Yıllarca başvurdum bu piyangoya, ben ne kadar istediysem o da o kadar çıkmadı. "Has not been selected" yazısını her gördüğüm sene haftalarca moral bozukluğu yaşıyordum. Baktım bunun çıkacağı yok, eni sonu bir yol bulup kendimi Amerika'ya attım. Şimdi ne mi diyorum, keşke hep hayal olarak kalsaymış. Demem o ki üzülmeye değecek bir tarafı yokmuş. Yaşadığınız ülkeyi kendinize dar etmeyin ben gibi, çıkmıyorsa varmış bir hayır
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
C
Cagatay78 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Cagatay78 tarafından gönderilen son iletiler
-
Amerika'ya gelmemin en güzel tarafı ülkemin kıymetini anlamak oldu...Bize göre değil buralar, gelecekseniz de atı katı satıp gelmeyin.
Bir dost -
Yıllarca başvurdum bu piyangoya, ben ne kadar istediysem o da o kadar çıkmadı. "Has not been selected" yazısını her gördüğüm sene haftalarca moral bozukluğu yaşıyordum. Baktım bunun çıkacağı yok, eni sonu bir yol bulup kendimi Amerika'ya attım. Şimdi ne mi diyorum, keşke hep hayal olarak kalsaymış. Demem o ki üzülmeye değecek bir tarafı yokmuş. Yaşadığınız ülkeyi kendinize dar etmeyin ben gibi, çıkmıyorsa varmış bir hayır