• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ebaris86
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 2
    • Konu 0
    • İleti 217
    • En İyi 84
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

ebaris86

@ebaris86

129
    İtibar
    400
    Profil Görüntülemeleri
    217
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İzmir Yaş: 40

ebaris86 Takip etme Takip Et

ebaris86 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2023 Sohbet Odası

google maps de gideceğim yerin haritasını açtım şimdiden, zaten aylardır ABD haritasında sokak sokak gezmekten (abartmıyorum) baya bir tecrübe edindim.
      Not: Havalanından taksiye bindiğimde taksici eleman boş yere gezdirip taksi metreye yazdırmasın, hemen anlarım ona göre şimdiden söyleyeyim.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      ebaris86
      ebaris86
    • RE: 🇹🇷 Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı Kutlu Olsun! 🇹🇷

Cumhuriyetimizin 100. yılında, geçmişimizin mirasını yaşatmak ve geleceğe taşımak için bir aradayız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize bıraktığı değerlere sadık kalmaya devam edeceğiz. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE 🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Gündem içinde yayımlandı
      ebaris86
      ebaris86
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

Tüm çalışan emekçi forum arkadaşlarımın 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyorum. Sevgiler, saygılar.

ebaris86
      ebaris86

Buzdolabına şimdiden buz gibi olması için su ve tire süt kooperatifi markası yoğurt koydum. Sonuçlara bakmadan önce şöyle köpüklü güzel bir ayran yapacağım. Her iki durumdada faydası olucaktır. Çıkarsa tansiyon düşürmesi için çıkmaz ise bu işin üstüne soğuk bir ayran tabiri varya hani, o mesele işte.

ebaris86
      ebaris86
    • RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

Merhabalar, 09.01.2024 tarihli mulakat görüşmesi red ile sonuçlanmıştır. Detayları aşağıda okuyabilirsiniz.
      Profil olarak; Özel sektör çalışanı, evli, 3 çocuk, schengen vize + balkanlar.
      Görevli=G (Siyah uzun saçlı kadın ve görüşme Türkçe gerçekleşti)
      Ben=B
      G: Daha önce yurt dışına gittiniz mi?
      B: Evet (Sırasıyla soyledim)
      G: En son ne zaman gittiniz?
      B: 2023 Mayıs ayında kızım ile Üsküp e gittik.
      G: Calisiyormusunuz ve nerede ?
      B: Evet (Çalıştığım yeri söyledim)
      G: Ne zamandır?
      B:1.5 yıldır.
      G: Kendi iş yeriniz mi calisanmisiniz?
      B: Calisanim (Personelim)
      G: Daha önce nerede calisiyordunuz?
      B: ....... çalışıyordum, ....... yapıyordum.
      G: Eşiniz ne iş yapıyor?
      B: ..... işi yapıyor ama şuan doğum izninde.
      G: Çocuğunuz varmı? Kaç tane?
      B: Evet, 3 tane.
      Bu sırada sorular sorarken bilgisayara birseyler yazıyordu sonrasında kısa bir sessizlik. Arada ek olarak 'Amsterdam güzel mi? diye sordu. Evet, çok güzel tekrar gitmek isterim dedim. Karşılıklı tebessüm ettik. Kısa bir süre birseyler daha yazdı ve 'Malesef vizesini şuan için onaylayamiyorum' dedi ve malum belgeyi (214/B maddesi) verdi.
      Benim olduğum gün çok az kişi onay alabildi 10/1 diyebilirim. Bekar olan kadin-erkek farketmeksizin herkes red aldı diyebilirim. Ortam biraz gergin, şehir dışından geldiysen mümkünse en az 1 gun onceden gelin ve dinlenin, sakin olmaya çalışın, sorulan sorulara net ama açıklamak gereken bir durum var ise söyleyin.
      Sizler için referans olması dileği ile. Herkese bol şans.
      Sevgiler saygılar.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      ebaris86
      ebaris86

@Emtee Kesinlikle size tümüyle katılıyorum, GC ile ilgili hangi bilgiye ulaşmak istiyorsanız herşeyi bu forum sitesinde bulabiliyorsunuz. Emeği geçen herkese bende teşekkür etmek istiyorum. Herkese bol şans. Sevgiler saygılar.

ebaris86
      ebaris86

@hadi-BE ülke koskoca bir endüstri meslek lisesi okul çıkışına döndü malesef

ebaris86
      ebaris86
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

@4VK38BD önemli olan fotoğraf, kimlik, adres, eğitim bilgilerin doğru ve mail adresiniz aktif kullanıyor olmaniz. Ayrıca türkçe karakter degilde ingilizce karakter kullanmanız.

ebaris86
      ebaris86
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

@Taiga bı çılgınlık yapıp fotoğrafçıyı da gidebilirsiniz. Fotoğrafcinin arkadaşı olmanızada gerek yok. Bol şans.

ebaris86
      ebaris86

Instagram dan daha çok takılır oldum forumda 🙂

ebaris86
      ebaris86

ebaris86 tarafından gönderilen son iletiler

@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak

ebaris86
      ebaris86
    • RE: DV2027 Sohbet Odası

@aliyonel vize almak için iyi bir yöntem fakat bilet fiyatlarına baktım (https://fifaworldcup26.hospitality.fifa.com/us/en/choose-matches?src=home_hero_browse_matches) ortalama fiyatlar 1.500 dolar (1 maç) demem o ki vize almak için bile ki kesin olmamakla beraber epey bir masrafa girmek gerekiyor 🙂

ebaris86
      ebaris86

@oz4nkilic Sayın @Keremtk dediği gibi net birsey soylemek zor, hep beraber süreci takip edeceğiz. Bol şans.

ebaris86
      ebaris86

@oz4nkilic muhtemelen troy kartları kullanılmayacaktır onun yerine mastercard ile ödeme yapılacak ve kartın tek seferlik için bile olsa yurt dışı alışveriş seçeneğini açık tutmanız gerekecek

ebaris86
      ebaris86

@Ekto-Oktan Benim korku değilde daha çok edişelerim var gibi. Özellikle benim gibi çocuklu aileler için bu durum daha zor olsa gerek, işin maddi boyutunu geçtim sosyal yaşam alanında bile hiç tanıdıgı olmayanlar hangi eyalete hangi şehire gideceğini nasıl seçecek mesala. İş bulup kendi mesleğine devam edebilecek mi yada sıradan iş bulup çalışıp mi geçim derdine düşecek. Bireysel silahlanma herzaman benide tedirgin etmiştir. Göç etme durumunda iş ciddiye binince sanırım bir çok kişide bu ve buna benzer korkuların olması normal olacaktır.

ebaris86
      ebaris86

@heyysanadiyom aslında evet farklı bir bakış açısı 🙂

ebaris86
      ebaris86

@Selim-Burak-Yılmaz açılacak hocam takipte kalin

ebaris86
      ebaris86

@bilalcobanoglu Bilal bey şahsi düşüncem Avrupa özellikle Hollanda gibi bir ülkede kalmayı ve yaşamayı tercih ederim bunun bir çok nedeni var benim için örneğin yaşam koşulları, hayat standartları, Türkiye-Hollanda arası daha kolay ulaşım, eğitim (çocuklar için), suç oranı azlığı, sosyal çevre vb. ben ancak bu durumda ABD ye gezmeye gider gelirim fakat bu kişisel bir tercih karar sizin.

ebaris86
      ebaris86

@macera-dolu-amerika-0 Selam, hoşgeldiniz. Sayfada arama kısmında tüm süreç ile ilgili (hatta merak edilenlerden fazlası bile) konu başlığı yazıp okuyun gerekirse not alın, fazlasıyla yapılması gerekenler olduğunu farkedeceksiniz. Saygılar

ebaris86
      ebaris86

Selamlar, başvuru tarihi netleşmedi sanırım?

ebaris86
      ebaris86