DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan teşekkür ederim iyi dileğiniz için, hepimiz adına hayırlısı olması dileğiyle :)
-
@mrt01 ay cok iyi! Gecmis olsun ve hayirli olsun, islemlerin çok kısa surede bitmesi cook çok iyi haber :) Mulakatinizda bol sans :folded_hands_light_skin_tone:
-
@onuru tebrikler… bu yıl ilk giden olarak sonrasında gidecek olan bizlere ışık olacaksınız 👏🏻
-
@mrt01 hayırlı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz.
-
@mrt01 hocam hayirli olsun, vize mulakatinizda bu sekilde problemsiz gecer insallah. Guzel haberlerinizi bekliyoruz.
-
2 hafta sonra mülakatim var ve evraklari toparladim. hepsini ayri ayri seffaf dosyaya koyup yapiskan not ile ne olduklarini yazdim evrak listem su sekilde
saglik randevum icin;
- Ceac confirmation ciktisi
- hepatis b antikor testi sonucum+ingilizce versiyonu (kendim cevirdim)
- e nabizdan alinma 2 doz covid asi karti cift dilli
- cocukluktan kalma asi karti orjinal+ingilizce versiyonu (kendim cevirdim)
- td hatirlatma dozu ve su cicegi asisi e nabizdaki asilarim kismini ctrl+p yaparak kaydedip ciktisini aldim kendim ingilizceye cevirdim
- gecerlilik tarihi 2028 olan yesil pasaportum
- abddeki adres
Mülakat icin;
- Formul A edevletten aldigim qrli belge+nüfustan aldigim mühürlü imzali apostilli belge+fotokopisi
- nüfus kayit örnegi bunu da nüfustan apostilli ve mühürlü aldim (ds-260 formunda ufak hatalarim vardi city ve state kismina sirasiyla ilce il yazmam gerekirken iki kisma da il yazmistim onlari düzeltilmesi icin aldim)
- lise diplomasi asli ilce mebden onaylatip apostillettim+fotokopisi+e devlet lise mezun belgesi
- üniversite diploma asli+fotokopi+edevlet mezun belgesi
- kcc ile dosya tasima mailleri ciktisi ve dosyam nerede diye sordugim maillerin ciktisi (olur da dosyan neden viyanada sorusu gelirse kccden talep ettim tasindi diyip kanit sunabilmek icin cikarttim)
- esc güncel ekranin ciktisi (2nl den sonra güncellenen mülakat tarihinin oldugu ekran)
- garantiden aldigim 6 aylik ingilizce ve toplam bakiyenin usd cinsinden yazildigi hesap dökümü islak imza ve sirkülü
- arsiv kayitli ingilizce adli sicil kaydi e devletten aldim
- askerlik belgesi e devlet
- 330 usd vize ücreti 3 adet 100lük 2 adet 10luk 2 adet 5lik banknot seklinde
- 4 adet 5x5cm fotograf
- gecerlilik tarihi 2028 olan yesil pasaportum
- abddeki adres
belgelerim bu sekilde fazla olan belgeler var ama ben kendimi saglama almak icin bazi belgelerimin güvenilirligini arttirmak icin ekstra apostillettirdim ekstra almam gereken belge var mi? (bekar yeni mezun bir bireyim mülakata tek basima girecegim)
-
@mrt01 Mülakatınızın da rahatça geçmesi dileğiyle, Viyana cılar olarak güzel haberlerinizi bekliyoruz 😇
-
@mrt01 geçmiş olsun mulakatinizda kolaylikla geçer inşaallah
Covid için hangi aşıyı yaptılar acaba seçenek sundular mi sinovac biontech şeklinde -
Merhaba bişey sormak istiyorum Ankara için ingilizce çevirisi istenen belgeler varmı ?
Lise diploması Tapu evlilik cüzdanı vs -
@rezanclz Atlas kaydı yaptınız mı nasıl yapılacağını paylaşır mısınız askerlik belgesi var mı
-
@sevdemimi atlas kaydini mülakattan 1 hafta önce yapilmasi gerekiyormus haftaya yapacagim, askerlik belgesini kimisinde istenilmis kimisinde istenilmedi ben de ne olur ne olmaz diye cikarttim
-
@ugurbocegi telefondan giriyorum foruma gorsel ekleyemiyorum
Dr. Nicolson & Associates: [email protected]
Drs. Anderson & Partners:
[email protected]bunlar hk nin yonlendirdigi klinikler mail atabilirsiniz sizlerde
-
Arkadaşlar, herkese iyi günler. Forumda bu başlık altında kalan geçmiş sayfalara bakınca aşı konusunda aklıma takılan bazı hususlar bulunmakta. Aşı kartımın ortalıkta olmamasından dolayı, antikor testlerime göre aşılarımı tekrardan yaptırmak niyetindeyim. Bir iletide, bazı aşıların ikinci dozları bulunduğundan bahsedilmiş. Eğer bu ikinci doz, tahmini mülakat tarihimden sonrasına denk gelirse ne yapmam gerekir? Bu husus aklımı çok kurcalıyor. Bir de daha önce hiç COVID aşısı olmadım ve Türkiye’de aşı bulunmamaktaymış. Gideceğim ülkede, mülakattan önce aşı olsam, bu tek doz COVID aşısı benim mülakatım için yeterli olur mu? Şimdiden teşekkürler.
-
@rasitcenngiz Covid aşısı Türkiye'de yok dolasıyla gittiğiniz ülkede olacaksınız. Diğer sorunuzun cevabı ise hali hazırda olduğunuz ve olacağınız aşılar varsa olun 2. Dozu gelirse mülakat gününe kadar gittiğiniz ülkede 2.dozlarını olursunuz kafanızın karışmasına neden olan bir şey yok aslında. Bir diğer alternatifiniz antikor testi olun hiçbir aşıyı olmayın gittiğiniz ülkede olun hepsini sorun çözülür.
-
@Mehmet-ynd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba bişey sormak istiyorum Ankara için ingilizce çevirisi istenen belgeler varmı ?
Lise diploması Tapu evlilik cüzdanı vsAnkara için dokümanlarınızın (edevletten alınan veya evlilik cüzdanı gibi) Türkçe veya İngilizce olması yeterli, yani sistem İngilizce üretiyorsa onu sunun, üretmiyorsa Türkçe olanı. Ek doküman sunacaksanız, mahkeme kaydı, suç kayıtları vb. onları İngilizceye de tercüme ettirmeniz gerekiyor.
-
@rasitcenngiz hangi ülkeye gitmeyi düşünüyorsunuz
-
@evrentnrkl Teşekkür ederim. Peki, hiç Covid aşısı olmadığım için orada olacağım tek aşı, mülakatım için yeterli mi? Cevabınızdan bunu anladım, doğru mu?
-
@10urdmn Ben Güney Afrika, Johannesburg'a Mayıs ayında taşındım. Orada üniversite hayatımda kaldığım yurtlar bulunmakta. Üniversitedeki arkadaşımın babası o yurdun yöneticisi olduğu için ve ben de eski öğrencileri olduğum için bana kalma ve gitme konularında yardımcı olurlar umuduyla taşıdım. Ancak numaram aktif olana kadar, çevre ülkelerdeki mülakatlara verilen reaksiyonlara göre daha yakın bir yere taşınmayı da düşünmekteyim. Çünkü Cape Town ne kadar güvenli olsa da, Johannesburg o kadar güvenli değil.
-
@gucarslan Mülakata girip vizeyi alamamak büyük hayalkırıklığı :( Çok üzüldüm doğrusu.
Belgrad bilerek neden böyle yaptı ki.. -
@Serapp Neden yapmasınlar? Onlar da sonuçta bir çalışan. Sırf Ankara işini düzgün yapmadığı için onların dosyalarıyla ilgilensin. Biz bile çalışırken bize verilen fazla işlere hemen tepki verirken, onlar neden vermesin? Bu yaptıkları da bence çok net ve sert bir şekilde gelecek dosyalara gözdağı verdi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum