Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@kkaya

USCIS account bilgilerinizi girerek adres değişikliğini beyan edebilirsiniz.

Go to my USCIS > Menu > Change Your Address

• Çok teşekkür ederim.

• Merhabalar Amerika girdikten sonra sürekli seyehat halinde bir iş yapıyorsak Tırcılık vs böyle bir durumda adres beyanında bulunmamız gerekiyor mu?

Çünkü gönderinin ilk yazısındaki: "Eger adres degistirirseniz 10 gun icinde USCIS'i bu degisiklikten haberdar edin." bu yazı birazcık kafamı karıştırdı.

Şimdiden çok teşekkürler

• @iibrahimd Adres neyse o. Tircilik esnasinda nereye gittiginizin, nerede kaldiginizin onemi yok.

• @Ryback Güncel olarak illa bir ev kiralamamiz gerekicek mi yoksa bunu baska turlu halledebilme imkanimiz var mi?

• @iibrahimd Tır işi yapacaksanız uzun süre yollarda olacaksanız bi ev kiralamanız mantıklı olmayabilir. Ama bir adrese ihtiyacınız var kesinlikle. Ehliyet alırken banka hesabı açarken hep bir adres kanıtına ihtiyacınız olacak. Belki güvendiğiniz bir arkadaşınızın adresini kullanabilirsiniz.

• @iibrahimd USPS'den posta kutusu kiralayabilirsiniz.

Bu işi yapan başka firmalar da var. Fakat USPS mail forwarding vb için kargo firmalarındaki posta kutusu adreslerini kabul etmeme durumu olabiliyor. O yüzden doğrudan USPS iyi olacaktır.

Banka hesabı vs için ise bir adres ihtiyacınız olacak.

• @warmgrey Degerli tavsiyeniz icin cok tesekkur ederim

• @warmgrey Ozur dileyerek nasil araticagimi bilmedigimden direk size sormak istedim. Bir adet gidicegim eyaletten USPS Posta Kutusu kiralasam bunu amerikaya gitmeden kiralayabilir miyim? Birde asıl sormak istedigim Amerika’da bir arkadasim var ancak gidicegim eyalletten uzakta onun adresini gostersem ancak banka karti vs gibi seyleri kiraladigim posta kutusuna teslimatini sagliyabilir miyim?

• Merhaba, ilk girişimi 14 martta yaptım adres olarak aile dostumuzun adresini verdim. Trackerdan kartın posta merkezine geri döndüğünü gördüm. Daha sonra adreste bir yanlışlık yaptığımı fark ettim. My uscis ve uspsten adres değişikliği yapıp doğru adresi girdim ama E-request atamıyorum. Bu durumda ne yapmalıyım? Şu an türkiyedeyim.

• uscis e baglanip chat kisminda live chat isteginizi belirtin. Bir kac soru sorup sizi siraya aliyor. O zaman sorularinizi sorabilirsiniz.

• Merhabalar,

İlk adres olarak arkadaşımızın evi olan New Jersey adresini verdik. Bir 10 gün kadar Newyork'ta otelde kaldık. Şu anda Texas’tayız ve burada kalıcı olarak yerleşmeyi düşünüyoruz. Henüz bir ev tutmadığımız için adres değişikliği bildiriminde bulunmadık.

Ancak otelde kalıyor olsak bile, 10 günü geçmeden fiziksel adresi değiştirmek gerekiyor mu? Eğer sadece fiziksel adresi değiştirirsek, mailing address aynı kaldığı sürece bu durum Green Card sürecinde bir sorun oluşturur mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@evr

https://yesilkartforum.com/forum/post/22167

SSN & Permanent resident (GC) kartlarınız NJ’de arkadaşınızın adresine geldikten ve sonra size ulaştırmasını beklemeniz iyi olacaktır olası bir yanlış teslimatı engellemek için. Texas’da kurmayı planladığınız yaşam kapsamında kalıcı adresinize taşındıktan sonra online olarak AR-11 doldurarak yeni adresinizi beyan edebilirsiniz.

• Bu ileti silindi!

• @ATS16 Söyledikleriniz mantıklı, gördüğüm kadarıyla herkes de bu şekilde ilerliyor. Bir sorun yaşayan da görmedim gerçi, ama yeni adreste 10 günü geçirmekle ilgili bir sıkıntı çıkar mı, tam emin olamıyorum. Gerçi 10 gün geçmeden Green Card da gelebilir tabii. Cevabınız için çok teşekkür ederim.

• myUSCIS account a giriş yaptim ancak ne ismim ne telefon hiçbir şey yok. Sadede e-posta adresim var sizde de böyle mi myUSCIS de neden ad soyadım yok anlayamadım

• @funnelweb benim USCIS account da adım yok soyadım yok sadece e-posta ve şifre ile girebiliyorum. Ama edit kısmında da yok bir şey.bu nasıl düzeltilir

• @begumm direkt olarak ad soyad girmiyorsunuz yanlis hatirlamiyorsam, hesap icerinde verification adimlarini takip ettiniz mi?

• @funnelweb verification adımı bile yok. ben henüz ABDye girmedim ama I40 petition ı submit ederken avukatlar bu hesabın gerekli olduğunu söylediler. ama verify aadımı da yok hatta C/O yazacaktım adresime Airbnb olacağı için gitmeden bu adresi gireyim dedim in care of C/O kısmı bile yok adreste direkt kendi adımı vs giriyorum ki o da submission da henüz çıkmadı 24 saat geçmedi gerçi.. teşekkürler

• Merhaba, dün giriş yaptık fakat memur bize adres değişikliğini sormadı. Green card ödemesini yaptıktan sonra maile 3 tane IOE ile başlayan receipt number geldi. USCIS'te adres değişikliği yapmaya çalışırken Alien Registration number ve onun receipt ID'sini soruyor fakat elimde 3 tane farklı alien number ve receipt id var hangisi hangisinin olduğunu nasıl anlayacağım da adresi güncelleyeceğim?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |