Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Eagle2015 Ehliyete başvurabilirsiniz

• @Eagle2015 bence sizin ssn icinde de gitmeniz gerekecek, cunku ssn basvurduktan engec 10-15 gun icinde geliyor, 26 gun olmuş bence daha fazla beklemeyin gelmez. Siz hemen bir basvuru olusturun.

• ⭐⭐⭐

@basakbasak Baska eyalet degil de ayni bolgedeki baska ofislere de bakin randevu icin, firsat cikabilir size cok uzak olmayan. Kolay gelsin.

• @MomisCan Florida DMV ofisini aradık, ehliyet almak için de SSN istiyorlar maalesef.

• @Eagle2015 ssn ofisi için randevu alın çok beklemişsiniz 15 gün içinde gelmezse randevu alın gelin deniliyor normalde yanınızda isteyebileceği evrakları götürün pasaport vs gibi

0ef9ca5a-dec9-4b0e-a0e3-738da894ebf2-image.png

• @Şahan-Küçükbingöl, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmenlerin İlk Aylardaki Deneyimleri

@esranboylu Verdiğiniz bilgiler ailesi ile gidecekler için çok güzel bir klavuz olmuş teşekkürler biz bekar ve tek gidecekler için bir öneriniz var mıdır 🙂

• @basakbasak ssn randevunuzu halledebildiniz mi banada randevuyu çok ileri bi tarihe vermişlerdi ertesi güne aldırabiliyosunuz onu

• Direksiyon sınavı için araba bulma işini bir türlü halledemedik. Özel yetkili sürücü kursları varmış.

Geçen hafta bir site üzerinden rezervasyon yaptık. 100-120 $ biraz tuzlu gelebilir ama firma kendi arabasını verdiği için araba bulamayan ya da sınavdan geçemem diyenler için bayağı iyi bir çözüm. Hem de DMV'deki sınav tarihlerini beklemeden, 2-3 gün içerisinde sınava girebiliyorsunuz.

Eşim sınavda bayağı hata yaptı, dubalara vurdu, paralel parkı yapamadı ama yine de geçti🚗 Kursun çalışanı sınava girdiği için birçok şeyi görmezden geldi 😅

• ⭐⭐⭐⭐

@e-krkrt nasıl aldırabildiğinizi paylaşırsanız, hem şu aralar hem de daha sonrasında bu konuda sıkıntı yaşayan/yaşayacak arkadaşlara kılavuz olur.

• @gallifrey darısı başımıza inşallah.

• Randevuyu hep böyle çok nazla veriyorlar ama diyelim ki mesela salı günü gitmek istiyorsunuz Pazartesi günü akşam geç saatlerde bakın mutlaka biri randevusunu iptal etmiş oluyor. Ayrıca New York eyaletinde ehliyet almak isteyenler mutlaka ve mutlaka Midtown Manhattan ofisini seçsin en rahat orda işer yürüyor.(3 farklı yere gittim 3. denemede halloldu) bütün evrak işleriniz için mutlaka bir adres kanıtı istiyorlar. Sizin yaptığınız beyana kabu olmıuyor ama size herhangi birinin mektup yollaması yeterli oluyor enteresan bir şekilde, yani saçmalık. Junk mail diye tabir edilen mailleri kabul etmiyorlar. Mutlaka varsa bir tanıdığınız atsın size mektubu veya rica edin birilerinden kapalı zarfa elle yazsın adresi veya basit bir kargo göndersin size. İçi gözüken zarfları kabul etmiyorlar. Çıldıracaktım halledene kadar.

• Merhabalar, 24 Ağustos'ta LA havalimanından giriş yaptım. 29 Ağustos'ta bilgi almak için SSN ofisine gittim ve 26'sında kargoya verildiğini söylediler. 3 Eylül'de SSN'im geldi ve bugün de (12 Eylül) Greencard'ım geldi.

• @aliaytac41 İyi valla sizin işiniz hallolmuş hemen, benim ssn 10 günde geldi ama greencard hala ücret alındı aşamasında:)

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @e-krkrt pensilvanyaya geldim ,ssa ofisi aynı gün içinde randevusuz işlemimi yaptı 3 gün sonra elime ulaştı ssn.Kırsal eyaletleri tercih etmekte fayda varmış cidden

• @basakbasak Philly candir gerisi yalandir 😀 hayirli olsun. Ehliyet ve surus testi, madicad, ebt snap yardimi sormak istediginiz birsey olur ise yazın lutfen.

• @akara gerçekten öyleymiş😀 şimdi yeni hedefim ehliyet almak o konuda izlemem gereken yolu söylerseniz çok sevinirim.Ehliyet için 2 adres soruyorlar galiba onu nasıl göstereceğim bir ailenin yanında kaliyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

• @basakbasak @ATS16 ya ilave olsun. Eve bir urun siparis edin, banka karti aldiniz mi bilmiyorum onun dokumude olur yani sizin ad soyad olan bir zarf vwya adres yazan bir belge olsun yeterli. DL-180 formu doldurup iki adres kaniti, varsa green card yoksa pasaport ama PA icin olmaz ise olmaz ssn karti (aslini goturun resim, fotokopi kabul etmiyorlar) Ehliyet sinavi pa da 18 soru soruluyor. 15 dogru bildiginizde gecersiniz. Uygulamasi var ayni sorular cikiyor. Galiba esim sinava girerken gordu turkce destekde gelmis tam emin degiliz ama. Sonra size direksiyon sinavi icin gecici ehliyet veriyorlar. Direksiyon sinavi icin randevu biraz gec tarihlere aliniyor. Gece gec saatlerde kontrol edin surekli siteyi iptaller oluyor. Yada kirsal yerlerde bosluk oluyor Ben 1,5 saat uzaktaki bir yerden aldim. Araba almak icin PA da ya ehliyet olacak yada real ID yoksa uzerinize arac alamiyorsunuz.

• @akara tek tek açıklamışsınız çok teşekkürler,dediğiniz uygulamayı indirdim sorular için ordan çalışacağım,ssn pa daki adrese gelmişti 2.adres kanıtı olarak ssn mektubu olur mu bir de dl 180 dormu dmv sitesinde mi var acaba

• @basakbasak evet google yazin dl 180 formu diye cikiyor Yada orada doktor muayenesi olacsginiz icin CVS pharmacy Lerin bazilarinda minute clinic oluyor. Size orada yapin doktor muaynesini en ucuz onlarda oluyor zaten onlar ben ehliyet icin geldim diyince size cikarip formu doldurup veriyor. Adres kanıtı icin olur yeterki size gelmis olsun. Ad soyad ve adres yazsin yeterli

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |