Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @minnesota Hayır. Nüfus kayıt örneği, formül a, askerlik belgesi, adli sicil kaydı, mezuniyet belgesi ve lise diploması verdim sadece. Sadecr lise diplomasının aslını ve tercümesini verdim. Diplomamın aslını mülakatım bitince görevli memurdan geri aldım.

• @Mehmet-ynd Teşekkür ederim, darısı sizin başınıza…

• Merhaba, bana görüşmeyle alakalı herhangi bir mail gelmedi ama dv sitesine baktığımda konsolosluk konumu ve tarihini yazmışlar. Ungan’lar da konsolosluk tarafından atılan maili istiyor yanınızda getirmemizi. 30 günden az bir sürem kaldı, ne yapacağım ?

• @kadirkurtgoz Tebrikler, yeni kıtada başarılar 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Iricss önce sakin olacaksınız..
    dv sitesindeki sayfanın çıktısını götürün yeterli olur.
    bahsedilen mail mülakata 1 hafta kala gelir genelde, dediğim gibi yapın siz.

• @Ethem-Kostak Teşekkür ederim 🙏

• @kadirkurtgoz tebrikler , yolunuz açık olsun .

• @kadirkurtgoz hayırlı uğurlu olsun,yolunuz açık olsun

• @kadirkurtgoz Tebrikler, hayırlı olsun

• Merhaba sayın @gucarslan
    Ds260 doldururken ABD adresi belitmemistim şimdi mülakatta gosterecegimiz ABD adresini bir A4 kağıda elle yazarak yada sözlü olarak beyan edebilir miyiz yoksa çıktı mi almak gerekir acaba?

• @kadirkurtgoz Mülakat deneyiminizi sabrısızlıkla bekliyorum eminim süreç içindeki herkesin istifade edebileceği bir yazı olur. Amerika'da ki yeni hayatınızda her şey gönlünüzce olsun, tebrik ederim.

• @Harun-İnan teşekkür ederim 🙏

• @DenizMaths teşekkür ederim ☺

• Merhaba. Mulakat deneyimlerinde okudum, daha once Amerika'ya gidenlere vize surelerini asip asmadiklarini soruyorlarmış. Ben 7 yil once Work and Travel yapmaya gitmistim ve danismanim sorun olmadigini söylediği icin 6 gun gec donmustum. Maalesef bunu soyledigi maili silmisim. Sizce 6 gun gec donmek bir problem yaratir mi? Bu durumu bu sekilde aciklarsam ne kadar inandirici olur bilmiyorum cunku.

• @sarvavasa Teşekkür ederim, darısı başınıza…

• @Yusuf-Uzak Teşekkür ederim, sizler içidnde aynı olur umarım.

• Merhaba, Urganlar COVID-19 aşısıyla alakalı bir başlık açtılar websitelerinde. Kısacası COVID-19 aşısı olmam gerektiğini ve Türkiyede COVID-19 aşısının olmadığını söylemektedirler. Benim COVID-19 aşım yok ve Azerbaycanda da yaptırılmıyor. Ben reşit olduğum zaman kaldırılmıştı COVID-19 aşısı. Benim bu durumda ne yapmam gerekmektedir ? Mail attım ama dedikleri sozler şöyledir: "Mevcut COVID-19 aşılarınız varsa aşı kartlarınız ile geliniz. Türkiye'de COVID-19 aşısı bulunmadığını biliyoruz. Eğer muayene zamanınız geldiğinde aşı tekrar Türkiye'ye gelirse sizi aşı olmak için yönlendireceğiz." Benim mevcut COVID-19 Aşım yok bu durumda ne olacağını söylemiyorlar ve yeniden mail attığımda da aynı şeyi yazıyorlar.

• merhabalar benim de mülakat tarihime çok az kaldı. Konsolosluğa mail attım ve tercümanınla gelebilirsin dedi. Sizin edindiğiniz tercüman bilgilerini bana da atabilir misiniz?

• Merhaba,
    DS260 formuyla ilgili bir sorum var. Mülakat maili aldıktan sonra formu açtırmayı düşünüyorum. Formu gönderdikten sonra işimde güncelleme oldu onu değiştireceğim. Burada merak ettiğim iki şey var.

1. Daha önce Amerika’da bulunduğum için SSN’im var. Bunu sisteme girmiştim ve yeni kart istiyor musunuz sorusuna no demiştim. Sonradan statü değişikliğinden dolayı her türlü yeni card gerektiğini okudum. Şimdi hazır açtırmışken bunu yes olarak güncellemek mantıklı olur mu? Bir de SSN bilgimi hatırladığım kadarıyla doldurmuştum ancak kartı bulamıyorum ve yanlış olabilir mi diye ikilemde kaldım. Orda yazdığım numarayı silip hatırlamıyorum desem sıkıntı çıkar mı?
    2. Formda belirttiğim adresi değiştireceğim. Halihazırda formu açtırmışken onu da bu aşamada yapmalı mıyım?
      Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler 🍀
      @gucarslan

• @kadirkurtgoz tebrikler yeni hayatınızda başarılar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

127

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |