@turkeycel
Greencard çekilişini kaldırmaları için meclisin, senatonun onay vermesi lazım karar gerekiyor bu yüzden dv için yeni kurallar açıklandı kaldırılan yada kaldırılacak birşey için neden yeni kurallar açıklansın pasaport zorunluluğu gelsin yada 1 usd kuralı gelsin
Burada en önemli faktör ''trump'' kendi kafasına göre başvuruları açmıyoruz dedi bu kısa sürede yeni kanun çıkarması lazım tamamen kaldırması için bence süre daraldı bunu yapamaz ama başlatmıyorum diye bilirmi dersek diye bilir bu seferde kendini mahkeme sürecinin içine sokar
Bir kaç ay öncede dedim son anda açma ihtimali var bu yüzden hazırlıklı olmak gerekir başvuru aralığını kısa tutabilir. umudumu henüz kaybetmedim
Şu mantıkta bakıyorum olaya dv27 başvuru durdurdu ama dv26 mülakatlarına devam ediyor sadece karar verme kısmını pause aldı dv26 kazanan kişi mülakata giriyor evraklarını teslim ediyor sonuca bağlanmıyor dv27 için bu neden omasın başvuruları açar kazanan belli olur 1 ekim itibari ile mülakatlara başlanır sonuç olmadığı sürece trump zaten amacına ulaşmış oluyor