Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mrt01 geçmiş olsun mulakatinizda kolaylikla geçer inşaallah
    Covid için hangi aşıyı yaptılar acaba seçenek sundular mi sinovac biontech şeklinde

• Merhaba bişey sormak istiyorum Ankara için ingilizce çevirisi istenen belgeler varmı ?
    Lise diploması Tapu evlilik cüzdanı vs

• @rezanclz Atlas kaydı yaptınız mı nasıl yapılacağını paylaşır mısınız askerlik belgesi var mı

• @sevdemimi atlas kaydini mülakattan 1 hafta önce yapilmasi gerekiyormus haftaya yapacagim, askerlik belgesini kimisinde istenilmis kimisinde istenilmedi ben de ne olur ne olmaz diye cikarttim

• @ugurbocegi telefondan giriyorum foruma gorsel ekleyemiyorum
    Dr. Nicolson & Associates: [email protected]
    Drs. Anderson & Partners:
    [email protected]

bunlar hk nin yonlendirdigi klinikler mail atabilirsiniz sizlerde

• Arkadaşlar, herkese iyi günler. Forumda bu başlık altında kalan geçmiş sayfalara bakınca aşı konusunda aklıma takılan bazı hususlar bulunmakta. Aşı kartımın ortalıkta olmamasından dolayı, antikor testlerime göre aşılarımı tekrardan yaptırmak niyetindeyim. Bir iletide, bazı aşıların ikinci dozları bulunduğundan bahsedilmiş. Eğer bu ikinci doz, tahmini mülakat tarihimden sonrasına denk gelirse ne yapmam gerekir? Bu husus aklımı çok kurcalıyor. Bir de daha önce hiç COVID aşısı olmadım ve Türkiye’de aşı bulunmamaktaymış. Gideceğim ülkede, mülakattan önce aşı olsam, bu tek doz COVID aşısı benim mülakatım için yeterli olur mu? Şimdiden teşekkürler.

• @rasitcenngiz Covid aşısı Türkiye'de yok dolasıyla gittiğiniz ülkede olacaksınız. Diğer sorunuzun cevabı ise hali hazırda olduğunuz ve olacağınız aşılar varsa olun 2. Dozu gelirse mülakat gününe kadar gittiğiniz ülkede 2.dozlarını olursunuz kafanızın karışmasına neden olan bir şey yok aslında. Bir diğer alternatifiniz antikor testi olun hiçbir aşıyı olmayın gittiğiniz ülkede olun hepsini sorun çözülür.

• @Mehmet-ynd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba bişey sormak istiyorum Ankara için ingilizce çevirisi istenen belgeler varmı ?
    Lise diploması Tapu evlilik cüzdanı vs

Ankara için dokümanlarınızın (edevletten alınan veya evlilik cüzdanı gibi) Türkçe veya İngilizce olması yeterli, yani sistem İngilizce üretiyorsa onu sunun, üretmiyorsa Türkçe olanı. Ek doküman sunacaksanız, mahkeme kaydı, suç kayıtları vb. onları İngilizceye de tercüme ettirmeniz gerekiyor.

• @rasitcenngiz hangi ülkeye gitmeyi düşünüyorsunuz

• @evrentnrkl Teşekkür ederim. Peki, hiç Covid aşısı olmadığım için orada olacağım tek aşı, mülakatım için yeterli mi? Cevabınızdan bunu anladım, doğru mu?

• @10urdmn Ben Güney Afrika, Johannesburg'a Mayıs ayında taşındım. Orada üniversite hayatımda kaldığım yurtlar bulunmakta. Üniversitedeki arkadaşımın babası o yurdun yöneticisi olduğu için ve ben de eski öğrencileri olduğum için bana kalma ve gitme konularında yardımcı olurlar umuduyla taşıdım. Ancak numaram aktif olana kadar, çevre ülkelerdeki mülakatlara verilen reaksiyonlara göre daha yakın bir yere taşınmayı da düşünmekteyim. Çünkü Cape Town ne kadar güvenli olsa da, Johannesburg o kadar güvenli değil.

• ⭐⭐⭐⭐

@gucarslan Mülakata girip vizeyi alamamak büyük hayalkırıklığı 😞 Çok üzüldüm doğrusu.
    Belgrad bilerek neden böyle yaptı ki..

• @Serapp Neden yapmasınlar? Onlar da sonuçta bir çalışan. Sırf Ankara işini düzgün yapmadığı için onların dosyalarıyla ilgilensin. Biz bile çalışırken bize verilen fazla işlere hemen tepki verirken, onlar neden vermesin? Bu yaptıkları da bence çok net ve sert bir şekilde gelecek dosyalara gözdağı verdi.

• @deebee tmm teşekkür ederim 🙏

• @cemciftcioglu Teşekkür ederim

• @onuru gözün aydın tebrikler hocam 🙂

• @Uzuzi seçenek sunmadılar hocam

• Herkese tekrardan merhaba. Dosya taşıma işlemi talebime cevaben bu maili gönderdiler. Kabul edildi mi edilmedi mi çok anlayamadım. Daha önce buna benzer bir cevap alan ya da içeriğini tam olarak bilen bir üyemiz mevcut mu acaba? Teşekkürler...

Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

• @macracanta
    Merhabalar, size klasik email cevabi vermisler, talebinizi daha sade ve kisa bir sekilde, email icerigine tasimak istediginiz ulkede surec boyunca kalacaginiz adresi de ekleyerek tekrar deneyiniz.

• @macracanta rasgele cevap gönderilmis mail formatini degistirip kisa ve öz sekilde yazip tekrardan deneyin

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |