Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ugursway @deebee değerli bilgileriniz için çok tesekkurler

• @gorkemuz PA da açmadılar. Gecici ehliyetvkabul edilmiyor diye red yedim ama ehliyet elime ulasir ulasmaz acildi dordash ve instacart

• Instacart bilmeyen var ise denmenizi tavsiye ederim. Marketten musteri adina alış veris yapiyorsunuz. Size fiziksel kredi karti gönderiyorlar. Alternatif olarak durgun gecen veya iyi paket geldigi saatlerde diger delivery islerine gore getirisi daha iyi, uygulama bilgisini alta birakiyorum ilgilenenler icin

• Merhaba arkadaşlar

Nasipse Eylül sonunda Amerikaya giriş yapacağız. İlk olarak State College, PA de yaşamayı düşünüyoruz.

Türkiyede veri analisti olarak çalışıyorum. Orta ve uzun vadede Amerikada da bu işi yapmak istiyorum. Ama iş bulana kadar da bir gelir yöntemi bulmam gerekiyor.

En genel geçer yöntem door dash ya da uber eats yapmak. Eşim yarı zamanlı bir iş buldu (kira giderimizi karşılayacak bir miktar kazanmayı öngörüyoruz.) Ben de iş bulana kadar door dash yapmak istiyorum ama sizce daha çok kazandıran ve girişi kolay seçenekler var mı. Mesela bir kafede çalışmak daha fazla kazandırabilir mi? Son durumda tam zamanlı door dash yapmak çok kazandırıyor mu? Tecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim.

• @Ahmet-Faruk-Özkan Amazon warehouse da çalışabilirsin.

• @akara instacart yapmak isteyen olur ise asagiya referans kodu bırakıyorum sizde bizde kazanalim.
    FEAR20A620

• Şu ana kadar en iyi kazanc elde ettigim walmart driver uygulamasını tavsiye ederim.
    Referans kodu : AKSO69S1

• Dostlar texas a geleli 10 gun oldu kuryelik yapmak istiyorum bu hafta ehliyet sinavina girecegim hangi deliver uygulamasini kullanabilirim tecrube sahibi arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum

• @ahmetZ hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama biz austindeyiz. Ehliyeti aldıktan sonra doordash,lyft,uber,amazon,walmart spark başvurduk. doordash ertesi gün açıldı, uber 1 yıllık ikametgah istiyor yani 1 yıllık ehliyet deneyimi o ülkeden ama ubereats açılıyor hemen onda şart istemedi,lyft ertesi gün açıldı 25 yaş istiyor, amazon ve walmart bekleme listesindeyiz. Ekstra grubhub,favor vs var.
    Ek: Austinde ehliyet için başvururken 1 aylık ikametgah istedi burda yaşadıgımıza dair ehliyet ofisi.
    Ek2: Geçici ehliyeti sadece doordash kabul ediyor diğeri gelene kadar

• @Ahmet-Faruk-Özkan Tam olarak ne is yaptiginizi bilemesem de veri analistligi Amerikada'da gecerli bi is. Tavsiyem gelmeden once ingilizce cv nizi olusturmaniz ve islere basvurmaniz olacaktir. Belki bir iki mulakat deneyimi kazanabilirsiniz. Amerikan adresi ve amerikan telefonu ile basvurursaniz daha kolay geri donus alabilirsiniz. Headhunter'lar linkedin uzerinden kisileri buluyorlar. Aktif bir amerika adresli linkedin hesabiniz olmasi iyi olur. Baska yerde is bulursaniz yer bakimindan kendinizi sinirlamayin derim.

• @melisbasdurmus fort worthdeyim sanırım sadece ehliyeti aldıktan sonra sadece doordash yapabilirim değil mi çok teşekkür ederim

• @ahmetZ lyft, ubereats yapabilirsiniz. lfyt dediğim gibi yaş 25 olmalı. uber direkt açılıyor eats kısmı. üçünü yaparsınız. diğerleri için boşluk yoksa bekleme listesine girersiniz.

• @melisbasdurmus çok teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |