Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba ben green kart sahibiyim ve kızlarım için I 130 ile başvuru yaptım başvuru tarihim 21/10/2021 . Başvuru yaptığım tarihte kızlarımdan biri 16 diğeri 19 yaşındaydı . Şubat 2022 de büyük kızım 20 yaşına girdi. Bu hafta uscis tarafından başvurular onaylanıp nvc ye gönderildi . Fakat büyük kızım şubat 2023 de 21 olucak. Benim sorum , kızım 21 olduğunda statüsü değişecek mi ? Ne tür bir yol izlemeliyim?
    Tesekkurler.

  • Muslu Law Firm

    @smtogz, içinde söyledi: Başvuru yapıldıktan sonra 21 yaşını doldurmak

    Merhaba ben green kart sahibiyim ve kızlarım için I 130 ile başvuru yaptım başvuru tarihim 21/10/2021 . Başvuru yaptığım tarihte kızlarımdan biri 16 diğeri 19 yaşındaydı . Şubat 2022 de büyük kızım 20 yaşına girdi. Bu hafta uscis tarafından başvurular onaylanıp nvc ye gönderildi . Fakat büyük kızım şubat 2023 de 21 olucak. Benim sorum , kızım 21 olduğunda statüsü değişecek mi ? Ne tür bir yol izlemeliyim?
    Tesekkurler.

    Sayin@ @smtogz, basvuru yapilinca cocuklar 21 yasin altinda ise ve evlenmemis olmalari sarti ile Child Status Protection Act denen bir kanundan yararlanabiliyorlar. Bu kanun cocuklarin yasini farkli bir sekilde hesaplatiyor ve haklarini muhafaza etmelerine yardimci oluyor. Detaylariniza bakip durum degerlendirilebilir. Ancak bu kanundan yararlanip cocuklarinizin haklarini muhafaza edebilemeleri gerekir. Detay icin buraya bakiniz https://www.uscis.gov/green-card/green-card-processes-and-procedures/child-status-protection-act-cspa ve gerekiyorsa bir gocmenlik avukatindan yardim aliniz.

  • Kilitlendi  admin admin 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

86
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum