DV2027 Sohbet Odası
-
Hello Dv2027🎀
-
2X ile yer ayırtalım :) hello DV2027
-
Bu greencard işi yaş gibi duruyor. Ama bir ümit başvurmaya devam edeceğiz. Kendimi şampiyonlar ligi gruplarında sıfır çekmiş bir takımın teknik direktörü gibi hissediyorum.
-
@Atlantis00 şahsen tur firmaları pek bana uygun gelmiyor çünkü herkesin keyif aldığı etkinlik farklıdır tur firmalarıda programı genele göre ayarlamaya çalışır bu noktada size hitap etmeyen bir çok şeyede katılım göstermek zorunsa kalabiliyorsunuz çünkü bazı tur firmaları program dışına çıkmaya izin vermiyor diye biliyorum. Bence günümüz şartlarında tur şirketleri çok gerekli değil. İnternet erişimi sayesinde hiç bilmediğiniz yerlerde rahatlıkla dolaşıp, iletişim kurabiliyorsunuz. Eğer ki tur bakma nedeniniz vizeyi alma ihtimalinizi arttıracağınızı düşündüğünüz içinse o konuda pek bilgim yok etkisi olup olmadığına dair
-
@Emre-Kurtulmuş Muhtemelen alacağım tur sadece otel ve uçak işlerini halledecek. Dediğiniz gibi ekstra turlara katılmayı hiç düşünmüyorum. Daha çok özgürce gezmeyi seven biriyim. En azından ilk yurtdışı deneyimi bu şekilde olursa daha güvende hissedeceğim kendimi 😄
-
Ben gecen sene ve ondan onceki sene basvurmustum. Bu sene fotografcidan pasaport fotografi cektirecegim icin bi kere daha sansimi deneyeyim dedim. Yine olmadi olma ihtimali de benim icin en azindan yok bunca sene 7,8,9,... bekleyip hala ayni motivasyonla bekleyenlere hayranim benim yapim geregi saniyorum beklemeye tahammulum olmuyor. Hepiniz icin hayirlisini diliyorum dunyanin basi usa degil sonu herhangi bir memleket degil diye dusunuyorum cok da seetmemek lazim ( fakir avuntusu :))
-
An itibariyle bana da hnbs çıkmış gerçi artık şu zamandan sonra çok bir şey ifade etmiyor kazanan arkadaşlara tebrikler kazanamayan arkadaşlar farklı vize türlerini muhakkak deneyin emin olun hepsinin çıkma şansı gc den daha yüksek
-
@Atlantis00 anladım, doğruluğundan emin değilim ama dediğim gibi önceden bazı tur firmaları izin vermiyordu tur programı dışına çıkılmasına diye duymuştum baştan konuşun ki sonra canınız sıkılmasın
-
@Emre-Kurtulmuş Teşekkür ederim :)
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar, şansımı WAT ile deneyebilir miyim? geçen sene liseden mezun oldum. ilk başvurumdu dün ki çekiliş. WAT denesem red yer miyim daha önce green card çekilişine başvurduğum için?
Şu an üniversite öğrencisi değilim.
-
Bence bu greencard çekilişine bazı şartlar tekrardan getirilmeli. Pasaport zorunluluğu gibi. Hatta bence cüzi de olsa ücretli olmalı ki kotayı gerçekten hak eden doldursun.
-
@rocklee Keşke, çok güzel olur.
-
Aşk olsun, bu oda bensiz olur mu hiç 😂
-
@mertq İnternette şunun gibi yorumlara rastlıyorum bazen: "Nasıl olsa bedava. Başvuralım bakalım. Çıkarsa greencard'ı cüzdana atar saklarız. Arada ABD'ye gider takılırız. Elimizin altında bulunsun."
Bu tarz durumların önüne geçmek için pasaport zorunluluğu getireceksin. Hatta cüzi miktarı geçtim, başvuru ücretini de $500 yapacaksın. Tamam işte dünyanın yarısı direkt başvurmaktan vazgeçer. Böylece kota bilinçli insanlardan oluşur.
-
DV2027 sohbet odasındaki ilk iletimden hepinize selamlar. Çok bekledik çok istedik. Ama olmadı. Ben de yıllardır umud ediyorum bekliyorum ama çıkmıyor. Benden daha çok bekleyenler, daha çok deneyenler var biliyorum ama insanız işte bize çıksın istiyoruz. Bu çekiliş öyle bir şey ki sonucun açıklandığı akşam hiç tanımadığımız konudan bihaber olan kişilerin kazandığını görebiliyoruz. Naçizane tavsiyem dostlar umduğunuzu hiç yitirmeyin. İsteyin hayal edin uğraşın bol bol dil öğrenin para toplayın hayallerinizden kimseye bahsetmeyin. Beni aşağı çekmeye çalışan, başarısızlığımdan pay çıkaracak bir sürü insanla birlikte yaşıyorum. Ne yalan söyleyeyim bu bana daha da güç veriyor. Bir gün hayallerimin gerçekleşeceği umudu beni daha da güçlü kılıyor. Bir gün o yemyeşil sokaklarda sabah yürüyüşü yapacağımı, Arizondaki Utahdaki kanyonları göreceğimi, Miamiye Bahamalar’a Las wegasa gidebilme ihtimalim olan ülkeye yerleşeceğim umudu beni yaşatıyor. Her zamanki gibi odaya küsmeyip buralardayız. Bol bol mülakat tecrübesi okuyacağız yine. Buraları ıssız bırakmayalım aramıza yeni katılanlar var hoş geldiniz :))
-
HAYIRLISI
-
Benim eşimle ilk başvurumdu ister istemez - sürece çok hakim olmadığımız için belki de- ilk başvuruda kesin çıkacak yanılgısı ve heyecanı oldu epey. Ama sonuçların açıklanmasına üç beş dakika kala niyeyse anladım o yılın bu yıl olmadığını.Nitekim ilk hnbs i da görmüş olduk. İlk zamanlar neden daha genç bir yaşta başvurmaya başlamadığım için hayıflandığım dönemler oldu ama şimdi onun da yersiz olduğunu düşünüyorum. Daha çok üzülürüm sanıyordum ama tüm umutlarını bir çekilişe bağlamayacak kadar yaşanmışlığım ve olgunluğum var neyseki.😀ha tabi ki üzüldüm ama denemeye devam.Önümüzdeki dönem başvurular başlayana kadar kendimizi nasıl daha fazla geliştirebiliriz , başka neler yapabilirize odaklandığım bir yıl olacak kuvvetle muhtemel.35 imde şunu farkettim ki “göç edeceğim” tohumu bir kere düştü mü kalbe,belki de sıfırdan başlama cesaretini kendinizde bulduğunuza emin olduğunuzda öyle ya da böyle bir gün gideceksinizdir. Buna canı gönülden inanıyorum.
-
@newbie97 sağlık olsun epeydir görmüyordum seni forumda, nasılsın? yapıldı mı ABD gezisi planı?
-
@rocklee haklısın hocam da 500 dolar da az para değil şimdi, hele bizim 3. sınıf ülkelerde. hani ben hazırlar veririm parasını da aile vb. başvuranlar sorun yaşar.
ama dediğin gibi başvuru sayısı yarıya falan düşer, bir yandan iyi olur. hem yoğunlukta azalır.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum