• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. oğuzhan adıyaman
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 1
    • İleti 41
    • En İyi 9
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

oğuzhan adıyaman

@oğuzhan adıyaman

16
    İtibar
    148
    Profil Görüntülemeleri
    41
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

oğuzhan adıyaman Takip etme Takip Et

oğuzhan adıyaman tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Mülakat ile ilgili görüşlerimi aktarmak istiyorum,

Mülakat yeri çukurambar Çankaya ilçesinde(navigasyonda eski yeri gösteriyor ben ona aldanıp yanlış yerden otel tuttum siz aynı hataya düşmeyin), kapıda emanetçi var siyah bir Toyota çok beyfendi ve bence güvenilir insanlar, 50 tl karşılığında gönül rahatlığı ile eşyalarınızı emanet edebilirsiniz, çanta kabul ediyorlar.
      Randevu saatine göre değil kapıdaki sıraya göre alıyorlar.

Girişte ilk veznede sizden yüklemiş olduğunuz evrakların orjinalleri isteniyor. Bunlar; askerlik belgesi, evlilik cüzdanı, nüfus kayıt örneği, sabıka kaydı, pasaport, 1 adet resim, evliliği kanıtlayıcı resim çok değil 2-3 tane, aklıma gelenler bunlar, hiç boşuna kalın kalın dosyalar hazırlamayın.
      İlk veznede mülakatı türkçe mi İngilizce mi istiyorsunuz diye soruluyor, burası önemli, eğer İngilizce mülakat yaparsınız çok çabuk bir şekilde sizi mülakata alıyorlar,
      çünkü her 10 kişiden 9u türkçe mülakat için bekliyor diyebiliriz.

İkinci veznede mülakat için konsolosluk görevlisi karşılıyor.
      Sorular çok basit zaten sizle alakalı sorular heyecan yapacak bişey yok . Bazı sorular herkese aynı soruluyor bunlar; Eşinizle ne zaman nerede tanıştınız, ilk evliliğiniz mi, eşiniz şuan nerde yaşıyor, ne zaman evlendiniz. Bundan sonraki sorular genelde sizin durumunuza göre değişiyor mesela, eşiniz amerikada yaşıyor ise; en son ne zaman görüştünüz, günde kaç saat görüşüyorsunuz gibi gibi,
      Eşiniz eğer türkiyede yaşıyor ise amerikada yaşayıp çalışmayı mı düşünüyorsunuz, oraya gittiğinizde bir planınız var mı, ne iş yapmayı düşünüyorsunuz, eşinizin amerikada ikametgahı var mı, vs vs.

Bu soruları paylaşmamdaki sebep aslında hiç heyecan yapmaya gerek olmadığı, zaten sizin ilişkiniz ile ilgili sorular sorulduğu için rahat olun. Konsolosluk görevlileri çok kibar ve nazikler size yardımcı olmaya çalıştıklarını unutmayın.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      oğuzhan adıyaman
      oğuzhan adıyaman
    • RE: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

Merhabalar herkese bende amerikada şuan delivery işi yapmaktayım. sorusu olan hesap açmak isteyen herkese yardımcı olmak isterim. bu arada doordash hesaplarını açarken mutlaka birilerinden referans kodu alın. bu size ekstra o ay içinde ortalama 600 USD para kazandırabilir. ve amerika şartlarında 600 Usd gayet iyi bir para.

Ulaşım içinde yayımlandı
      oğuzhan adıyaman
      oğuzhan adıyaman
    • Amerika'da delivery konusunda yardımcı olabilirim

Merhaba herkese

Bu forumdaki arkadaşların tecrübeleri sayesinde greencard sürecimi mükemmel geçirdim ve şuan hali hazırda yaklaşık 10 aydır Amerika'da yaşıyorum.

Buraya gelen herkes gibi bende delivery uygulamaları üzerinden geçimimi sağladım.

Delivery konusunda sorusu olan herkese yardımcı olmak isterim .

Özellikle Doordash, Spark, Instacart hakkında epey bir tecrübe edimdim. şimdiden herkese bol şans

İş Alanları ve Meslekler içinde yayımlandı
      oğuzhan adıyaman
      oğuzhan adıyaman
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@yasmin982 arkadaşımın arkadaşı Meksika'dan koşarak geçmiş ve şuan oturumunu almış, adamlar benle dalga geçiyorlar...

oğuzhan adıyaman
      oğuzhan adıyaman

@Berkan-Duru merhaba hocam bizde şubat 2022 başvuruda bulunduk sadece evlilik cüzdanı ikametgah gibi şeyleri yükledik bekliyoruz bakalım. umarım iyi haberleri tez zamanda alırız

oğuzhan adıyaman
      oğuzhan adıyaman

Merhabalar, cumartesi günü muayene için ungarlarda idim, 40 + 340 dolar toplam 380 dolar ödeme yaptım, aşı yapıldı, kan ve röntgen çekildim, sabah 9:45 te randevum vardı ve 12:45 gibi bitti. 1 Kasım'da randevuda görüşmek üzere

oğuzhan adıyaman
      oğuzhan adıyaman

@ksmdgn evet aile içi siddet ile ilgili bir kağıt aldım

oğuzhan adıyaman
      oğuzhan adıyaman

@Gönül-Akbaş hayırli uğurlu olsun

oğuzhan adıyaman
      oğuzhan adıyaman
    • RE: IR-5 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının anne ve babası)

@CaliGirl-0 anladım çok teşekkür ederiz . Gördüğüm kadarıyla ir-5 daha maliyetli oluyor değil mi . Neyse biz bunu bir düşünelim

oğuzhan adıyaman
      oğuzhan adıyaman
    • RE: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

merhaba dostlar hepinize selamlar,

5 Mart tarihinde amerikaya giriş yaptım, benden herhangibir imza ya da parmak izi alınmadı (yanımızda küçük çocuğumuzda olduğundan dolayı sanırım işlemleri hızla halletiler) sadece vizemin üzerine bir kaşe basıldı 1 sene greencard yerine geçerli olacaktır bu belge denilip gönderildim.

SSN 1 hafta sonra eve geldi. yalnız halen greencardım yok. nasıl takip ediyoruz onuda anlamadım bir sayfa linki verilmiş oraya Receipt numberı yazdığımda ispanyolca olarak yazılar yazıyor ve translate ile çevirdiğimde dosyasını dışişleri bakanlığına gönderilmiştir diyor. lütfen bir yardımcı olun bankaya hesap dahi açamıyorum şuan da

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      oğuzhan adıyaman
      oğuzhan adıyaman

oğuzhan adıyaman tarafından gönderilen son iletiler

@CaliGirl-0 anladım çok teşekkür ederiz . Gördüğüm kadarıyla ir-5 daha maliyetli oluyor değil mi . Neyse biz bunu bir düşünelim

oğuzhan adıyaman
      oğuzhan adıyaman

Merhaba arkadaşlar , eşim ABD vatandaşı ve biz Amerika’da yaşıyoruz.

Sorum şu: eşimin annesi Türk vatandaşı daha önce hiç abd vizesine başvurmamış . Biz kayinvalidemi Amerika’ya getirtmek istiyoruz ama greencard ile değil de vize ile getirtmek istiyoruz . Greencard süreci uzun sürebilir sansa bırakmak istemiyoruz . Onu buraya getirtmenin en hızlı yolu nedir acaba ?

oğuzhan adıyaman
      oğuzhan adıyaman
    • RE: Amerika'da delivery konusunda yardımcı olabilirim

@Ben-Batur valla hocam referans gitti ama siz gelene kadar yenisi gelirse size yazarım

oğuzhan adıyaman
      oğuzhan adıyaman

@Ben-Batur aynen uçaktan iner inmez ehliyet almaya bakin . Hatta şimdiden taşınacağınız eyaletin ismini googlede yazarak sonuna DMW ekleyerek aratırsanız buradan bilgilere ulaşacaksınız ehliyet için neler gerektiğine

oğuzhan adıyaman
      oğuzhan adıyaman
    • RE: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

@Sedat-1 girişte pasaport vize sorumlusuna bildirmeniz gerekiyor

oğuzhan adıyaman
      oğuzhan adıyaman

@Ben-Batur merhabalar . Türk ehliyet kabul etmiyor yalnız bisikletli olarak açabilirsiniz ve araç kullanabilirsiniz bu durumda da şöyle bir sorun oluyor . Bulunduğunuz bölgede şehir merkezi ise araçla bisikletliler kadar hızlı teslimatı yapamıyorsunuz ve bu yüzden uyarı alabiliyorsunuz ya da kırsal bir bölgede iseniz araçlı sürücülere öncelik veriliyor siz iş alamiyorsunuz . Bu arada referans kodum mevcut kayıt olurken bu referans kodumu kullanırsanız 600 usd kazanabilirsiniz

oğuzhan adıyaman
      oğuzhan adıyaman

Merhabalar herkese bende amerikada şuan delivery işi yapmaktayım. sorusu olan hesap açmak isteyen herkese yardımcı olmak isterim. bu arada doordash hesaplarını açarken mutlaka birilerinden referans kodu alın. bu size ekstra o ay içinde ortalama 600 USD para kazandırabilir. ve amerika şartlarında 600 Usd gayet iyi bir para.

Ulaşım içinde yayımlandı
      oğuzhan adıyaman
      oğuzhan adıyaman
    • Amerika'da delivery konusunda yardımcı olabilirim

Merhaba herkese

Bu forumdaki arkadaşların tecrübeleri sayesinde greencard sürecimi mükemmel geçirdim ve şuan hali hazırda yaklaşık 10 aydır Amerika'da yaşıyorum.

Buraya gelen herkes gibi bende delivery uygulamaları üzerinden geçimimi sağladım.

Delivery konusunda sorusu olan herkese yardımcı olmak isterim .

Özellikle Doordash, Spark, Instacart hakkında epey bir tecrübe edimdim. şimdiden herkese bol şans

oğuzhan adıyaman
      oğuzhan adıyaman

@Peace4 merhaba kardeşim . Normal ehliyetini aldıysan sana tarif edeceğim şekilde DoorDash hesabını actirabilirsin yalnız über eats hakkında bilgim yok

Ulaşım içinde yayımlandı
      oğuzhan adıyaman
      oğuzhan adıyaman
    • RE: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

@ayvalik10 merhaba Amerika’ya girişte adres değişimi bildirildi polis notunu aldı ssn ilk hafta geldi . 1 ay olacak gc halen gelmedi

oğuzhan adıyaman
      oğuzhan adıyaman