Selamlar dallasta bu tür işleri yapan var mıdır? XL-comfort tarzı yapmak daha mı mantıklı. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim
zorbey tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery YapmakUlaşım içinde yayımlandı
-
RE: Amerika'da Yaşanacak Eyalet ve Şehrin SeçimiEyaletler içinde yayımlandı
Selamlar, arkadaşım phoenix de yaşıyor orada yaşam veya diğer şeyler için yorum getirebilecek var mıdır? Aile olarak yorum yapabilirsek
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Selamlar, herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun..
Başvurumuzu yaptık pasaportumuz bulunmuyor çıkma ihtimaline karşı şimdiden başvurup elimizde olsa ds260 formunu hızlıca göndeririz diye düşündük sizce nasıl yapmalıyız?
Çocugumuz daha bebek(3ay) onada şimdiden almalımıyız -
@sadıkkurtoglu selamlar teşekkür ederim yanıtladığın için kırsal kesimler bizim anadolu gibi sanırım mantık ucuz ama iş imkanları kısıtlı ..şöyle düşünüyorum kendimi ve ailemi 3-4 ay idare edecek para ile ve belkide 1 araç alacak kadar sermayem olabilir. Senin nasıl tavsiyen olabilir şurada başlaman daha iyi olabilir veya şu tarz işlere başvurabilirsin belkide 2-3 sene iş seçmeyi düşünmüyorum zaten orada kalıcı olma adına tavsiyelerin varsa açığım çok teşekkür ederim
-
Selamlar, danışma ve akıl alma adına yazıyorum tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istiyorum inş herkes hayallerine kavuşur olarak başlayayım..
Eşim ve benim adıma başvurduk 1 tanede çocugumuz var şansımızı denemek istedik ve orada yaşamak istiyoruz.
Abd’de buradaki arkadaşların anlattığı gibi akrabalarımız yok malesef arkadaşım var phoenix/arizona da oda çıktığında yüzde yüz yardımcı olur mu emin değilim.
Tr deki mesleğine orada ister istemez devam edemiyorsun veya yeterli ing olmuyor farkındayım.
Tek başımıza orada tutunabilir miyiz 1 araç paramız olsa uber vb işler yaparak..
Hem çocugumun geleceğini düşünmek adına güvenli bir eyalet yerleşmeyi düşünüyoruz sonuçta tek başıma olmayacagımSon zamanlarda herkes houston, teksas, new jersey vb populer yerleri tercih ediyor bunun yerine chicago, iowa , indiana , washington tarzı yerler mi tercih edilmeli görüşlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim çok teşekkür ederim şimdiden