Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Deport edildikten sonra itiraz hakkım var mı?

Benzer Başlıklar

• İltica Ve EB3 Süreçleri Hakkında

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    0 Oy
    3 İleti
    730 Bakış
    D
    @Claudia-J-Muslu Eşim Turist vizesiyle giriş yaptı, iltica ofisi üzerinden dosyası ilerleyecek. SSN aldıktan sonra iltica ilk mülakatı olmadan muhtemelen geri çekmiş olacağız iltica talebini çünkü mülakat tarihleri çok ileri tarihe veriliyor, o sırada bizim eb3 ile alakalı sürecimiz ilerlemiş olacaktır. Bu durumda eb3 sürecine etkisi nasıl olur sizce? Bir de şunu düşünüyoruz; önce evlilik yapıp sonra F1'a ben geçiş yapacağım eşim de F2 olacak ve iltica talebini birlikte yapacağız, eb3 süreci greencarda ilerlediğinde ilticayı geri çekeceğiz. Eb3 başvurusu benim üzerime yapıldı benim çalışma iznim gelme aşamasında mı geri çekmem daha doğru olur acaba yoksa greencard başvurusundan önce mi? Önce evlilik yapıp sonra F1 ve iltica etmek mi, yoksa önce eşim iltica edip ben F1 başvurusunu yapıp sonra mı evlenmek daha mantıklı eb3 greencard sürecinde? Şimdiden teşekkürler cevabınız için
  • Evrak onay mailinden sonra pasaport değişikliği.

2
    -1 Oy
    2 İleti
    157 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @berantopcu, içinde söyledi: Evrak onay mailinden sonra pasaport değişikliği. Merhabalar KCC den evrak talep maili aldıktan sonra evraklarımı hazırlayıp gönderdim, 8 hafta içinde evrak onay mailimde geldi ancak onay maili geldikten sonra çalışma durumu değişikliğim sebebiyle yeşil pasaportum geçersiz kılınacak ve bordo pasaporta geçiş yapacağım. Evrak onay mailim geldikten sonra böyle bir değişiklik yaşanması süreci olumsuz yönde etkiler mi? Bu değişikliği KCC ye yada konsolosluğa bildirmem gerekir mi? Bu pasaport değişikliği sonrasında süreci sağlıklı devam ettirebilmek adına ne yapmam gerekir? Teşekkürler. Sayın@berantopcu; pasaport değişikliğini bir dönemde bildirmeniz gerekecektir. İki pasaportu da işlemler sırasınca beraberinizde bulundurmanız gerekecektir. Zamanı gelince konsoloslukla temasa geçebilirsiniz.
  • Amerikan vatandasligi basvurum hakkinda

3
    0 Oy
    3 İleti
    336 Bakış
    P
    @Claudia-J-Muslu Claudia Hanim, yanitiniz icin cok tesekkur ederim, iyi calismalar dilerim.
  • 2-yil kuralini kaldirdiktan sonra OPT

2
    0 Oy
    2 İleti
    269 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @bermudali, içinde söyledi: 2-yil kuralini kaldirdiktan sonra OPT Lisans sirasinda J-1 vizesiyle degisim ogrencisi olarak bulundum ABD’de. Su an hala ABD’deyim, F-1 vizem var ve doktorami bitirmek uzereyim. Onceki vizemdeki (J-1) 2-yil kuralini kaldirmak icin basvuracagim. Doktoradan sonra F-1 vizemi kullanarak OPT yapabilir miyim? J1 vizesiyle okurken OPT yapmak icin basvuran bir kisiye, waiver aldigi icin artik OPT yapamayacagini soylemisler. Ben F-1'den yapacagim OPT'yi, waiver'dan sonra bu mumkun mu? Sayın @bermudali, Kural olarak her eğitim seviyesinde bir OPT yapılabilir. Üniversite mezuniyetinde bir kez, Masterda bir kez, gibi ve OPTnin öğrencinin alanı ile direkt ilgili olması gerekir. Bazı durumlarda OPT kullanımı toplam OPTyi azaltır. Durumunuzun detayına bakmadan bu soruları cevaplamak mümkün değildir. Ancak Designated School Officialiniza durumunuzu detayı ile anlatıp sorularınızın cevaplarını öğrenmeniz mümkün olabilir. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k