@EzgiLera, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@EzgiLera, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Birgariphayat, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@lavender 10 bin dolar orası için para değil orda kazanırsın geri.Ordaki güzellikleri görünce ülkene dönmek istemeyeceksin burda tek sıkıntı kampta kalmak diyelim
10k iyi para abi ora icinde. Sadece tr icin degil abd liler oyle para biriktirmeyi zaten sevmez hersey kredi karti/kredi ile. Sonucta insanlar aylik 10000 kazanmiyor cogu kesim zaten dusuk maas aliyor. American DreaM birazcik abartiliyor gercekler bambaska oluyor. 
Keske hayallerim ufak olsa soyle orta gelirli ama mutlu olan cok parada mutluluk getirmiyormus 
Burada birçok kişi maaşı 2. planda tutuyor benim gözlemim. Bir işte çalışırken işin kendilerine faydasına daha çok bakıyorlar. Amerikalı bir mechanic ile muhabbet ediyordum. İşinin en sevdiği yanı istediği zaman istediği kadar izin alabilmesiymiş. 50li yaşlardaydı muhtemelen. Bekardı ve çocuğu yoktu (ya da bakmakla yükümlü olduğu bir çocuğu yoktu). Ben kamp yapmayı çok seviyorum ve istediğim zaman truckıma binip birkaç gün kamp yapmaya gidebiliyorum, bu iş bana bu imkanı sağlıyor, işimden çok memnunum demişti.
Yani insanlarin ne iş yaptiklarini bilemiyorum ama maaş ta önemlidir diye düşünüyorum?. Bende evde çalışıyorum işim yok internetten kendim kazaniyorum istediğim zaman istediğim yerde çalışabiliyorum. Tek sıkıntısı bilgisayar başına seni tıkamiş olmasi günün %90 lık kısmına bilgisayar başında geçiriyorum genelde sabah 7-8-9 arasi yatiyorum bu mesaji yazarken saat sabah 6
uyku düzenim yok çünkü sürekli birşeyler takip etmek zorundayim. Uyku düzenim olmadigi için bazen aşırı uyudugum oluyor. Bilgisayar başında kalksam fırsatlar gelip geçiyor. Hayattaki tek sosyal aktivitem kedi ile oyun oynamak oldu
Hayallerim 35 e kadar emekli olabilir ama max 40 a kadar emekli etmeye çalışıyorum kendimi.
Maaş elbette önemli ama kesinlikle ilk planda değil bence. O mesajda bahsettiğim kişi mechanic, yani araba tamircisiydi.
Özellikle marketlerde, genelde kapılarda karşılamada akşam saati çalışan insanlar biraz daha yaşlı kişiler oluyor. Onlarla da çok muhabbet ediyorum. Onlar da paradan değil evde kalmaktan sıkıldıkları için çalıştıklarını söylüyorlar genelde. Özellikle sohbet etmeyi de çok seviyor bu kişiler
günde 5 saat, haftada 20 saat çalışıyorlarmış genelde.
Walmartta kapıda çalışan biri akşam 5-10 arası çalışıyordu. Evde dursam ne yapacağım ki, çalışmasam daha çok yaşlanırım diyordu.
Hatta sadece sağda solda dolanırken gördüğüm, genelde insanlarla sohbet eden, bazen kapıda duran yaşlı bir market çalışanı vardı. Beni her gördüğünde mutlaka sohbete tutuyordu. Bir gün ne iş yapıyorsun tam olarak dedim. Hiçbir şey yapmıyorum ki, görüyorsun, süper benim işim, seninle sohbet ediyorum işte dedi
Sadece benimle de değil, herkesle muhabbet ediyordu böyle uzun uzun.
Birkaç kişinin de sırf sağlık sigortası olsun diye çalıştığını duymuştum.
Evet insanlar evde sıkılıyor ama bana göre para var ise ve boş vakit çok ise bence insanlar tatile gidip farkli ülkeler görmeli.
Pasaport sonuç olarak güçlü oldugu için vize olayi da kolay oluyor.
Bende evde çalışıyorum bazen sanki daha çok yoruluyormuşum gibi geliyor. Eskiden agır işte çalışırken bu kadar yorulmuyordum gibi 
Bende genelde 40-60 yaş arası ile muhabbet etmeyi daha çok seviyorum. Bundandir arkadaş çevrem de böyle 
Abd de saglık sigortasi önemli avrupada vs devlet bakiyorda insanlarin saglik sigortasi için çalışmasini anlarim