Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

• @arnblt tekrardan merhaba, az önce kontrol ettigimde fiziksel adres kismi bos, mail adresi güncel fakat alici ismi hala eski adresteki alici ismi ile ayni. Güncel adres müstakil bir eve ait yani posta kutusunda bir isim yok bu bir sorun teskil eder mi? Basina C/O da var bir sorun olacagini sanmiyorum ama yine de sorayim dedim

• @rezanclz posta kutularinda isim yok. Dolayisiyla isme gore yerlestirmezler kutulara. Farzedinki cocuklarin okulunda cocuklar adina bir sey geldi isim tutmuyor diye gerimi gidecek:) Biz hala evin eski sahibinin maillerini aliyoruz. :)

• umitbircanU umitbircan bu başlıktan bahsetti

• Herkese selamlar green kartlarımız ve ssn'lerimiz elime ulaşmadan karışıklık olmaması adına adres değişikliği yapmak istemediğim için adresimi bugün değiştirdim benim zaten ucsis hesabım vardı eşim içinde açıp onun içinde adres değişikliği bilgilerini girdim birde 10 yaşında oğlum var ona da hesap açıp adres değişikliği yapmalımıyım? Birde adres değişikliğinin olup olmadığını göremiyorum yani adres güncellendi mi güncellenmedi mi bunu görebilceğim bir alan yok mu ucsis platformunda ?

• @Caner-Urker bu soruyu ben de sordum ama cevap gelmedi. Eğer cevap gelirse beni de aydınlatabilir misin? Ben 8 yaşındaki oğlum için ek bir işlem yapmadım henüz.

• @ssoydan88 USCIS sayfasinda bir chat robotu var. Oraya Live agent gibi kelimeler yazip gercek bir kisi ile mesajlasabiliyorsunuz. Sorunuzu ona sorabilirsiniz. Ben gorusme yaptim bir kac kez. Bilgi paylasimini guzel yapiyorlar.

• USCIS online hesapta degistirme yeterli sanirim ancak USPS hesabim deaktif gözüküyor neden anlamadim. Bunu cozmek icin ticket mi olusturmak gerekiyor?

• USCIS online sitesinden adres değişikliğini yaptık. Bir sıkıntı olmadı. Ertesi gün telefonda sorduk, adresimiz güncellenmişti.

• Arkadaslar merhaba, ABD içinde adres değiştirdiğimizde ilgili formu doldurmalıyız fakat aktif bir case im olmadığı için AR-11 dolduramıyorum. Bu durum normal midir, herhangi bir sey yapmalı mıyım? Aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kkaya

https://myaccount.uscis.gov/sign-in

USCIS account bilgilerinizi girerek adres değişikliğini beyan edebilirsiniz.

Go to my USCIS > Menu > Change Your Address

• Çok teşekkür ederim.

• Merhabalar Amerika girdikten sonra sürekli seyehat halinde bir iş yapıyorsak Tırcılık vs böyle bir durumda adres beyanında bulunmamız gerekiyor mu?

Çünkü gönderinin ilk yazısındaki: "Eger adres degistirirseniz 10 gun icinde USCIS'i bu degisiklikten haberdar edin." bu yazı birazcık kafamı karıştırdı.

Şimdiden çok teşekkürler

• ⭐⭐

@iibrahimd Adres neyse o. Tircilik esnasinda nereye gittiginizin, nerede kaldiginizin onemi yok.

• @Ryback Güncel olarak illa bir ev kiralamamiz gerekicek mi yoksa bunu baska turlu halledebilme imkanimiz var mi?

• @iibrahimd Tır işi yapacaksanız uzun süre yollarda olacaksanız bi ev kiralamanız mantıklı olmayabilir. Ama bir adrese ihtiyacınız var kesinlikle. Ehliyet alırken banka hesabı açarken hep bir adres kanıtına ihtiyacınız olacak. Belki güvendiğiniz bir arkadaşınızın adresini kullanabilirsiniz.

• @iibrahimd USPS'den posta kutusu kiralayabilirsiniz.

Bu işi yapan başka firmalar da var. Fakat USPS mail forwarding vb için kargo firmalarındaki posta kutusu adreslerini kabul etmeme durumu olabiliyor. O yüzden doğrudan USPS iyi olacaktır.

Banka hesabı vs için ise bir adres ihtiyacınız olacak.

• @warmgrey Degerli tavsiyeniz icin cok tesekkur ederim

• @warmgrey Ozur dileyerek nasil araticagimi bilmedigimden direk size sormak istedim. Bir adet gidicegim eyaletten USPS Posta Kutusu kiralasam bunu amerikaya gitmeden kiralayabilir miyim? Birde asıl sormak istedigim Amerika’da bir arkadasim var ancak gidicegim eyalletten uzakta onun adresini gostersem ancak banka karti vs gibi seyleri kiraladigim posta kutusuna teslimatini sagliyabilir miyim?

• Merhaba, ilk girişimi 14 martta yaptım adres olarak aile dostumuzun adresini verdim. Trackerdan kartın posta merkezine geri döndüğünü gördüm. Daha sonra adreste bir yanlışlık yaptığımı fark ettim. My uscis ve uspsten adres değişikliği yapıp doğru adresi girdim ama E-request atamıyorum. Bu durumda ne yapmalıyım? Şu an türkiyedeyim.

• uscis e baglanip chat kisminda live chat isteginizi belirtin. Bir kac soru sorup sizi siraya aliyor. O zaman sorularinizi sorabilirsiniz.

• Merhabalar,

İlk adres olarak arkadaşımızın evi olan New Jersey adresini verdik. Bir 10 gün kadar Newyork'ta otelde kaldık. Şu anda Texas’tayız ve burada kalıcı olarak yerleşmeyi düşünüyoruz. Henüz bir ev tutmadığımız için adres değişikliği bildiriminde bulunmadık.

Ancak otelde kalıyor olsak bile, 10 günü geçmeden fiziksel adresi değiştirmek gerekiyor mu? Eğer sadece fiziksel adresi değiştirirsek, mailing address aynı kaldığı sürece bu durum Green Card sürecinde bir sorun oluşturur mu?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k