• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Harun İnan
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 16
    • En İyi 10
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Harun İnan

@Harun İnan

30
    İtibar
    80
    Profil Görüntülemeleri
    16
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Harun İnan Takip etme Takip Et

Harun İnan tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

bugün saat 13.30 da vizemle birlikte pasaportumu konsolosluktan teslim aldım ,forum yöneticilerine ve paylaşımlarıyla bu süreci mümkün kılan herkese çok teşekkürler , herkesin mülakatına ve vizesine kavuşması dileği ile ,sevgiler, saygılar..
      @onuru mülakat deneyimlerinizden çokça faydalandım sağolun iyiki hong kong açılışını yaptınız ve bu yıl bizlere kılavuz oldunuz, @gucarslan destekleriniz ve sağlıklı ve doğru yönlendirmelerle yılmadan usanmadan bizelere yardımcı olduğunuz için ayrıca teşekkürler..kalın sağlıcakla..

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Harun İnan
      Harun İnan
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@lesnarhomie selamlar evet bende attım bugün geri dönüş yapmışlar,4 mart için mülakat tarihim oluşturulmuş

Harun İnan
      Harun İnan

@gucarslan , @ugurbocegi arkadaşımızın yazdığı muhteşem destandan sonra yazacak pek bir şey bulamadım açıkcası ,a dan z ye tutarlı ve kapsamlı bir yazı eline diline sağlık..bundan sonra hong kong u kim tercih edecekse mükemmel bir yol gösterici rehber olacağına şüphe yok ,biraz sakin kafayla oturabildikten sonra ekstra aklıma bir şey gelirse burdan paylaşırım zaten:) ,şu an sadece köşeme çekilmek ve stressiz bir uyku uyumak istiyorum, umarım anlayışla karşılarsınız :)çok teşekkürler tekrar ,bu yolculuğa çıkmaya cesaret edebilmeyi sağladığınız ve bu rüyayı mümkün kılmamıza olanak tanıyan bir platformu var ettiğiniz için ..🙏 🙏

Harun İnan
      Harun İnan

@Mikail-0 Selamlar ,ben sürecimi hong kong da sürdürüyorum.sistemli ve düzenli her şey ,ülkeye ilk girişten itibaren her şey çok kolay ve akıcı.Bangkok tecrübeleri de gayet iyi ve olumlu orada giren arkadaşların ,tamamen kişisel tercih meselesi. ben görmek istediğim de bir yer olduğu için burayı seçtim ve memnunum. central bölgesinde kalırsanız vize ile alakalı işlem yapacağınız bütün yerler 5 dakika yürüme mesafesi içerisinde ve bütün çalışanlar pozitif ,güler yüzlü ve yapıcı ,umarım yardımcı olur bu bilgiler seçiminizde .

Harun İnan
      Harun İnan

@10urdmn tebrikler ,yolunuz ve bahtınız açık olsun.

Harun İnan
      Harun İnan

@onuru selamlar tebrikler umarım dilediğiniz gibi ilerler sürecinizin devamı da.bende hong kong a taşıyacağım dosyamı fakat aklıma araştırırken bir şey takıldı ,sadece muayene ücreti 1,200 dolar aşılar eğer çoğu yaptırılırsa o da 1000 dolara yakın tutuyor kaba hesap ile , siz sağlık muayenesi için 22 k yazmışsınız bütün işlemleri çevirince yüksek bir meblağ çıkmakta benim hesaplarımda biraz kafam karıştı ,bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Harun İnan
      Harun İnan

@turgutyigit selamlar yukarıda ki yazıda ve forumda ihtiyacınız olan tüm bilgiler mevcuttur ,dikkatlice okuyunuz.
      ocak için cut-off 12k altı olarak belirlenmiştir .geçen seneki gibi ilerler ise aralık ayında ocak için cut-off 13,5 k altı olacaktır .

The Visa Bulletin

The Visa Bulletin

USCIS, in coordination with Department of State (DOS), is revising the procedures for determining visa availability for applicants waiting to file for employment-based or family-sponsored preference adjustment of status. The revised process will better align with procedures DOS uses for foreign...

bu siteden takip mevcut ve ilerleyen sürelerde belli olacak sayıları takip edebilirsiniz.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tDYbUUCBZdMs7pjwJXmjzGj6DlUGqf0ijGtTX5UjMHw/edit?pli=1&gid=0#gid=0

buradan da forumda yer alan talihlilerin ilerleyişi ve durumu hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Harun İnan
      Harun İnan

@Flight101 Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ,evet biraz kafam karışıktı bu konu ile ilgili aydınlattığınız için teşekkür ederim sağolun ,yolunuz açık olsun .

Harun İnan
      Harun İnan

@kadirkurtgoz tebrikler , yolunuz açık olsun .

Harun İnan
      Harun İnan

@Flight101 çok teşekkürler iyi dilekleriniz için ,3 nisan da sizden de güzel haberlerinizi almak dileği ile.size de sürecinizde ve yolculuğunuzda bol şanslar.🙏

Harun İnan
      Harun İnan

Harun İnan tarafından gönderilen son iletiler

@Flight101 çok teşekkürler iyi dilekleriniz için ,3 nisan da sizden de güzel haberlerinizi almak dileği ile.size de sürecinizde ve yolculuğunuzda bol şanslar.🙏

Harun İnan
      Harun İnan

@gucarslan , @ugurbocegi arkadaşımızın yazdığı muhteşem destandan sonra yazacak pek bir şey bulamadım açıkcası ,a dan z ye tutarlı ve kapsamlı bir yazı eline diline sağlık..bundan sonra hong kong u kim tercih edecekse mükemmel bir yol gösterici rehber olacağına şüphe yok ,biraz sakin kafayla oturabildikten sonra ekstra aklıma bir şey gelirse burdan paylaşırım zaten:) ,şu an sadece köşeme çekilmek ve stressiz bir uyku uyumak istiyorum, umarım anlayışla karşılarsınız :)çok teşekkürler tekrar ,bu yolculuğa çıkmaya cesaret edebilmeyi sağladığınız ve bu rüyayı mümkün kılmamıza olanak tanıyan bir platformu var ettiğiniz için ..🙏 🙏

Harun İnan
      Harun İnan

bugün saat 13.30 da vizemle birlikte pasaportumu konsolosluktan teslim aldım ,forum yöneticilerine ve paylaşımlarıyla bu süreci mümkün kılan herkese çok teşekkürler , herkesin mülakatına ve vizesine kavuşması dileği ile ,sevgiler, saygılar..
      @onuru mülakat deneyimlerinizden çokça faydalandım sağolun iyiki hong kong açılışını yaptınız ve bu yıl bizlere kılavuz oldunuz, @gucarslan destekleriniz ve sağlıklı ve doğru yönlendirmelerle yılmadan usanmadan bizelere yardımcı olduğunuz için ayrıca teşekkürler..kalın sağlıcakla..

Harun İnan
      Harun İnan

@kadirkurtgoz tebrikler , yolunuz açık olsun .

Harun İnan
      Harun İnan

@10urdmn tebrikler ,yolunuz ve bahtınız açık olsun.

Harun İnan
      Harun İnan

@Mikail-0 Selamlar ,ben sürecimi hong kong da sürdürüyorum.sistemli ve düzenli her şey ,ülkeye ilk girişten itibaren her şey çok kolay ve akıcı.Bangkok tecrübeleri de gayet iyi ve olumlu orada giren arkadaşların ,tamamen kişisel tercih meselesi. ben görmek istediğim de bir yer olduğu için burayı seçtim ve memnunum. central bölgesinde kalırsanız vize ile alakalı işlem yapacağınız bütün yerler 5 dakika yürüme mesafesi içerisinde ve bütün çalışanlar pozitif ,güler yüzlü ve yapıcı ,umarım yardımcı olur bu bilgiler seçiminizde .

Harun İnan
      Harun İnan

@taskinbufe3838 hayırlı olsun

Harun İnan
      Harun İnan

@lesnarhomie selamlar evet bende attım bugün geri dönüş yapmışlar,4 mart için mülakat tarihim oluşturulmuş

Harun İnan
      Harun İnan

@Flight101 Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ,evet biraz kafam karışıktı bu konu ile ilgili aydınlattığınız için teşekkür ederim sağolun ,yolunuz açık olsun .

Harun İnan
      Harun İnan

@cemciftcioglu selamlar ,teşekkürler öncelikle cevabınız için fakat forumda hiç denk gelmediğim için sorumu sordum ,ankara da mülaka girildiğinde o halde covid olmuş olmamış fark etmiyor mu ? dosyasını taşıyan arkadaşlar girdikleri ülkenin konsolosluklarının ve ya sağlık kurumlarının zorun kılmasından ötürü mü bu kadar covid aşısı olmak için uğraşıyorlar ?

Harun İnan
      Harun İnan