• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Osman Sönmez
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 12
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Osman Sönmez

@Osman Sönmez

0
    İtibar
    84
    Profil Görüntülemeleri
    12
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Osman Sönmez Takip etme Takip Et

Osman Sönmez tarafından gönderilen son iletiler

• RE: K1 vizesi için 'joint sponsor' sınırı

@Claudia-J-Muslu, içinde söyledi: K1 vizesi için 'joint sponsor' sınırı

@Osman-Sönmez, içinde söyledi: K1 vizesi için 'joint sponsor' sınırı

@Claudia-J-Muslu uzun ugraslar sonucu babasının yıllık 50 bin dolar yaptığını öğrendik , ve onun yükümlü vergisi altında 4 kişi var . Şuanda yeterli oluyor değilmi babası ?

Sayin@Osman-Sonmez, sinirlara ektekli linkten bakabilirsiniz. I-864 formlari icin https://www.uscis.gov/i-864p Ornegin 4 kisilik aile icin ve Hawaii veya Alaskada yasamiyor iseniz mimimum 39,000 USD yapmaniz gerekir. Ustune kac kisi sponsor oluyorsa onlari de ekleyeceksiniz, yani sponsorun 4 kisilik ailesi var ve ayrica 2 kisiye sponsor olacaksa minimum yilda 52,450 yapmasi gerekir. Bu evlilik vizesi icin boyledir, nisanli vizesi icin farklidir.

Biz K1 için basvurduk , utahta yasıyor , bu demek oluyorki sponsor olamıyacakmı , görüşme tarihim 15 nisan 😞 tüm belgeler hazır vergi dökümanındada 50k yaptığı yazıyor .

Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! içinde yayımlandı
      Osman Sönmez
      Osman Sönmez
    • RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@ob16222 sitede sadece 1 kere hakkınız var diyor ondan öyle dedim .

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Osman Sönmez
      Osman Sönmez

@sarper90day, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

bir sorum olacak size, DS160 doldururken, istanbul olarak işaretlemiştim görüşme istediğim yere, ama randevu alırken sadece ankara da bosluk oldugunu önüme cıkardı, ben de Ankara'ya aldım 2 Agustos'a elim mahkum.... Ds160 confirmation sayfasında istanbul consultate yazıor, bir sıkıntı olur mu ankaradaki randevuya gittiğimde?

ds 160ı 1 kere daha doldurma hakkın var

Osman Sönmez
      Osman Sönmez
    • RE: K1 vizesi için 'joint sponsor' sınırı

@Claudia-J-Muslu uzun ugraslar sonucu babasının yıllık 50 bin dolar yaptığını öğrendik , ve onun yükümlü vergisi altında 4 kişi var . Şuanda yeterli oluyor değilmi babası ?

Osman Sönmez
      Osman Sönmez
    • K1 vizesi için 'joint sponsor' sınırı

Uzun süredir arastırıyoruz ama spesifik bi cevap bulamıyoruz , eşim yeterli miktar yapamıyor ve bize joint sponsor annesi ve babası olucak k1 için konusuyorum bu arada , annesi ve babası kombin 1 kişimi sayılıyor , ve house holdu nasıl öğrenebiliriz ?

Osman Sönmez
      Osman Sönmez

2 joınt sponsor oluyormu arkadaslar biri lütfen cevap versin 😞

Osman Sönmez
      Osman Sönmez

Arkadaslar bugün 7 hazirana randevu aldım , eşim yeteri kadar para yapamıyor ve bize sponsor lazım , şuan annesiyle konusuyor ama household ve tax yüzünden olmuyor , şuan sormak istediğim I-134'e 2 tane joint sponsor eklenebiliyor mu , çünkü eşim annem ve babamı aynı anda eklersem olabilir dedi , iki tane I-134'mü yapmalıyız yoksa baska bi form varmı ?

Osman Sönmez
      Osman Sönmez

@ob16222, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@Osman-Sönmez hocam benim kızdığım bişey yok. Sadece sorduğunuz sorular burada yüzlerce defa soruldu. Hepsinin cevabı var onu demek istiyorum. Sıfırdan size kimse yardım etmeyecektir. En basiti k1 forumunun ilk sayfasında hangi evrakları toplamanız gerektiği hangi formu doldurmanız gerektiği yazıyor. Yine aynı şekilde 10-15 sayfa önce ya da biraz daha ileride olabilir k1 vize kanıtlarıyla ilgili bir video paylaştım. Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum. Forumu araştırıp cevapları bulmanız sizin bileceğiniz iş sonuçta. Takıldığınız bir yer olursa zaten insanlar bildiklerini paylaşır merak etmeyin ama yine söylediğim gibi kimse sıfırdan adım adım yardım etmez En azından ben kendim için söylüyorum. Çünkü herkesin bir dünya uğraştığı şey var süreçte başarılar. Formları doldurmak kanıtları toplamak bu sürecin en basit kısmı. YouTube a yazın how to fill 129F form diye Türkçe ingilizce bir sürü video çıkacaktır. Tek videoya bağlı kalmadan birden fazla video izleyin formu doldurmaya başlayın. Yani araştırdığınız nedir bilmiyorum ama yanlış şeyleri araştırıyor gibisiniz sanki 🙂

Mesela sevgilim yeterli parayı yapamıyor yıllık , ailesinden biri sponsor olabilir biliyorum , onun için hangi formu doldurmalıyız ayriyetten , yada ailesinden olmayan amerikan vatandası biri olabilir mi , olabiliyorsa ona ayrı bi form türümü lazım ?

Osman Sönmez
      Osman Sönmez

@Osman-Sönmez hocam Youtube a yazın k1 fiance visa bir sürü video çıkıyor biraz araştırın. Bu kadar zor değil , yine diğer arkadaşların söylediği gibi forumda ki sayfaları son sayfadan geriye doğru okuyun. Herkes bu şekilde bilgi ediniyor. Burada kimse sizin istediğiniz gibi size yardım etmez. Sayfanın en başında neler toplayacağınız neler yapacağınız yazıyor onun dışında sayfalarda bir çok bilgi mevcut. Nişanlınızın ingilizce bildiğini varsayarak kendisi de bir çok kaynağa ingilizce ulaşabilir.

kankam araştırıyorum zaten niye hiç araştırmıyomusum gibi kızıyosunki 😞

Osman Sönmez
      Osman Sönmez

@Osman-Sönmez YouTube da binlerce örnek var hocam. Form doldurmadan tutun , hangi kanıtları ekleyeceğinize dair.

Örnek video atabilir misin acaba ?

Osman Sönmez
      Osman Sönmez