Viyana’dan selamlar sevgiler saygılar .vizemizi aldık.Burada herkes o kadar yardımcı oldu ki sanki memlekette gibi hissettik.7 yıl 7 aylık hayalimiz gerçekleşti.yesilkartforum kurucusu başta olmak üzere sayın Gucarslana,Ezgileraya,Serappa başta olmak üzere benim gibi inatçı birini güzelce ikna edip konforlu bir şekilde vize almamızı sağladıkları için teşekkür ederim.Bu yolda mesajlarla destek olan Viyanacı arkadaşlara teşekkür ederim.Her şey gönlünüzce olsun.
sevdemimi
@sevdemimi
sevdemimi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
11 saat uçuş sonrası New York Newark hava alanina indik.polis pasaportu mühürledi bir yıl geçerli vize dedi.iyi şanslar diledi.
-
Hayaller ve gerçekler : new jerseyse geleli 10 gün oldu .eşim ve çocuğum geri döndü planladığım gibi.
Burası sanki güney Amerika her yerde ispanyolca konuşuluyor.Banka hesabı bile açmadılar neyseki td banka gittim oradan bir hesap açtım tesadüfen kütüphaneye uğradım ücretsiz İngilizce dersi ayarladılar.Bunun dışında ssn ve grenncard yokken her şey anlamsız geliyor.ne ehliyet ne iş başvurusu zaten dil de yoksa yandın.Buradan araba bakıyorum marketplacede maalesef soydaşlar uyanıklığa devam ediyor.şimdilik böyle.Çok da iyi diyemem dışarısı sıfır derece paylaşımlı evde 900 dolara kalmaca. -
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@alparslan34 ben geleli 4 ay oldu .bu gün grenncard geldi.burada 16 yaşında gelen çocuk da gördüm 60 yaşında geleni de.ilk işleri yemek dağıtmak.Ben de sevmeyerek yaptım ayda 5 bin dolar kazanılıyor.eğer San Diego gibi bir yerdeysen 8 bin dolar kazanabilirsin.araban yoksa 800 dolara aylık kiralarlar.yeter ki çalışmak iste.üç cümle İngilizce ile bunu yapıyorlar.aGerisi sana kalmış.
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@denizezgi yaklaşık 15 güne ssn gelir .burada gördüğüm genelde 30 -35 güne gren kartı gelen çok arkadaş oldu .Ama bana biyometrik randevu mektubu geldi.ben Amerika verdim.ailem Türkiye’de verdi parmak izi vesaire.bu nedenle verdiğiniz adres önemli dönseniz de o adresteki kişi biyometrik randevu mektubu ya da grenncardı muhafaza etmeli.araya tatiller giriyor süreç uzayabilir.hayırlısı olsun benim kartım 90 -100 günlük bir sürede geldi.
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
7 yıl başvuru sonrası çekilişi kazandım şimdi beklemesi çok daha zor mülakat gelecek mi acaba yurtdışına mı dosya taşımaya çalışsam 3 ay gecti daha 10 ay var . Tavsiyem fotoğrafı fotoğrafçıda çektirip photo toolsda düzeltin eski çekimlerime baktım da karanlık gölgeli lekeli fotoğrafla başvurmuşum.çekiliş kazananların geneli bir yada ikinci başvuruda kazanmış.herkesin hayaline ulaşması dileklerimle.
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@rezanclz ne kadar anlayışlı konsolosluk çeviri bile istemiyor barkodlu belge yeter diyor.kasımda gideceğiz kısmetse
-
@Bluey e devletten de çıktı alın mezuniyet için
-
@halildnrts34 lise mezunu olman yeterli bir iki giriş yapıp okulunu bitirirsin.Göreceksin hepsi çok yardımsever ve anlayışlı.
-
@gucarslan sizin bilginiz desteğiniz yol göstermeniz sayesinde 1 aydır amerikadayım.Hayal ettiğim Amerika değil herkes İspanyolca konuşuyor NJ de.Mücaleye iş aramaya devam .En azından denemedim gidemedim demem .sağ olun
sevdemimi tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Amerika'da İş Arama Süreci ve Tavsiyelerİş Alanları ve Meslekler içinde yayımlandı
@hDundar
Meslekler
1 tırcılık hala popüler 7 bin dolar üzeri legal kazanç var
2 orduya katılım 7 bin dolar başlangıç maaş
3.Dispacher . Tırlara yük bulma işi . İngilizce ve biraz deneme ile dünyanın her yerinden çalışabilirsin.
İş bulamadım . İngilizce iyi değil . Tırcılığa devam:) -
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@aysegul evet forumdan bir arkadaş mail adresini vermişti .
-
@denizezgi yaklaşık 15 güne ssn gelir .burada gördüğüm genelde 30 -35 güne gren kartı gelen çok arkadaş oldu .Ama bana biyometrik randevu mektubu geldi.ben Amerika verdim.ailem Türkiye’de verdi parmak izi vesaire.bu nedenle verdiğiniz adres önemli dönseniz de o adresteki kişi biyometrik randevu mektubu ya da grenncardı muhafaza etmeli.araya tatiller giriyor süreç uzayabilir.hayırlısı olsun benim kartım 90 -100 günlük bir sürede geldi.
-
@denizezgi erken ödeme sorun olmaz . Verdiğiniz adres önemli . Yeşil kart doğrudan gelmeyebilir.size parmak izi randevu çağrısı gelebilir.verdiğiniz adresteki kişi bunu takip ederse sorun olmaz. Ben de geçen yıl erkenden girmiştim.
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@winter-is-coming nasıl girsin dosya taşıma kalktı sanırım ancak oturum olanlar
-
RE: Amerika'da Ehliyet AlmakEhliyet ve Araba içinde yayımlandı
@cagrii hayırlı olsun kioska gidip hemen başvuru deneyebilirsin.ben öyle yapıp almıştım.
-
RE: Amerika'da Ehliyet AlmakEhliyet ve Araba içinde yayımlandı
@alageyik lodiyi baştan deneyin yazılı test ile.ancak sistem birçok eyalette değişti ehliyet almak zorlaşıyor
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Bluey yolunuz açık olsun .geçen hafta houstondaydım.tırcılık maceram başladı.şimdi de İngilizce geliştirme derdine düştüm.zaman çok hızlı geçti 7 ay olmuş geleli:)
-
@Mustafa-Uğur-KURT konsolosluğa mail atın size cevap verirlerse zaten Türkçe bilen personel olduğunu tercümana gerek olmadığını söylerler cevap vermezlerse tercüman ayarlayıp konsolosluğa adını bildirirsiniz