Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Atlantis00 anladım, doğruluğundan emin değilim ama dediğim gibi önceden bazı tur firmaları izin vermiyordu tur programı dışına çıkılmasına diye duymuştum baştan konuşun ki sonra canınız sıkılmasın

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Emre-Kurtulmuş Teşekkür ederim 🙂

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar, şansımı WAT ile deneyebilir miyim? geçen sene liseden mezun oldum. ilk başvurumdu dün ki çekiliş. WAT denesem red yer miyim daha önce green card çekilişine başvurduğum için?

Şu an üniversite öğrencisi değilim.

• Bence bu greencard çekilişine bazı şartlar tekrardan getirilmeli. Pasaport zorunluluğu gibi. Hatta bence cüzi de olsa ücretli olmalı ki kotayı gerçekten hak eden doldursun.

• @rocklee Keşke, çok güzel olur.

• ⭐⭐⭐

Aşk olsun, bu oda bensiz olur mu hiç 😂

• @mertq İnternette şunun gibi yorumlara rastlıyorum bazen: "Nasıl olsa bedava. Başvuralım bakalım. Çıkarsa greencard'ı cüzdana atar saklarız. Arada ABD'ye gider takılırız. Elimizin altında bulunsun."

Bu tarz durumların önüne geçmek için pasaport zorunluluğu getireceksin. Hatta cüzi miktarı geçtim, başvuru ücretini de $500 yapacaksın. Tamam işte dünyanın yarısı direkt başvurmaktan vazgeçer. Böylece kota bilinçli insanlardan oluşur.

• DV2027 sohbet odasındaki ilk iletimden hepinize selamlar. Çok bekledik çok istedik. Ama olmadı. Ben de yıllardır umud ediyorum bekliyorum ama çıkmıyor. Benden daha çok bekleyenler, daha çok deneyenler var biliyorum ama insanız işte bize çıksın istiyoruz. Bu çekiliş öyle bir şey ki sonucun açıklandığı akşam hiç tanımadığımız konudan bihaber olan kişilerin kazandığını görebiliyoruz. Naçizane tavsiyem dostlar umduğunuzu hiç yitirmeyin. İsteyin hayal edin uğraşın bol bol dil öğrenin para toplayın hayallerinizden kimseye bahsetmeyin. Beni aşağı çekmeye çalışan, başarısızlığımdan pay çıkaracak bir sürü insanla birlikte yaşıyorum. Ne yalan söyleyeyim bu bana daha da güç veriyor. Bir gün hayallerimin gerçekleşeceği umudu beni daha da güçlü kılıyor. Bir gün o yemyeşil sokaklarda sabah yürüyüşü yapacağımı, Arizondaki Utahdaki kanyonları göreceğimi, Miamiye Bahamalar’a Las wegasa gidebilme ihtimalim olan ülkeye yerleşeceğim umudu beni yaşatıyor. Her zamanki gibi odaya küsmeyip buralardayız. Bol bol mülakat tecrübesi okuyacağız yine. Buraları ıssız bırakmayalım aramıza yeni katılanlar var hoş geldiniz :))

• HAYIRLISI

• Benim eşimle ilk başvurumdu ister istemez - sürece çok hakim olmadığımız için belki de- ilk başvuruda kesin çıkacak yanılgısı ve heyecanı oldu epey. Ama sonuçların açıklanmasına üç beş dakika kala niyeyse anladım o yılın bu yıl olmadığını.Nitekim ilk hnbs i da görmüş olduk. İlk zamanlar neden daha genç bir yaşta başvurmaya başlamadığım için hayıflandığım dönemler oldu ama şimdi onun da yersiz olduğunu düşünüyorum. Daha çok üzülürüm sanıyordum ama tüm umutlarını bir çekilişe bağlamayacak kadar yaşanmışlığım ve olgunluğum var neyseki.😀ha tabi ki üzüldüm ama denemeye devam.Önümüzdeki dönem başvurular başlayana kadar kendimizi nasıl daha fazla geliştirebiliriz , başka neler yapabilirize odaklandığım bir yıl olacak kuvvetle muhtemel.35 imde şunu farkettim ki “göç edeceğim” tohumu bir kere düştü mü kalbe,belki de sıfırdan başlama cesaretini kendinizde bulduğunuza emin olduğunuzda öyle ya da böyle bir gün gideceksinizdir. Buna canı gönülden inanıyorum.

• @newbie97 sağlık olsun epeydir görmüyordum seni forumda, nasılsın? yapıldı mı ABD gezisi planı?

• @rocklee haklısın hocam da 500 dolar da az para değil şimdi, hele bizim 3. sınıf ülkelerde. hani ben hazırlar veririm parasını da aile vb. başvuranlar sorun yaşar.

ama dediğin gibi başvuru sayısı yarıya falan düşer, bir yandan iyi olur. hem yoğunlukta azalır.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@cvatulip 26 yaşındayım. 18 yaşımdan beri başvuruyorum ama çıkmadı. İnsanın yaşı kaç olursa olsun bir şeylere hep geç kalmış gibi hissediyor. Yaş aldıkça bu duygu bastırıyor insanı ister istemez fakat geri kalan en genç yaşımızdayız şu an. İlk defa bu sene gc kazanamadığı için üzülmedim açıkçası. Normalde bir ay foruma bile giremezdim. Bu sefer çıksın bile istemedim içten içe ama şöyle bir farkındalık oluştu. Her sene başvuru yaptığımda tamamen gc'ye odaklanıyordum. Hâlbuki baktığın zaman 8 yıl boyunca istesem her yıl bir 1 ülke gezebilirmişim. Gayet uygun fiyatlı turlar var bir sürü. En azından hayallerim olan ABD'nin bir eyaleti bile olsa gidip gezebilirmişim. Gc çıkana kadar başvuru yapmaya devam edeceğim fakat bu süreçte başka ülkeler görmeye çalışacağım. Hayallerimi tek tek gerçekleştirmeye çalışacağım. Sizinde dediğiniz gibi bu süreçte insan olgunlaşıyor ve kendini geliştirmeye yöneliyor. Geri kalan hayatınızın en güzel ve en genç yaşındasınız. Hiç moralinizi bozmayın. Kazandığınız her şeyde bir şey kaybeder, kaybettiğiniz her şeyde bir şey kazanırsınız. Aileniz, sevdikleriniz yakınınızda. Bol bol vakit geçirin sevdiklerinizle. ABD'de ki insanların deli gibi hasret duyduğu şeye sahipsiniz öyle düşünün 🙂 Her şey güzel olacak inşallah 🗽💫🌼

• @mertq Greencard çıkarsa zaten vize ücreti, muayene ücreti vs derken bir sürü ödeme oluyor. Bunları ödemeyi göze alan kişi için $500 çok da rahatsız edecek bir meblağ değil bence. 🙂

• Sevgili günlük gibi oldu burası ama olsun yazacağım çünkü neden yazmayayım:) Bir yere ait hissedememe ve kök salabilmeyi becerememe hissi çok acı. Genetik aktarım bizde sanırım. Ailemin geçmişine baktığımda hep göç,hep bir yere adapte olmaya çalışıp sıfırdan başlama telaşı ile geçmiş ömürleri. sırbistandan isveçe isveçten makedonyaya makedonyadan bir kısım almanyaya bir kısım türkiyeye derken hep bir kayıp hep bir gizli yas. Benden sonra 7 göbek artık türkiyede olur bu zincir bende kırılacak diyordum hep 😀 sonra bir baktım bende de başka topraklara gitme tutkusu almış başını gitmiş. O yüzden ben artık kök salmaya çalışmıyorum , asıl yuvamın yaşadığım topraklardan bağımsız olduğunu önemli olanın iç huzur olduğunu anladım. Öyle işte allah herkesin gönlüne göre versin, daha güzel yarınlara🍀

• @ilkerkaynar90 turist vizesi olsa gidip nasil yasal yolla kalabiliriz? Kacak durumunda olmak kimse istemez bence 🙄 yas 30 dan sonra yok dil okuluna yazil calismadan kurs fan kovala statü degistir baya zor isler.Sirf bu yuzden sadece gc yi bekliyoruz ama onunda cikma ihtimali cok dusuk tabiki…

• @Atlantis00 çok çok haklısın dostum, teşekkür ederim🍀 Valla ben zaten bu gibi konularda gerçekten kaderciyim olmadıysa vardır sebebi demek ki daha zamanı değil. O yüzden aynen senin dediğin gibi üzülmekten ziyade ne yapabilirime odaklanmak lazım. Çünkü neyi beslersen onu büyütürsün.

• Bu ileti silindi!

• @sinatra35 fotofgrafcilarin bu beyazlatma islemi sorun olusturuyor mu? evdede isik dusuk geliyor karanlik mi falan derken surekli insanin icinde bir suphe..

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |