Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Karagoz acikcasi planim simdi W2lar gelecek 2025 i yapip basvuracagim en fazla kaynim 710 dolar olur diye dusunuyorum

• @redur47
    Merhaba, drivers license yuklenmesi gerekli degil ancak, mulakat sirasinda benden adres teyidi icin license gormek istedi gorevli, ben de ehliyetteki adresimin guncel olmadigini soyledim ve yanimda fatura oldugunu soyledim , kabul etti.
    esim mulakat oncesi guncellemisti ehliyetini ancak ona sorulmamis.
    Bilginiz olsun.

• @cleo çok teşekkür ederim, keşke şu tax transcript için de ne yapacağımı bilebilsem

• @redur47, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)

@cleo çok teşekkür ederim, keşke şu tax transcript için de ne yapacağımı bilebilsem

Tax transcript destekleyici döküman. Olanların çıktısını alıp götürün, gerisini takmayın kafaya.

• @Ryback evet ama 2021 yılı için o belge bende yada irs sayfasında yok, wage income transcript var 2021 yılı için

• @redur47, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)

@Ryback evet ama 2021 yılı için o belge bende yada irs sayfasında yok, wage income transcript var 2021 yılı için

Mülakatta sorun olmaz demek istedim.

• @Edelweiss haberler kötü 3 aydır beklemedeyim aynı durum Bendede var yasaklı ülkeler var 39 tane

• @cnpist, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)

@Edelweiss bir forum uyesi baslik acmisti bu konuda , onun ki de cancelled idi . Bu aralar internette de bununla ilgili haberler gordum, bakalim , holiday oldugu icindir diye dusunuyoruz.

Yılbaşı ile alakası yok hocam kısıtlama getirildi 39 ülke eklendi süresiz iptal edildi bagzı ülkeler listeleri yayınlandı ofis işleri durdurdu konuyu ben açmiştim

• @patron3535 son 3 sene istiyor tax. Evlilik green card çocuk varsa dogum belgelerini yüklemesin başka birsey yok pdf olarak ekle soru sormaz

• @dirilo green card resmi evlilik cüzdanı resmi ve çocukların doğum belgelerini yükledim PDF olarak yükleyin resim jpg dosya boyutu büyük olduğu için hata verdi KB istedi resimleri jpg formatında pdf yükledim bende sorun olmadı ayrıca mülakatta eşimede banada belgenin hiç birini sormadı

• ⭐⭐

@mustapha Rezalet ya. 5 yildir calisip vergi oduyoruz kurusu kurusuna. Kurunun yaninda yasi da yakiyorlar.

• @Edelweiss üzücü 😓

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   D dilmel 

• Herkese merhaba,
    Yakın zamanda vatandaşlık başvurusu yapacağız. Eşim de ben de isim değişikliği yapmak istiyoruz, formda öyle bir hakkımız olduğunu biliyorum.
    Sorum şu, isim değişikliği yapıldıktan sonra o isimle ABD pasaportu aldığımızda, Türkiye ye girişte bi problem yaşar mıyız? Yeni türk kimliğimiz var ama tabiki isim değişmemiş olacak. Türk pasaportumuzun tarihi de geçti veyenilemek gibi bi niyetimiz de yok, böyle bi deneyim yaşayanlarınız var mıdır?
    Şimdiden teşekkürler!

• ⭐⭐⭐⭐

@merlin2020, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)

Herkese merhaba,
    Yakın zamanda vatandaşlık başvurusu yapacağız. Eşim de ben de isim değişikliği yapmak istiyoruz, formda öyle bir hakkımız olduğunu biliyorum.
    Sorum şu, isim değişikliği yapıldıktan sonra o isimle ABD pasaportu aldığımızda, Türkiye ye girişte bi problem yaşar mıyız? Yeni türk kimliğimiz var ama tabiki isim değişmemiş olacak. Türk pasaportumuzun tarihi de geçti veyenilemek gibi bi niyetimiz de yok, böyle bi deneyim yaşayanlarınız var mıdır?
    Şimdiden teşekkürler!

Aşağıdaki başlıktaki bilgileri ve deneyimleri okumuş muydunuz?

ABD'de Yasal İsim Değişikliği Yapmak

• @ATS16 anladığım kadarıyla Türk konsolosluğuna bildirmemiz gerekiyor sorun yaşamamak adına. Teşekkürler!

• Adı Can, Cem, Abdurrahman, Şafak, Ufuk, Muharrem gibi ingilizcede baska bir anlami olan (genelde komik) veya islamafobikleri urkuten isim sahipleri isim degistirmek isteyebilir. Benim adim da Gurkan, gurkin diyorlar. kucuk salatik tursusu. 🙂
    Benim de isim eklemek gibi bir niyetim var.

• Benim adimda Hakki Haki diyorlar tamam diyorum. Ikinci adimda var Engin ama 50 yasindan sonra Amerikada kendime motor dedirtmem 🙂

• Benim adim Cenap . Ikea da adima marka var Senap 🙂 mustard and dill , tavsiye ederim .

• ⭐⭐⭐

@Edelweiss Selamlar,

Surecinizde bir gelişme var mi acaba?

• ⭐⭐

@Sono Selamlar. Malesef, henuz bir gelisme yok. 01/30'da tam olarak 1 ay dolmus olacak. Bundan sonra bir aksiyon almam gerekir mi acaba?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |