DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Bugün sabah 08:30 saatiyle Hong Kong’ta girmiş olduğum mülakatı başarıyla geçtim ve vizem onaylandı. Forumda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bu forum sayesinde çok rahat bir şekilde vize alabildim. Mülakat deneyimini pasaportumu teslim alınca yazacağım :)
-
@kadirkurtgoz sırayla vizelerini alanları gördükçe ayrı bir mutlu oluyorum. Tebrikler yeni kıtada başarılar
-
@boredeng Teşekkür ederim 🙏 Sizden de başarıyla alınmış vize haberini en yakın zamanda almak dileğiyle ☺️
-
@kadirkurtgoz hayırlı olsun
-
@kadirkurtgoz tebrikler.Mulakatta ekstra ilginc bir talepte bulundular mi? Sgk dokumu, banka belgesi vs.
-
@minnesota Hayır. Nüfus kayıt örneği, formül a, askerlik belgesi, adli sicil kaydı, mezuniyet belgesi ve lise diploması verdim sadece. Sadecr lise diplomasının aslını ve tercümesini verdim. Diplomamın aslını mülakatım bitince görevli memurdan geri aldım.
-
@Mehmet-ynd Teşekkür ederim, darısı sizin başınıza…
-
Merhaba, bana görüşmeyle alakalı herhangi bir mail gelmedi ama dv sitesine baktığımda konsolosluk konumu ve tarihini yazmışlar. Ungan’lar da konsolosluk tarafından atılan maili istiyor yanınızda getirmemizi. 30 günden az bir sürem kaldı, ne yapacağım ?
-
@kadirkurtgoz Tebrikler, yeni kıtada başarılar :)
-
@Iricss önce sakin olacaksınız..
dv sitesindeki sayfanın çıktısını götürün yeterli olur.
bahsedilen mail mülakata 1 hafta kala gelir genelde, dediğim gibi yapın siz. -
@Ethem-Kostak Teşekkür ederim 🙏
-
@kadirkurtgoz tebrikler , yolunuz açık olsun .
-
@kadirkurtgoz hayırlı uğurlu olsun,yolunuz açık olsun
-
@kadirkurtgoz Tebrikler, hayırlı olsun
-
Merhaba sayın @gucarslan
Ds260 doldururken ABD adresi belitmemistim şimdi mülakatta gosterecegimiz ABD adresini bir A4 kağıda elle yazarak yada sözlü olarak beyan edebilir miyiz yoksa çıktı mi almak gerekir acaba? -
@kadirkurtgoz Mülakat deneyiminizi sabrısızlıkla bekliyorum eminim süreç içindeki herkesin istifade edebileceği bir yazı olur. Amerika'da ki yeni hayatınızda her şey gönlünüzce olsun, tebrik ederim.
-
@Harun-İnan teşekkür ederim 🙏
-
@DenizMaths teşekkür ederim ☺️
-
Merhaba. Mulakat deneyimlerinde okudum, daha once Amerika'ya gidenlere vize surelerini asip asmadiklarini soruyorlarmış. Ben 7 yil once Work and Travel yapmaya gitmistim ve danismanim sorun olmadigini söylediği icin 6 gun gec donmustum. Maalesef bunu soyledigi maili silmisim. Sizce 6 gun gec donmek bir problem yaratir mi? Bu durumu bu sekilde aciklarsam ne kadar inandirici olur bilmiyorum cunku.
-
@sarvavasa Teşekkür ederim, darısı başınıza…
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum