• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. EfeNevada
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 126
    • En İyi 42
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

EfeNevada

@EfeNevada

46
    İtibar
    132
    Profil Görüntülemeleri
    126
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

EfeNevada Takip etme Takip Et

EfeNevada tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak

Merhabalar,

Tum basvurularimdan onay aldim tarihleri imzamda gorebilirsiniz. Oncelikle @crazycells olmak uzere tum emegi gecen uyelere tesekkur ediyorum. J1 Visa waiverdan itibaren tum islemleri bu forum sayesinde rahat bir sekilde guvenle yaptim. AOS icin avukatla calistim ve tum basvurulari posta ile gonderdim saglik raporuyla birlikte. Herkese tez zamanda onaylarinin gelmesi dilegiyle. Forumda aktif olup bildiklerimi aktarmaya devam edecegim cunku bu durumda destek olmanin yardimci olmanin ne kadar onemli oldugunu yasayarak anladim.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      E
      EfeNevada
    • RE: J1 waiver (2 years rule) - J1 vizesinin 2 yil kuralini kaldirmak

Sistemden kontrol etmeye devam et verdikleri case number ile 1 aya kadar surebiliyor sisteme yuklenmesi. Istersen senden onceki numaralari da kontrol edip emin olabilirsin. Eger 1 ayi gecerse email atip tum detaylarinla birlikte bilgi alabilirsin.

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
      E
      EfeNevada

@BosadamFL Merhabalar malesef cok etki edilemiyor Department of State'in karar surecine ama tavsiyem bulundugunuz yerin congressman'ine ulasip durumunuzu anlatmaniz ve onlar talep edebiliyor sureci hizlandirmak icin. 16 Haftalik sureci gectiginizi de soylerseniz yardimci olacaklardir. Klasik hizlandirmayacaklari cevabini alicaksinizdir buyuk ihtimalle ama yine de etkisi oldugunu dusunuyorum

E
      EfeNevada

@benjaminblacks En son baktigimda oyleydi konsoloslugun ilgili sayfasindan tekrar kontrol edebilirsiniz.

E
      EfeNevada
    • RE: Green Card Yenileme ya da Degistirme (I-90 Kaybolma/Calinma veya I-751/I-829 Kosul Kaldirma)

@Karagoz Tesekkurler aciklamaniz icin ve konuyu uzatmadiginiz icin. Iyi gunler diliyorum.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      E
      EfeNevada

@tuncayarat Eyaletten eyalete evlilik prosedurleri degisiyor ama greencard icin yapmaniz gereken bir sey yok simdilik. Belgeleri hazirlayabilirsiniz basvuru icin

E
      EfeNevada

@Cemail-Türkseven Merhabalar, F1 Vizesine basvurmak icin 2 yil kuralini kaldirmaniza gerek yok ve hic bir sekilde bu basvurudan bahsetmeyin. Onerim once F1 i alip sonra 2 yil kuralini kaldirmak yoksa red alma ihtimaliniz yuksek.

E
      EfeNevada
    • RE: Green Card Yenileme ya da Degistirme (I-90 Kaybolma/Calinma veya I-751/I-829 Kosul Kaldirma)

@aslisirin Merhabalar Asli hanim. Ben basvurumu avukatla yaptim ve herhangi bir belge istenmedi. Zaten basvurunuzdan sonra FBI tarafindan sizinle alakali detayli bir arastirma yapiliyor diye okudum kaynaklarda.

E
      EfeNevada

@tuncayarat evlendikten sonra marriage certification'i aldiktan sonra basvuru yapabilirsiniz I-485 ve I-130 icin fakat avukatla calismanizi oneririm herhangi bir hatadan dolayi uzamasin basvuru. Basvurudan basvuruya degisiyor ama genelde 6 ay ve 1 yil arasinda degisiyor greencardin ele gecme suresi olarak. Aslinda onunla alakali da bir excel baslatabiliriz. @crazycells

E
      EfeNevada

Not subjected dendigine gore oyle bir requirementiniz yok waiver almaniza da gerek yok. Formu da bana gore dogru doldurmussunuz cunku 2 yil yukumlulugunuz yok ve bunu yerine getirmediniz.

E
      EfeNevada

EfeNevada tarafından gönderilen son iletiler

@yigit-mert-celik kabul etmeleri lazim expired greencard ve extension letter, greencard yerine geciyor belki bilmiyor olabilirler. Isterseniz arayip sorun belki konustugunuz arkadas bilmiyor olabilir.

E
      EfeNevada

@Ekto-Oktan TMVNyi (https://trackmyvisanow.com/) gormustum ama sadece belirli basvurulari destekliyor. Dediginiz gibi onceden daha guzel siteler vardi ama maliyetten sonra kapattilar sanirim. MyCasesHub da caseinizi girip yakininizdaki caselerdeki approvallari gostermesi guzel sonrasinda 100 sonraki numarayi girip bunu yapabilirsiniz sizin yakininzdaki caselerin approval oranlarini gormek yararli olabiliyor.

E
      EfeNevada

@beykanuser Merhabalar, insanlarin imzasinda surecini gorebilirsiniz aslinda bazi insanlarin var benim gibi. Asagiya bir kac link birakiyorum bunlardan da current timelinelari gorebilirsiniz. Biri USCISin orjinal sayfasi digeri de third party ama guzel bilgiler paylasiyor.

Siz I-130 ve I-485 a bakicaksiniz kendi lokasyonunuza gore cunku sehirden sehire de degisiyor processing timings.

https://egov.uscis.gov/processing-times/

MyCasesHub Team

USCIS Case Tracker with 10M+ Cases | Real-Time Updates & Analysis - MyCasesHub

USCIS Case Tracker with 10M+ Cases | Real-Time Updates & Analysis - MyCasesHub

Track your USCIS case against 10M+ real records. Fastest status updates, accurate predictions, and detailed nearby case statistics.

Jin Shen ([email protected])

USCIS Case Status Tracker

USCIS Case Status Tracker

Track immigration cases with real-time analytics

E
      EfeNevada

@aslisirin Merhabalar Asli hanim. Ben basvurumu avukatla yaptim ve herhangi bir belge istenmedi. Zaten basvurunuzdan sonra FBI tarafindan sizinle alakali detayli bir arastirma yapiliyor diye okudum kaynaklarda.

E
      EfeNevada

@Venom 90 day rule var yazili bir kural olmasa da non-immigrant bir vizeyle ulkeye girdikten sonra 90 day beklemek oneriliyor. Ayrica paket olarak gonderiliyor greencard basvurusu calisma izni ile beraber. Ben avukat araciligiyla yaptim hele bu donemde avukatla yapmanizi oneririm ama yine de tum belgeleri kontrol edin cunku insanlik hali avukatlar da bir seyleri yanlis yazabiliyor.

E
      EfeNevada

@Karagoz Tesekkurler aciklamaniz icin ve konuyu uzatmadiginiz icin. Iyi gunler diliyorum.

E
      EfeNevada

@Karagoz Amacim ego filan degil. Kanadaya gidicektim foruma baktim sizin gordugunuze bakip inansam gidemeyecektim. Kural bu ama yasadigim bu diyin o zaman. Neyse konuyu uzatmayacagim. Conditional Green Card Uzatma letteri ve suresi gecmis greencardiniz ile kanadaya giris yapabilirsiniz.

E
      EfeNevada

@Karagoz merhabalar tekrardan, sizin yasadiginiz istisnai bir durum. Official website'taki bilgiyi paylastim sizinle. Siz yanlis bir bilgi paylasiyorsunuz kendi yasadiginiz ististani bir durumdan oturu. Bilmeyen biri varsa kurallari bunu duzgun bir sekilde aciklayabilirsiniz ya da manager cagirabilirsiniz.

Sizden ricam kendi yasadiginiz kotu tecrubeleri official kurallarla karistirmayin ya da bunu belirtin.

Ben sorunsuzca giris cikis yapiyorum kanadaya.

E
      EfeNevada

@Karagoz arastirma yapmadan bu sekilde yanlis bilgilendirme yapmamalisiniz bence. Arastirdigimda soylediginizin dogru olmadigini gordum. Extension letter ve expired greencardla giris yapabiliyorsunuz.

What you need to enter Canada

Lawful permanent residents of the U.S.
      As of April 26, 2022, lawful permanent residents of the United States must show these documents for all methods of travel to Canada:

a valid passport from their country of nationality (or an equivalent acceptable travel document) and
      a valid green card (or equivalent valid proof of status in the United States)
      Complete list of acceptable status documents for lawful permanent residents of the U.S.
      You need an official proof of status as a lawful permanent resident of the U.S., such as one of the following:

valid permanent resident card (Form I-551)
      foreign passport with an unexpired temporary I-551 stamp (also known as an Alien Documentation, Identification and Telecommunication [ADIT] stamp)
      foreign passport with a temporary I-551 printed notation (“Upon endorsement serves as temporary I-551 evidencing permanent residence for 1 year”) on a machine-readable immigrant visa upon endorsement with a U.S. Customs and Border Protection admission stamp
      expired permanent resident card (Form I-551) with Form I-797 (Notice of Action) for pending Form I-751 (Petition to Remove Conditions on Residence) or Form I-829 (Petition by Investor to Remove Conditions on Permanent Resident Status)
      expired permanent resident card (Form I-551) with Form I-797 (Notice of Action) for pending Form I-90 (Application to Replace Permanent Resident Card [Green Card])
      valid re-entry permit (Form I-327)
      Form I-94 with an unexpired temporary I-551 stamp (ADIT stamp) and a passport-style photo

E
      EfeNevada

@Boticelli turkiyeden bir doktordan asilari oldugunuza dair yaklasik tarihlerle bir belge alirsaniz kabul ediyor doktorlar. Ekstra grip veya covid asisi istenebiliyor.

E
      EfeNevada