• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. gorkemuz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    G
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 16
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

gorkemuz

@gorkemuz

7
    İtibar
    44
    Profil Görüntülemeleri
    16
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

gorkemuz Takip etme Takip Et

gorkemuz tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: ABD Yolunda Evlilik

@ilkenil Siz hali hazırda bekar olarak submit etmişsiniz, hem CN numaranız küçük hem de erken submit. Bu nedenle burada sıkıntı yok olası Ankara’nın mülakat dağıtımında CN sırası veya DS260 form doldurma tarihine göre çağırma senaryoları doğrultusunda.

1-Nikahınızı Temmuz’da planladığınız gibi gerçekleştirin lütfen
      2-Eşiniz hanımefendinin (mesajı yazan sizi Görkem Bey olarak düşünerek yazıyorum bu mesajı) yeni pasaportunu çıkartın
      3-Akabinde hanımefendi eşinizin yeni pasaportundaki bilgilere göre DS260 formu doldurduğunuz yerde add applicant olarak eşiniz hanımefendi içinde bir form dolduracaksınız
      4-Mülakat e-maili aldıktan sonra Ankara konsolosluk ile irtibata geçerek (evlilik cüzdanı, aile vukuatlı nüfus kayıt örneği, kimlikleriniz ile beraber) kendi dosyanızı açtırın ve eşinizi dosyanıza ekleyin.
      5-Mülakat dağıtım emailinizi bekleyeceksiniz, sağlık kontrolü ve evrak teminleri sonrası mülakata gireceksiniz.

Forumdaki arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin. Bol şans

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      G
      gorkemuz
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 cevabınız için teşekkürler. aklıma takılan bir şey oldu. "mali yıl başlamasını veya mülakat mailini beklemeksizin" demişsiniz fakat ben bu zamana kadar mülakat maili alana kadar hiç bir işlem yapmayacağımı düşünüyordum. (vize ve eşim için). ben formu submit ettikten sonra konsoloslukla iletişime geçmeden herhangi bir düzenleme yapamıyorum sanıyordum yapıyorsam da formda yaptığım her değişiklik formu doldurma tarihim olarak o günü gösteriyor diye yorumlamıştım. Sonuç olarak ben formu 8 mayısta doldurdum nikahı 2 hazirana çeker ve 5 haziranda add applicant edersem formumun gönderilme tarihi 5 haziran olur ve bizim mülakat tarihinde gecikme yaşanır mı teşekkürler.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      G
      gorkemuz

Merhabalar DV2025 talihlisiyim. Nişanlımla evlenmek için bazı özel sebepleri bekliyorduk evlenemedik. Şimdi Greencard vesilesiyle temmuz ayının ikinci haftasına düğün ve nikahımızı ayarladık(aynı gün). bu süreçle ilgili bir kaç sorum var olacak değerli forum sakinleri;
      1-temmuz ayı geç bir tarih mi? daha yakın bir tarihte nikah kıyabilirdik fakat biz düğün hayalimiz için en uygun tarihi ayarladık.
      2-Araştırmalarımda mülakat maili aldıktan sonra konsolosluğa ulaşıp medeni durumumu bildirmem gerekiyormuş öğrendim. Bu süreç için tüm detaylarıyla yardım edebilecek, daha güncel verilerle destek olabilecek var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.

G
      gorkemuz

Merhabalar, çekiliş sonrası nişanlımla evlendik. Kimlik ve pasaportlarımızı yeniledik. Bugün forma add aplicant diyerek onun bilgilerini girdik. İncelemeye alındığını 1 saat sürebileceğini yazan bir uyarı verdi. Bu durum normal mi? Bilgisi olan biri cevaplarsa çok sevinirim.

G
      gorkemuz

@ilkenil merhabalar böyle bir cevap aldım

G
      gorkemuz

Herkese merhabalar. Mülakat maili aldım Ankara için. DS260 formunu bekarken doldurmuştum ve sonrasında evlenerek eşim içinde formu doldurduk. Şimdi evlilik durumumu değiştirmek için dosyamı açtırmalıyım. Bu konu hakkında 2 sorum bulunmakta
      -Ankara için hangi mail adresine gönderim sağlamalıyım?
      -Sağlık randevusunu DS260 formundaki evlilik durumumu güncelleyip submit ettikten sonra mı randevu tarihi almalıyım yoksa bu durum sağlık randevusuna bir etkisi olmuyor mu? Eşim için form var fakat bekar gözüküyorum. Ve sağlık randevusuna 2 kişi gideceğimiz için soruyorum. Müsait olup cevaplayabilen herkes için şimdiden teşekkürler.

G
      gorkemuz

gorkemuz tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

@ugursway @deebee değerli bilgileriniz için çok tesekkurler

Ulaşım içinde yayımlandı
      G
      gorkemuz
    • RE: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

Merhabalar yaklasik 1 bucuk aydir amerikadayim. Michigan eyaletinde yasiyorum. Greencard talihlisi olarak geldik. Sorum su ki bu hafta ehliyetimi aldim sınavlar basarili sonlandi ama henuz ehliyet kartim elime ulasmadi ve en az 2 hafta surecek gibi duruyor. Elimde Temporary drive license belgesi var. Bu belgeyle doordash hesabi olusturabilir miyim? Bir an once hesabi oluşturmak istiyorum cunku gordugum kadarıyla bekleme sureleri var. Bu konuda yardim olabilecek ve referans kodunu paylasabilecek var mi? Tesekkurler.

Ulaşım içinde yayımlandı
      G
      gorkemuz
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

@darthclone hayırlı uğurlu olsun

G
      gorkemuz

Merhabalar 5 şubat günü mükakat görüşmem gerçekleşecek. Bütün belgeleri hazırladım fakat üniversiteyi henüz bitiremediğim için lise diploması lazım. Fakat ben lise diplomamın orjinalini bulamıyorum. Bu konu hakkında ne yapabilirim?

G
      gorkemuz

@ATS16 aynı yaşlardayız. 25 yaş 24 yaş

G
      gorkemuz

Merhabalar herkese. Geçen hafta sağlık randevusuna girip çıktık eşimle. Raporu teslim aldık. Hiçbir sorun yaşamadık. Fakat biz hastanedeyken bizden idrar testi alınmadı. Bugün arkadaşımla konuşurken onun idrar testi verdiğini öğrendim. Bu durum bir sıkıntı yaşatır mı? Şimdiden teşekkürler

G
      gorkemuz

Herkese merhabalar. Mülakat maili aldım Ankara için. DS260 formunu bekarken doldurmuştum ve sonrasında evlenerek eşim içinde formu doldurduk. Şimdi evlilik durumumu değiştirmek için dosyamı açtırmalıyım. Bu konu hakkında 2 sorum bulunmakta
      -Ankara için hangi mail adresine gönderim sağlamalıyım?
      -Sağlık randevusunu DS260 formundaki evlilik durumumu güncelleyip submit ettikten sonra mı randevu tarihi almalıyım yoksa bu durum sağlık randevusuna bir etkisi olmuyor mu? Eşim için form var fakat bekar gözüküyorum. Ve sağlık randevusuna 2 kişi gideceğimiz için soruyorum. Müsait olup cevaplayabilen herkes için şimdiden teşekkürler.

G
      gorkemuz

Merhabalar, çekiliş sonrası nişanlımla evlendik. Kimlik ve pasaportlarımızı yeniledik. Bugün forma add aplicant diyerek onun bilgilerini girdik. İncelemeye alındığını 1 saat sürebileceğini yazan bir uyarı verdi. Bu durum normal mi? Bilgisi olan biri cevaplarsa çok sevinirim.

G
      gorkemuz

merhabalar. Doğru başlık altında mıyım bilmiyorum ama bir konu hakkında sorum vardı. Öz kuzenim amerikada yaşıyor. eğer bende mülakatım başarılı geçerse ve amerikaya adım atarsam kısa bir süre (ortalama 3 hafta 1 ay) onun yanında yaşayacağım. Bu sebeple Ds-260 formu doldururken adres kısmına onun adresini ve adını yazdım. Kendisi yakında zamanda (1.5 yıl içerisindeki bir zamanda) bir türkle evlendi. Fakat evlendiği kişi iltica etmiş ve davası devam ediyor. Bu davanın bulunması benim mülakatımda sıkıntı yaratır mı?(not olarak, kuzenim üniversiteden beri amerikada orada okudu (8 yıl oldu) ve henüz ne greencard alabildi nede vatandaşlık. Bu durumda beni ürkütüyor normal mi alamaması. Sonuçta eşinin iltica ettiğini yeni öğrendim. kendisi bir şirket sponsorluğunda çalışıyor.)

G
      gorkemuz

@ilkenil merhabalar böyle bir cevap aldım

G
      gorkemuz