Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

Şuraya en azından bir ileti gireyim de gelenek bozulmasın

• @EzgiLera, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@EzgiLera, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Birgariphayat, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@lavender 10 bin dolar orası için para değil orda kazanırsın geri.Ordaki güzellikleri görünce ülkene dönmek istemeyeceksin burda tek sıkıntı kampta kalmak diyelim😁

10k iyi para abi ora icinde. Sadece tr icin degil abd liler oyle para biriktirmeyi zaten sevmez hersey kredi karti/kredi ile. Sonucta insanlar aylik 10000 kazanmiyor cogu kesim zaten dusuk maas aliyor. American DreaM birazcik abartiliyor gercekler bambaska oluyor. 😂

Keske hayallerim ufak olsa soyle orta gelirli ama mutlu olan cok parada mutluluk getirmiyormus 😢

Burada birçok kişi maaşı 2. planda tutuyor benim gözlemim. Bir işte çalışırken işin kendilerine faydasına daha çok bakıyorlar. Amerikalı bir mechanic ile muhabbet ediyordum. İşinin en sevdiği yanı istediği zaman istediği kadar izin alabilmesiymiş. 50li yaşlardaydı muhtemelen. Bekardı ve çocuğu yoktu (ya da bakmakla yükümlü olduğu bir çocuğu yoktu). Ben kamp yapmayı çok seviyorum ve istediğim zaman truckıma binip birkaç gün kamp yapmaya gidebiliyorum, bu iş bana bu imkanı sağlıyor, işimden çok memnunum demişti.

Yani insanlarin ne iş yaptiklarini bilemiyorum ama maaş ta önemlidir diye düşünüyorum?. Bende evde çalışıyorum işim yok internetten kendim kazaniyorum istediğim zaman istediğim yerde çalışabiliyorum. Tek sıkıntısı bilgisayar başına seni tıkamiş olmasi günün %90 lık kısmına bilgisayar başında geçiriyorum genelde sabah 7-8-9 arasi yatiyorum bu mesaji yazarken saat sabah 6 🙂 uyku düzenim yok çünkü sürekli birşeyler takip etmek zorundayim. Uyku düzenim olmadigi için bazen aşırı uyudugum oluyor. Bilgisayar başında kalksam fırsatlar gelip geçiyor. Hayattaki tek sosyal aktivitem kedi ile oyun oynamak oldu 🙂 Hayallerim 35 e kadar emekli olabilir ama max 40 a kadar emekli etmeye çalışıyorum kendimi.

Maaş elbette önemli ama kesinlikle ilk planda değil bence. O mesajda bahsettiğim kişi mechanic, yani araba tamircisiydi.

Özellikle marketlerde, genelde kapılarda karşılamada akşam saati çalışan insanlar biraz daha yaşlı kişiler oluyor. Onlarla da çok muhabbet ediyorum. Onlar da paradan değil evde kalmaktan sıkıldıkları için çalıştıklarını söylüyorlar genelde. Özellikle sohbet etmeyi de çok seviyor bu kişiler 😅 günde 5 saat, haftada 20 saat çalışıyorlarmış genelde.

Walmartta kapıda çalışan biri akşam 5-10 arası çalışıyordu. Evde dursam ne yapacağım ki, çalışmasam daha çok yaşlanırım diyordu.

Hatta sadece sağda solda dolanırken gördüğüm, genelde insanlarla sohbet eden, bazen kapıda duran yaşlı bir market çalışanı vardı. Beni her gördüğünde mutlaka sohbete tutuyordu. Bir gün ne iş yapıyorsun tam olarak dedim. Hiçbir şey yapmıyorum ki, görüyorsun, süper benim işim, seninle sohbet ediyorum işte dedi 😅 Sadece benimle de değil, herkesle muhabbet ediyordu böyle uzun uzun.

Birkaç kişinin de sırf sağlık sigortası olsun diye çalıştığını duymuştum.

Evet insanlar evde sıkılıyor ama bana göre para var ise ve boş vakit çok ise bence insanlar tatile gidip farkli ülkeler görmeli. 🙂 Pasaport sonuç olarak güçlü oldugu için vize olayi da kolay oluyor.
    Bende evde çalışıyorum bazen sanki daha çok yoruluyormuşum gibi geliyor. Eskiden agır işte çalışırken bu kadar yorulmuyordum gibi 🙂
    Bende genelde 40-60 yaş arası ile muhabbet etmeyi daha çok seviyorum. Bundandir arkadaş çevrem de böyle 😅
    Abd de saglık sigortasi önemli avrupada vs devlet bakiyorda insanlarin saglik sigortasi için çalışmasini anlarim 🙂

• @lawyergirl, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@lavender Danışman şirket vasıtasıyla mı başvurdunuz yoksa kendiniz mi

Sende mi başvurmayi düşünüyorsun yoksa? 🙂

• ⭐⭐⭐

@rnc Danışman şirkete gerek yok bu arada tek ihtiyacınız olan 1 adet biyometrik foto sonrasında girip ds160 ı dolduruyorsunuz bu kadar

Pasaportta lazım

• @rnc Yok şu an ona ayıracak ne vaktim ne de param var

• @lawyergirl, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc Yok şu an ona ayıracak ne vaktim ne de param var

Günaydin herkese.

Elbet birgün 🙂

• Amerika'ya gelmemin en güzel tarafı ülkemin kıymetini anlamak oldu...Bize göre değil buralar, gelecekseniz de atı katı satıp gelmeyin.
    Bir dost

• Günaydın. Trump’a suikast düzenlenmesi haberiyle başladık güne. Ne düşünüyorsunuz?

• ⭐⭐⭐⭐

@elektra seçim öncesi kendine daha da destekçi toplamak için yaptırılmış bir şey gibi geliyor. Ama son bidenla birlikte yaptığı karşılıklı konuşmada Latinleri kızdıracak çok şeyde söyledi o açıdan gerçek bir suikast olduğunu düşünenlerde var gerçekliğini hiç bir zaman öğrenemiceğimiz bir olay daha olarak tarih sayfalarında yer bulacak

• ⭐⭐⭐

@elektra Ben nedense bu haberi görmüştüm ama seçilirse 15 gün içerisinde öleceği haberini... Twitterdaki komplocuların yalancısıyım valla 😁

• ⭐⭐

@Emre-Kurtulmuş Hiç atış yaptınız mı bilmiyorum ama göstermelik bir suikast için o mesafeden kulaktan vurmak cidden imkansıza yakın bir hareket. Çok komplo teorisi çıkacak ama bence gerçek bir başarısız suikast girişimiydi. En rahatlatıcı yanı da suikastçinin ortadoğu ile bir bağı olmaması.

• ⭐⭐⭐⭐

@Riethian ortaya çıkan biz çatıdaki adamı gördük polislere söyledik ama kimse dikkate almadığı vs gibi yorumlarından dolayı bana hala çok inandırıcı gelmiyor. Okuduğuma göre alandaki bir kaç vatandaş çatıda biri olduğunu görüp uyarmışlar. Dediğim gibi hiç bir zaman doğru mu yoksa planlanmış bir olay mı olduğunu bilemeden teorilerle hafızalarda kalacak bir olay olacak büyük ihtimalle

• Bu ileti silindi!

• Sizce bu suikast girişimi Trump’a seçimi kazandırır mı peki? Twitterda bi çok kişi fake olduğunu düşünüyor ama Amerikalıların ne düşündüğünü kestiremiyorum. Özellikle rakip Biden’ken…

• Defalarca farklı açılardan izledim. Trump’ın verilmiş sadakası varmış. 1-2 saniye önce ateşlense silah veya 1-2 cm daha sağa bakmış olsa işi bitmişti.

Bu saatten sonra da seçim kaybetmez gibi geliyor bana, zaten bu olay olmasa da seçilme ihtimali %50’den fazlaydı benim görüşüm.

• ⭐⭐⭐

Adam hareket ediyor sürekli sabitte durmuyor özellikle o kadar uzaktan kulak denk getirilmesi şans olur asıl. Bildiğiniz adamı öldürmeye çalışmışlar ama başarısız olmuş

• ⭐⭐⭐

@elektra İstanbulda kalırken bir sefer malum kişinin mitingine denk geldim. Evin karşısında özel bir okul açılışı vardı. Malum kişi gelmeden önce görünen sıradaki binalar yani bizim binalar ücretsiz boyanmıştı güzel gözüksün diye, yoldaki direklere afişler asılmıştı.

Neyse bir gün uyandım baktım malum kişinin sesi geliyor dışardan. Sonradan jeton düştü meğerse o özel okulun açılışına gelmiş miting yapıyor. Neyse markete gideyim dedim evden çıktım, apartmandan tam çıkacağım baktım binanın deposundan polisler çıktı, adamlar taa binanın deposuna kadar girmiş kim bilir ne arıyorlar. Sonra markete gitmeme izin vermedi tabi dışarısı polis doluydu.

Neyse bunların mitingi bittikten sonra miting yerindeki otobüs durağına gittim otobüs bekliyorum. Her araba geçtiğinde çıt çıt ses geliyor, meğerse yeri öyle bir çöplüğe çevirmişler ki yer plastik kelepçe dolu. Her araba geçtiğinde çıt çıt sesleri geliyor

Bu da böyle bir anımdır 😁

• ⭐⭐⭐⭐

@Cagatay78 bu şekilde söyleyince hiçbir geçerliliği yok söylediğinizin ne yazık ki. Bence bu fikrinizle birilerine yardımcı olmak istiyorsanız neden böyle düşündüğünüzüde güzel bir şekilde açıklayarak yazın ki okuyacak arkadaşlarımız içinde değerlendirme şansı olsun. Neler beklediğiniz gibi çıkmadı, ne umuyordunuz ne buldunuz vs gibi

• ⭐⭐⭐⭐

@Cagatay78, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Amerika'ya gelmemin en güzel tarafı ülkemin kıymetini anlamak oldu...Bize göre değil buralar, gelecekseniz de atı katı satıp gelmeyin.
    Bir dost

En son “eni sonu bir yol bulup kendimi Amerika'ya attim.” yazmışsınız. Yani kaçak mı gelmiştiniz? Eğer öyleyse dediklerinize katılıyorum. Herhangi bir yerde, dünyanın en iyi ülkesinde bile olsa, kaçak yaşayacağınıza, kendi ülkenizde yasal yaşayın daha iyi.

Ama eğer kaçak gelmeden bu şekilde konuşuyorsanız bu hikayenin detaylarını duymak isterim.

• ⭐⭐⭐⭐

@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Adam hareket ediyor sürekli sabitte durmuyor özellikle o kadar uzaktan kulak denk getirilmesi şans olur asıl. Bildiğiniz adamı öldürmeye çalışmışlar ama başarısız olmuş

Peki, aslında ona hiç denk gelmeyip de yere eğildiğinde kendisinin yapmış olma ihtimali var mı? Bu şekilde yazanları da gördüm.

Benzer Başlıklar

• 22394
  • 7674
  • 30813
  • 6
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |