Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @apexcruel Teşekkürler, benimki de submit olmuş yalnız bu access code gelmedi başvurumu profilime ekleyemedim, access kodu tekrar isteyebiliyor muyuz bilginiz var mı?

• Gemini sordum mesafe hatta zipcode değişmemesi fark etmez dedi çoğu eyalete böyleymiş. USCIS, USPS ve DPS gibi kurumlar birbiriyle veri paylaşmadığı için evraklar yanlış yere gidebilirmiş.

@ATS16, içinde söyledi: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

@cgokhan, içinde söyledi: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

Bunlara ek olarak ehliyetiniz varsa ehliyet üstündeki adreside değiştirmeniz lazım. Polis durdurursa sigortada farklı ehliyette farklı adres olunca arıza çıkarabilir. Yanılmıyorsam vatandaş olunca ofise gitmeden online ehliyet adresi değiştirebiliyorsunuz. Ben Bugün değiştirdim adres için herhangi bir proof sormadı. Belki ilk başvuru olmadığı için ya da personel sallamış olabilir. (TX'a göre diğer eyaletlerde farklılık gösterebilir)

Banka/Kredi kartlarınında adresini sonradan güncelleyin. Auto pay'de sıkıntı çıkabilir.

Bahsettiğiniz husus eyalet bazinda değişiyor ehliyet değişikliği. Eğer ki başka bir eyalete taşınıyorsanız 10-30 gün içerisinde taşındığınız eyaletin yeni ehliyeti için ilgili dmv’ye başvurmanız gerekiyor. Aynı eyalet içerisinde adres değişikliği yapiyorsaniz, genellikle ehliyet değişikliği gerekmiyor. Yaşadığınız eyalet dmv kurallarının kontrol edilmesi tavsiyedir. Aynı eyalet içerisinde adres değiştirip ehliyet yenilemek isterseniz $5-$10 gibi ufak bir ücret ödeyerek yapabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla.

• @ATS16 cok tesekkur ederim, halledebildik ☺

• @apexcruel evet ayri hesap acip tamamladik. Ekleme kismi yoktu 😞

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |