Merhabalar, Evet wise calismiyor. Houston’da hemsirelik okuyorum ailemden zaman zaman fester aliyorum. Coinbase hesabimin sifresini kardesime verdim, dolar yatirdi, sonra da buradaki banka kartima withdrawal yaptim 1-3 is gunu secenegini isaretledim hic kesinti olmadi. Parayi da $1000 seklinde sorunsuz aldim. Sevgiler
Dilara Korkmaz
@Dilara Korkmaz
Nurse MD
Dilara Korkmaz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ABD-Türkiye Arası Para TransferleriBankacılık içinde yayımlandı
Dilara Korkmaz tarafından gönderilen son iletiler
-
Green Card Sahipleri İçin 6 Ay Pasaport Kurali GeçerliliğiTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Merhaba,
Green Card sahibiyim. 2 haftalığına Türkiye’ye gideceğim. ABD’ye dönüş tarihinde mevcut pasaportumun bitişine yaklaşık 3 ay kalmış olacak.
Pasaport yenileme başvurumu yaptım; sistemde pasaportun basıldığı ve Dışişleri Bakanlığına teslim edildiği görünüyor; ancak henüz elime ulaşmadı.
Bu durumda:
6 aydan kısa süreli seyahatte sorun yaşayan oldu mu?
Pasaport süresinin 3 ay kalmış olması girişte problem yaratır mı?
Yeni pasaport yetişmezse eski pasaportla dönüşte risk olur mu?Benzer durumda deneyimi olan paylaşabilirse çok sevinirim.
Teşekkür ederim.
-
@smartcells Tebten gunluk para cekme limitiniz $400 -kesintisiz
Coinbase $987.30 icin ; $972.49 ( + $14.81 banking fee)
Guzelliigi su; 1000 dolar icin oturdugunuz yerden hesabiniza paranizi gecirebilirsiniz.
Teb ile bu 1000 dolar 3 gununuzu alacaktir
Secim sizin. Aciliyet durumunuza bagli. Atm ye gitmek zorundasiniz tabi Bank of America.
Coinbase candir $15 bile degil kesintisi bilmiyorum Ben memnunum -
Merhabalar, Evet wise calismiyor. Houston’da hemsirelik okuyorum ailemden zaman zaman fester aliyorum. Coinbase hesabimin sifresini kardesime verdim, dolar yatirdi, sonra da buradaki banka kartima withdrawal yaptim 1-3 is gunu secenegini isaretledim hic kesinti olmadi. Parayi da $1000 seklinde sorunsuz aldim. Sevgiler