• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Muhammet Talha KÜÇÜK
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 10
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Muhammet Talha KÜÇÜK

@Muhammet Talha KÜÇÜK

4
    İtibar
    87
    Profil Görüntülemeleri
    10
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Muhammet Talha KÜÇÜK Takip etme Takip Et

Muhammet Talha KÜÇÜK tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

UNGANLAR
      8 Ocak saat 10.30 tarihine randevu aldim ve o gun sabah 1 saat erkenden belirtilen adrese gittim. Hemen islemlere basliyorlar erken gidebilirsiniz iceriye girdigimde benden pasaportum ve asi kartlarim istendi(sadece covid kartim vardi 3 dozluk) onlari verdikten sonra kan idrar tahlili ve rontgen cekimi icin beni yanlis hatirlamiyorsam 1 ust kata gonderdi onlari hallettim ve 4145 tl odeme yaptim ondan sonra saat 11'de genel doktor muayenesi icin gelmem gerektiği soylendi saat 11.00 gibi de tekrardan vezneye gittim hemen iceri aldilar boy kilo olcumu yapildi Mehmet Ungan genel muayene etti birtakim sorular sordu sigara alkol vs iciyor musun duzenli kullandigin ilac var mi ameliyat gecirdin mi ben meniskus hasarim var her yil duzenli MR a gidiyorum dedim problem olmaz gibisinden bir sey dedi simdi yanlis soylemeyeyim ama uzerinde fazla durmadi rapora belki yazmistir bilmiyorum ama onemli degildi anladigim kadariyla, daha sonra sag koluma 2 adet aşi yapti, genel anlamda rahatti muayene sonrasi da 340 dolar verdim. Ve raporu ertesi gun saat 15.00 ile 17.00 arasi alabilirsin dendi. Ertesi gun o tarihler arasinda raporumu kapali zarf icerisinde aldim ve uzerinde bende kalacak olan rontgen filmi cd si ve asi raporu vardi. Raporun uzerindeki case number in yanlis oldugunu fark ettim bunu veznedeki arkadasa soyledigimde sizin randevu alirken kullandiginiz case number uzeriden biz islem yapiyoruz dedi ve sonra randevuyu aceleyle aldigimi hatirladim ama sorun degil ds260 onay sayfasini getirin 5 dk da duzeltelim dediler ve hemen halloldu o da. Artik mulakata goturulmeye hazir bir saglik raporum vardi

MÜLAKAT

Mulakat sabahi tum evraklari yanima alarak gittim, elcilige girmek icin (saat 7.45 te aliyorlarmis sanirim benim randevum 8.30 du) sirada bekledim ve iceriye asla telefon, akilli saat, kulaklik, canta vs almiyorlar (oradaki emanetciye birakabilirsiniz benim gibi) sadece belgeler pasaport vs yaninizda olacak. Pasaport kontrolu yapildiktan sonra isminizle iceriye aliniyorsunuz kontrol noktasindan gectikten sonra uzun yoldan yuruyup asil yere giriyorsunuz gorevliler her turlu yonlendiriyor sizi ve odeme icin bekliyorsunuz isminiz okunuyor ve size elden numara (bu numarayi hem odeme yapmak hem belge kontrolu icin hem dr mulakat icin tam 3 kere bekleyeceksiniz farkli farkli yerlerde) veriliyor ve siraya giriyorsunuz odeme icin odemeyi ya tam TL ya da Dolar (kur farki var haberiniz olsun o gun 35 tlydi ama 38 uzerinden aldilar ucreti) olarak (yarisini dolar yarisini tl odeyeyim demeyin izin vermiyorlar asla, tam olmali) onun disinda yurtdisi gecerli kredi kartiyla odeyebiliyorsunuz odedikten sonra belgelerinizin kontrolu icin tekrar sira bekliyorsuniz ve oraya da tum belgeleri verdikten sonra( adli sicil nufus kayit diploma vsvs hepsi size mulakata gireceginiz elcilikten gelen maillerde yaziyor zaten) zarfin icine koyulup aliniyor sizden, ondan sonra bu sefer mulakat icin bekliyorsunuz siraniz gelince memur Ingilizce bilip bilmediginizi soruyor parmak izi veriyorsunuz sonra yemin ettiriyor ve ondan sonra sorular geliyor
      iste nereye gidiyorsunuz (ben Virginia dedim)
      Neden orasi (bana sormadi diger arkadaslara sordu)
      Planiniz var mi (bana sormadi diger arkadaslara sordu)
      Ne yapmayi dusunuyorsunuz (garsonluk gibi baslangic islerini yapacagimi soyledim)
      Kimin yaninda kalacaksiniz (ilk asamada aile dostumuzun yaninda kalacagim dedim)
      Gibisinden ama ben maalesef AP ye kaldim sponsor bulmami istediler belgeleri alip pasaportla ptt araciligi ile oraya postalamam istendi ve tekrardan incelenecekmis memura gore.
      Belgeleri gonderdikten sonra gelen yanita gore tekrar duzenleyecegim bu yaziyi.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Muhammet Talha KÜÇÜK
      Muhammet Talha KÜÇÜK

Muhammet Talha KÜÇÜK tarafından gönderilen son iletiler

• RE: FY2025 & FY2026 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

@gucarslan abi gozunu seveyim yardımcı olun ben belgeleri göndereceğim lakin ais üzerinde bende konsolosluklar bolumu gozukmuyor caecvisastatuschexk te benim dosya mulajattan vu yana ready olarak gözüküyor nasıl bunu halledeceğim

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      Muhammet Talha KÜÇÜK
      Muhammet Talha KÜÇÜK
    • RE: Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)

@gucarslan Peki bunlari yapip daha onceki yillarda onay alan var mi acaba yani siz demeden once de ben bunu yapmayi dusunuyordum ama ne kadar efektif olacagini bilmiyordum

Muhammet Talha KÜÇÜK
      Muhammet Talha KÜÇÜK
    • RE: Mülakatta Beyan Edilen Job Offer ve Detayları

@gucarslan merhaba ben Green Card vizesi icin bilgi almak istiyorum Job Offer hakkinda.
      Nasil olmalidir job offer
      Diyelimki tanidik bir firma var bize job offer yapmak istiyor inandirici olmasi icin nasil olmali

Muhammet Talha KÜÇÜK
      Muhammet Talha KÜÇÜK

@gucarslan tamamdir yardiminiz icin tesekkurler

Muhammet Talha KÜÇÜK
      Muhammet Talha KÜÇÜK

@gucarslan anladim olabilir evet en son yine 21 ocakta guncellenmis yine Ready olarak gozukuyor sorun yok o zaman dediginiz gibi
      Ve hayir herhangi bir form gonderilmedi zaten beni sari kagit esliginde i134 formu doldurmaj isteyip gonderdi o yuzden mailime bir form gelmesini beklemeli miyim

Muhammet Talha KÜÇÜK
      Muhammet Talha KÜÇÜK

Merhaba benim 15 ocak Green Card mulakatim sonrasi bugun kontrol ettigimde hala daha "ready" olarak gozukuyor mulakatim sonucu AP ye kaldigim soylendi sari bir kagit esliginde gonderildim yani "refused" olmasi gerekiyor su an. Sisteme dusmemistir diye dusunuyorum ama nedenini merak etmedim degil acikcasi

Muhammet Talha KÜÇÜK
      Muhammet Talha KÜÇÜK

@Özlem-Toraman merhaba banka hesabimda 357bin tl yaklasik 10 bin dolar gostermistim

Muhammet Talha KÜÇÜK
      Muhammet Talha KÜÇÜK
    • RE: Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)

I 134 belgesini kefil olacak olan kisi bildigimiz kndi eliyle doldurup bize ekstra belgeler ile kargolayacak mi
      yoksa
      online doldurup e imza ile beraber sanal yolla mı yollayacak
      yoksa
      elle doldurup telefon ile tarattiktan sonra bize sanal ortamdan mi yollayacak

Muhammet Talha KÜÇÜK
      Muhammet Talha KÜÇÜK

UNGANLAR
      8 Ocak saat 10.30 tarihine randevu aldim ve o gun sabah 1 saat erkenden belirtilen adrese gittim. Hemen islemlere basliyorlar erken gidebilirsiniz iceriye girdigimde benden pasaportum ve asi kartlarim istendi(sadece covid kartim vardi 3 dozluk) onlari verdikten sonra kan idrar tahlili ve rontgen cekimi icin beni yanlis hatirlamiyorsam 1 ust kata gonderdi onlari hallettim ve 4145 tl odeme yaptim ondan sonra saat 11'de genel doktor muayenesi icin gelmem gerektiği soylendi saat 11.00 gibi de tekrardan vezneye gittim hemen iceri aldilar boy kilo olcumu yapildi Mehmet Ungan genel muayene etti birtakim sorular sordu sigara alkol vs iciyor musun duzenli kullandigin ilac var mi ameliyat gecirdin mi ben meniskus hasarim var her yil duzenli MR a gidiyorum dedim problem olmaz gibisinden bir sey dedi simdi yanlis soylemeyeyim ama uzerinde fazla durmadi rapora belki yazmistir bilmiyorum ama onemli degildi anladigim kadariyla, daha sonra sag koluma 2 adet aşi yapti, genel anlamda rahatti muayene sonrasi da 340 dolar verdim. Ve raporu ertesi gun saat 15.00 ile 17.00 arasi alabilirsin dendi. Ertesi gun o tarihler arasinda raporumu kapali zarf icerisinde aldim ve uzerinde bende kalacak olan rontgen filmi cd si ve asi raporu vardi. Raporun uzerindeki case number in yanlis oldugunu fark ettim bunu veznedeki arkadasa soyledigimde sizin randevu alirken kullandiginiz case number uzeriden biz islem yapiyoruz dedi ve sonra randevuyu aceleyle aldigimi hatirladim ama sorun degil ds260 onay sayfasini getirin 5 dk da duzeltelim dediler ve hemen halloldu o da. Artik mulakata goturulmeye hazir bir saglik raporum vardi

MÜLAKAT

Mulakat sabahi tum evraklari yanima alarak gittim, elcilige girmek icin (saat 7.45 te aliyorlarmis sanirim benim randevum 8.30 du) sirada bekledim ve iceriye asla telefon, akilli saat, kulaklik, canta vs almiyorlar (oradaki emanetciye birakabilirsiniz benim gibi) sadece belgeler pasaport vs yaninizda olacak. Pasaport kontrolu yapildiktan sonra isminizle iceriye aliniyorsunuz kontrol noktasindan gectikten sonra uzun yoldan yuruyup asil yere giriyorsunuz gorevliler her turlu yonlendiriyor sizi ve odeme icin bekliyorsunuz isminiz okunuyor ve size elden numara (bu numarayi hem odeme yapmak hem belge kontrolu icin hem dr mulakat icin tam 3 kere bekleyeceksiniz farkli farkli yerlerde) veriliyor ve siraya giriyorsunuz odeme icin odemeyi ya tam TL ya da Dolar (kur farki var haberiniz olsun o gun 35 tlydi ama 38 uzerinden aldilar ucreti) olarak (yarisini dolar yarisini tl odeyeyim demeyin izin vermiyorlar asla, tam olmali) onun disinda yurtdisi gecerli kredi kartiyla odeyebiliyorsunuz odedikten sonra belgelerinizin kontrolu icin tekrar sira bekliyorsuniz ve oraya da tum belgeleri verdikten sonra( adli sicil nufus kayit diploma vsvs hepsi size mulakata gireceginiz elcilikten gelen maillerde yaziyor zaten) zarfin icine koyulup aliniyor sizden, ondan sonra bu sefer mulakat icin bekliyorsunuz siraniz gelince memur Ingilizce bilip bilmediginizi soruyor parmak izi veriyorsunuz sonra yemin ettiriyor ve ondan sonra sorular geliyor
      iste nereye gidiyorsunuz (ben Virginia dedim)
      Neden orasi (bana sormadi diger arkadaslara sordu)
      Planiniz var mi (bana sormadi diger arkadaslara sordu)
      Ne yapmayi dusunuyorsunuz (garsonluk gibi baslangic islerini yapacagimi soyledim)
      Kimin yaninda kalacaksiniz (ilk asamada aile dostumuzun yaninda kalacagim dedim)
      Gibisinden ama ben maalesef AP ye kaldim sponsor bulmami istediler belgeleri alip pasaportla ptt araciligi ile oraya postalamam istendi ve tekrardan incelenecekmis memura gore.
      Belgeleri gonderdikten sonra gelen yanita gore tekrar duzenleyecegim bu yaziyi.

Muhammet Talha KÜÇÜK
      Muhammet Talha KÜÇÜK