Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @janedns Henuz tasari seklinde. Kongreye gorusmeler icin gelmedi.


  • @Rookie , merhaba onceki sayfalarda verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim cok detayli ve guzel aciklamissiniz. Zannedersem epey sure gectiginden evinizi teslim alip yerlestiniz , teslimat sonrasi evde herhangi bir sorun yasadiniz mi? Ek olarak, mahalledeki insaat halinin bitip tam cevre duzeninin oturmasi yaklasik ne kadar zaman aldi?


  • @janedns sayın @MySea nin de söylediği üzere maalesef hâla tasarı şeklinde .

    @AE123 rica ederim sağolun evet neredeyse 1 yıl olacak. Bizim evin ilk katı brick ikinci katı siding.İkinci katın sidingi ile ilgili bir kaç defa sorun çıktı hatta bi tarafı komple değiştirmek zorunda kaldılar.Can sıkıcı tabi ama dış cephenin 10 yıl garantisi var o bizi biraz rahatlatıyor.Onun dışında garajın tavanında bi sorun çıkmıştı onu da gelip yaptılar . Bi kaç ufak tefek sorun daha çıktı ama onlara her yeni evde çıkan küçük sorunlar diyebiliriz.Tabi bizim tecrübesizliğimizin de ufak tefek şeylerde ilgisi var. İlk evimizi alıyoruz heyecanlıyız diye inspection aşamasında rahat davrandık.Ayrıca bizim ev aldığımız dönemde market tamamen satıcıdan yanaydı biz imza atmasak sırada bizim ödediğimizin çok üzerinde bedel ödeyip almayı kabul etmiş müşteriler vardı.
    Benim tavsiyem siz siz olun her şeyi en ufak detayına göre inceleyin.Genel olarak benim tecrübem ucuz malzeme kullanıldığı yönünde.

    Mahallede ki son ev bizimkisi olduğu için açıkçası her şey yerli yerindeydi biz taşındığımızda.Yakın bir arkadaşım benden bir ay sonra evini teslim aldı onların mahallesinde ki çevre düzenlemesi 3 ayı buldu.


  • @Rookie , cok tesekkurler bilgilendirme icin. Ucuz malzemeler kullanildigini bende fark ettim hatta eşim genel olarak Amerikadaki evleri lego oyuncak eve benzetiyor 🙂 Bir takim upgradeler yaparak evler hem kalite hem gorsel acidan daha cekici goze hos gelir olabiliyot. Kismetse bizde seneye bu surece girme niyeyindeyiz bakalim nasil olacak merakla bekliyorum 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

88
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum