Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar herkese bende amerikada şuan delivery işi yapmaktayım. sorusu olan hesap açmak isteyen herkese yardımcı olmak isterim. bu arada doordash hesaplarını açarken mutlaka birilerinden referans kodu alın. bu size ekstra o ay içinde ortalama 600 USD para kazandırabilir. ve amerika şartlarında 600 Usd gayet iyi bir para.

• @MySea Teşekkür ederim 🙏🏻

• Selamlar dallasta bu tür işleri yapan var mıdır? XL-comfort tarzı yapmak daha mı mantıklı. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim

• @merve34 1 ay geçerli TR ehliyetiniz. Sonrasında yakalanırsanız ceza yeme ihtimaliniz var.

• ⭐⭐

@zorbey, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

Selamlar dallasta bu tür işleri yapan var mıdır? XL-comfort tarzı yapmak daha mı mantıklı. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim

Dallas'ta yaşayan ya da bu bölgede taşıma, kurye işleri yapan arkadaşlar, Güney Dallas, Oak Cliff, Wolf Creek, Hutchins bölgelerinden uzak durunuz. Gasp, adam kaçırma gibi olaylar yaşanıyor. Herkese güvenli yolculuklar...

• @Movistar74 Merhaba çok teşekkür ederim bilgi için, ülkeye giriş yaptım bir kaç gün önce, ssn number gelince hemen ehliyet sınavına gireceğiz 🙏🏼

• @merve34 Hoşgeldiniz. North Carolina da mısınız?

• Phıledalpıa bölgesi için doordash ve Amazon Flex ğçin tavsiye, öneri dikkat edilecek hususlar bilgisi olanlardan faydalanmak isterim

• @Movistar74 sağ olun, hayır Virginia geldik ya son anda fikir değiştirdik. Burada arkadaşlarımız var ev tutmada vs genel olarak baya destek oldular o yüzden ilk etap için burdan başlayalım daha sonra beğenmezsek değiştiririz dedik ama çok sevdik şimdilik burayı 😅

• @oğuzhan-adıyaman merhaba kod hâlâ aktif mi. Bu gün başlayacağım teşekkür ederim

• Selamlar Philadelphia nin neresinde ikamet etmektesiniz doordash uber tarzi is yapicaksiniz elektrikli bisiklet yads scooter oneririm aracla yapmaniz size sorun cikarabilir trafikten oturu @akara

• @canwdb hawertown veya bromall da yaşayacsgım ama tabiki ilk etapta paket nerede çok ise o bölgeye geçiş yaparım

• @akara paketlerin cok oldugu kisimlar sorun oluyor daha detayli bilgi isterseniz yazabilirsiniz doordash ve uber icin bende njde yapiyorum ama gecis olarak dusunun surekli yapacaginiz farkli bir is dusunun

• @canwdb aynen bende ilk etapda sıfırdan iyidir diyip ğng. Kurs esnasında felan yapmak istiyorum. Yoksa tr de zaten gıda işletmecisiyim paket işinin zor ve sıkıntılarını az çok buradan biliyorum.

• Merhabalar yaklasik 1 bucuk aydir amerikadayim. Michigan eyaletinde yasiyorum. Greencard talihlisi olarak geldik. Sorum su ki bu hafta ehliyetimi aldim sınavlar basarili sonlandi ama henuz ehliyet kartim elime ulasmadi ve en az 2 hafta surecek gibi duruyor. Elimde Temporary drive license belgesi var. Bu belgeyle doordash hesabi olusturabilir miyim? Bir an once hesabi oluşturmak istiyorum cunku gordugum kadarıyla bekleme sureleri var. Bu konuda yardim olabilecek ve referans kodunu paylasabilecek var mi? Tesekkurler.

• @gorkemuz dene

• @gorkemuz, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

Merhabalar yaklasik 1 bucuk aydir amerikadayim. Michigan eyaletinde yasiyorum. Greencard talihlisi olarak geldik. Sorum su ki bu hafta ehliyetimi aldim sınavlar basarili sonlandi ama henuz ehliyet kartim elime ulasmadi ve en az 2 hafta surecek gibi duruyor. Elimde Temporary drive license belgesi var. Bu belgeyle doordash hesabi olusturabilir miyim? Bir an once hesabi oluşturmak istiyorum cunku gordugum kadarıyla bekleme sureleri var. Bu konuda yardim olabilecek ve referans kodunu paylasabilecek var mi? Tesekkurler.

Merhaba, biz o belgeyle açmıştık Texas’ta.

• @gorkemuz
    Selamlar, gecici ehliyetinizin uzerinde “kimlik amaciyla kullanilamaz” gibi bir ibare yer alir. Ilgili delivery platformlarindan uzun sureli suspend olma ihtimaline karsi denememenizi tavsiye ederim. Ancak siz yinede ilgili platformun destek ekibine sorabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |