Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green Card ile gelip ev kiralama hakkında öneriler...

• @Serapp tam aklımdaki ihtimallere cevap olmuş, biyometrik için bekleme süreci sıkıntı olur bize bekleriz ama 1 ay yasa 1.5 ay konaklama kısmı sıkıntı olur diye zaten endişem , keşke en baştan biyometrikleri alsalar

• merhaba,
    tripalink uygulaması / sitesi hakkında bir bilgisi olan var mı?
    Seattle'da olan -kendileri de yeni sevgilisi ile gittiler- bir tanıdığım önerdi bana fakat başlıklarda aradığım halde bir bilgi bulamadım.
    Emlakçıları da epey ilgilendi benimle. Hem garantör istemiyor hem de vize ve tr'deki banka hesaplarının yeterli olduğunu söylüyor ama zillow kadar zorlamadıkları için çok güvenemiyorum evi tutmak için.

• Merhaba,

Abd'ye geleli 2 ay oldu. Tüm belgelerimiz geldi fakat kredi skoru / iş sebebinden dolayı ev kiralayamıyoruz. Leasing officelerin application fee olayı tamamen dolandırıcılık. Philadelphia içerisinde yardımcı olabilecek var mıdır? 1+1 yeterlidir. Çocuğumuz, evcil hayvanımız yok. Teşekkürler.

• @geçmiştengeleceğe bulundugunuz sehrin Turk facebook gruplari vardir mutlaka.oradan sorun yardimci olacaklardir en azindan tonlendirenler olur .biz evimizi oyle tuttuk

• ⭐⭐⭐⭐

@geçmiştengeleceğe

Hesap hareketlerinizde aylık kira x 12 ay x 3 = toplam tutara ikame eden bakiye gösterebiliyor musunuz? Property management company’e başvurum onaylanırsa administration fee’yi ödemeye hazırım teklifi ile gittiniz mi şimdiye kadar? Bol şans

• @geçmiştengeleceğe, içinde söyledi: Green Card ile gelip ev kiralama hakkında öneriler...

Merhaba,

Abd'ye geleli 2 ay oldu. Tüm belgelerimiz geldi fakat kredi skoru / iş sebebinden dolayı ev kiralayamıyoruz. Leasing officelerin application fee olayı tamamen dolandırıcılık. Philadelphia içerisinde yardımcı olabilecek var mıdır? 1+1 yeterlidir. Çocuğumuz, evcil hayvanımız yok. Teşekkürler.

Merhaba, hoş geldiniz. Bir fikir de benden, bir tanıdığınız varsa şirket sahibi, bir çalışma belgesi düzenlesin adınıza veya en kolay işe girebileceğiniz fast food zincirinde bir pay maaş alıp, bordroyu eklemek de çözüm olur.

• @Ferhat-ŞENER Merhaba, ehliyet veya bankalar için ikametgah belirtilmesi kira sözleşmesini göstererek yapılmıyor mu?

• @geçmiştengeleceğe merhaba, ben tripalink üzerinden buldum. kredi skoru olmadan biraz zordu bulmam açıkçası. evcil hayvanım olduğu için normal 1+0'lara göre biraz pahalı kiram ama dediğim gibi airbnb'den daha uyguna geldi:) güvenebilirsiniz ayrıca. ben sitede çoğu başlıkta bu siteye dair bir arama göremedim korktum açıkçası ama arkadaşlarım kalıyor üst katımda diye buldum.

• @hakan4259 Merhaba
    Ehliyet için söyledikleriniz doğru ama banka benim yazdıklarımı kabul etti

• Merhaba arkadaşlar bu hafta bir apartman dairesini kiralamak için başvurdum ama son aşamadaki kira sözleşmesi 14 sayfalık bütün maddelerin çoğu ev sahibinin yararına maddeler ilk defa ev kiralıyorum bu sözleşme normal mi sizce ? Dairedeki demirbaşların bozulmasının tamir masrafları bile kiracıya yüklenmiş cevaplarınızı bekliyorum

• Herkese merhabalar, Umarim herkes istedigi gibi evi bulur. . Florida - Boynton Beach - Boca Raton bolgesindeki evimi kiraya vermeyi dusunuyorum. 3 yatak odali 3 banyolu bir townhouse. Okul puanlarinin iyi oldugu bir bolgede. Detay ogrenmek isteyen olursa msj yazabilir. Belki faydasi olur diye buraya yazmak istedim
    Herkese kolayliklar diliyorum
    sevgiler,

• @mlsscu, içinde söyledi: Green Card ile gelip ev kiralama hakkında öneriler...

merhaba,
    tripalink uygulaması / sitesi hakkında bir bilgisi olan var mı?
    Seattle'da olan -kendileri de yeni sevgilisi ile gittiler- bir tanıdığım önerdi bana fakat başlıklarda aradığım halde bir bilgi bulamadım.
    Emlakçıları da epey ilgilendi benimle. Hem garantör istemiyor hem de vize ve tr'deki banka hesaplarının yeterli olduğunu söylüyor ama zillow kadar zorlamadıkları için çok güvenemiyorum evi tutmak için.

Bu konuyla ilgili bi gelişme olursa bilgi verebilir misiniz? 🙂

• @ridetowild Bir de garantör diye bir site var, kendiniz garantör bulamazsanız bu site size garantör oluyor ancak tabii ki ödemesi fazla.

Bazıları da sponsor veya garantör kelimelerini kullanıyor kefil için. Yani co-signer olacak kişi diyebiliriz.

Bu kişinin kredi skorunun iyi olması (650'den fazla) bekleniyor.

• @Ben-Batur merhaba,
    ben bu site vasıtası ile ev tuttum.
    kredi puanım yok diye biraz pahalı bence stüdyo daireye 1330 dolar veriyorum fakat bölge güzel otobüs ve metroya 10 dakika mesafedeyim.
    ilk 1 sene için idare eder diyebilirim. evimden de memnunum.

• New jerseye geleceğim oda ya da bir artı 1 gibi küçük seçenekler arıyorum imkanı olan mesaj atabilir teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@sevdemimi

Vizenizi aldınız mı? Mülakat deneyiminizi göremedim ilgili başlıkta ve imzanizda güncel değil. Yanlış hatırlamıyorsam aktif bir forum kullanicisisiniz.

• @ATS16 evet haftaya yolculuk var

• Ev veya oda kiralamasıyla ilgili usailan.com diye bir siteye denk geldim. Kullanmış olanlar var mı bilmiyorum faydalı olabilir diye paylaşmak istedim

• Arkadaşlar merhaba. Umarım bu mesaj yardımı dokunacak doğru kişiler tarafından okunur.

Temmuz 2025'te Austin'de olacağız. Bu şehirde özellikle Round Rock taraflarında ev tutmak istiyoruz. Malum ilk kez gidilecek.1 yaşında çocuğumuz var. Gidip oralarda sürünmek de istemiyoruz. Şu son dönemde Austin'de ev kiralama durumu nasıl oluyor? SSN ya da GC gelmeden bu mümkün olabiliyor mu? Kredi Skorumuz olmadan ev tutabiliyor muyuz yoksa bunu özellikle görmek istiyorlar mı? Kredi skoru olmayacak malum, ne şekilde ev kiralama imkanı doğurabiliriz?

Haziran 2024'de, Wyoming eyaletinde kurulmuş olan bir şirketim var ve amazon üzerinden satış yapıyorum. Yaptığım satışların beyanı ya da ABD'de bir şirketimin olması, kredi skorum olmadan ev tutmama imkan sağlar mı?

Ya da daha Amerika'ya gitmeden bir ev tutma durumumuz var mı? Bu ne yolla olabilir? Austin'de Round Rock bölgesinde yaşayan bir arkadaşım var ancak uzun süre önce orada yaşamaya başladığı ve ev tuttuğu için güncel durum ile ilgili bilgisi yok. Ama sen bir şekilde ev bulursan ben gider bakarım senin için dedi.

Kısacası Amerika'ya gitmeden önce ya da gittikten sonra en hızlı ve kolay şekilde prosedürlere takılmadan(SSN ya da GC kartı görmek istemek vb.) ev tutmak mümkün mü? Mümkünse ne şekilde?

• @emrebu89 Merhaba, bahsettiginiz arkadasiniz size cosigner olabilir bu sekilde ev tutabilirsiniz cogunlukla gelir beyani kredi skoru veya cosigner yani kefil isterler sizin arkadasiniz bunu kabul ederse ki ettiginde kendisinden banka dokumanlarini vs isteyecekler. Ben ilk geldigimde bu sekilde ev tutabilmistim sizde arkadasinizdan rica edebilirsiniz. Kolayliklar diliyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |