Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @tanerkaya o kadar para olmadıgından degil bilgiyi dogru şekilde aktarmak adına yazdım ayrıca ne kadar para lazımsa eb3 ilede gitsen + o miktarda para lazım olacak

• olmaktan korktuğum yerdeyim, merhabalar

• selamlar, yeniden selamlar efenim. Umut tazelemeye geldik...

• iyi geceler değerli forum okuyucuları, kaybedenler kulübü burası.

birkaç gün modumuz budur.

• @Emre-Kurtulmuş Emre bey merhaba EB3 vizesine ne diyorsunuz sizce 20 bin dolar verip garanti gelinir mi?

• İlk elin günahı olmaz dedik

• ⭐⭐⭐⭐

@ari-luli kendinize uygun vize türünü araştırıp bulmak size kalmış herkesin profili farklı çünkü. Her şans lottery çekilişinden daha yüksek bunu unutmamak lazım

• @Emre-Kurtulmuş teşekkür ediyorum Emre bey sağ olun

• Yine geldik bu konuya iyi mi 😞

• Seneye için buradan hazırlık yapalım. belki imzanın boşluklarını 2027 için doldururuz.

• Kazananları tebrik ediyorum. Hepinize bol şanslar.
    Ya şanslısınızdır. Ya da şanşınızı siz isteyip alırsınız...
    Darısı ....DV 2027 ....
    2024-2025-2026 : HNBS

EB-3 Visa In Progress⏳
    PWD Application : Apr/2024
    PWD Approved : Now/2024
    LC Filed, PD: 01.04.2025
    LC Approved : ???
    I-140 Filed : ???
    I-140 Approved : ???
    DS-260 Filed : ???
    Visa Interview : ???
    Visa Approved : ???

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Selamlar herkese bende yavaştan yerimi alayım 🙂 Çekiliş açıklanmadan hemen önce arkadaşıma yazmıştım, inşallah çıkmamıştır bu sene bana diye. Mental anlamda kendimi hiç hazır hissetmedim ilk defa bu yıl. Kazandıktan sonraki süreç, gittikten sonra ki ilk 2 yıl vs. için. Artık önümüzdeki yıla bakacağız. Buraları boş bırakmayın dostlar. Arada uğrayın sohbet muhabbet edelim 🙂

• @elektra, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

iyi geceler değerli forum okuyucuları, kaybedenler kulübü burası.

birkaç gün modumuz budur.

ben böyle takılıyorum

• ⭐⭐

2026 çıkmadı yapılacaklar.

1. Haziranda amerika tatili
    2. Yeni yatırımlar planlamak.
    3. Sağlıklı bir yaşam için evin salonuna spor salonu kurmak

• Eb3 falan hikaye arkadaslar 2027 ye katılmayacağım ancak bir mesaj yazmak istedim muhtemelen artık çok girmem zira hayatıma türkiyeden sadece turist olarak gezinmeye cıkacak birisi olarak yazıyorum.. eb3 mevzuları fasa fiso genelde.. paranızı kaptırmayın sakın.. iyi araştırın çoğu olay işin içine girince belli oluyor.. buradan tanıştığımız bazı insanlar eb3 e2 falan fistan bir çok şeyle karşımıza çıktı sonra gidip atlanta civarlarına iltica yapıp sahte evlilik kovalar oldu.. yani anlayacağınız kim kimden ne koparırsa olaylarını çok gördük.. dikkatli olmanızı öneriyorum şans sizinle olsun.. hiç kimseyle eb3 mb3 uğraşmayın buradan gidenlerin yüzde 90 ı abd içinde turist vizeleriyle gidip iltica yapıyor sonra o iltica ile gelen çalışma izniyle dümeni düzüp sosyal çevresinden sahte evlilik kovalıyor.. bulabilirse eğer hemen orduya katılıp vatandaşlığa hızlı yürümenin derdine düşüyor.. bunları neden yazıyorum çünkü sonuclar açıklandıktan sonra hayal satan çok insan türüyor bilin istedim.. işin aslı bu.. gidenlerin ve size yazmayanların ortak problemi bu.. inanın çok insan tanıdım çok insanla takıldım genelde olan budur.. abd turisti almış kafasına göre takılan dümeni düzgün birisiyim canınız yanmasın diye yazmak istedim. Dv 2027 de hepinize başarılar. Umarım sadece gc çekilişine bağlı kalır dolandırıcılardan uzak durursunuz selametle 🙏

• @ilkerkaynar90 iki, üç senedir yasal ve yasadışı yolları araştıran biri olarak söylüyorum, dediklerinizde haklısınız, eb3 falan bir ışık görseydim atlardım ama yok, turist vizesini umarım bende alırım, alabilirim.

• ne zaman yeni başvurular ? 🙂

• her geçen yıl umutlarım azalıyor yerimizi alalım

• Bu sene ilk defa başvurmuştuk eşimle beraber. Kardeşimde başvurdu ama üçümüzede çıkmadı maalesef. 😕 Kardeşimin bir arkadaşına çıkmış yalovalıymış kendisi. Seneye bidaha başvurucaz. Bizde burdaki yerimizi alalım☺

• yerimizi aldık beklemekte güzel

Benzer Başlıklar

• 22394
  • 21391
  • 30813
  • 9899
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |