Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @asper ben de taşıma mailleri atmaya başlayacağım

• @melikemim Yol orayı gösteriyor hocam. Bu ayın açıklanan mülakatlarına göre ben de atmayı düşünüyorum.

• @Demayfo inşallah geç kalmamışızdır bu ayı boş geçersek bize çok zor gelir

• ⭐⭐

@melikemim

Vay arkadas. 6K-7K bile artık dosya taşımayı düşünmeye başladı. Önümüzde normal şartlarda kaldı 4 ay( mayıs-haziran-temmuz-ağustos) hala 47xx ler mülakat bekliyor ise, bi durup düşünmek gerekiyor. Nerden geldik, nereye gidiyoruz? Felan filan 🙂 Ne ediyor bu Ankara ?

• @yusufalak mayıs yok,haziran temmuz ağustos Eylül ama 4 ay var doğrudur

• Yine güvenilir kaynaklardan (Xarthisius - dvchart ı güncelleyen kardeş) aldığımız son haberlere göre Ankara toplam 50 adet 2nl göndermiş bu hafta ve bunun 42si AS dosyaları. Hala in transit dosyalar var, ama içinden Ankara çıkacağını sanmıyorum maalesef.

• @sytahmt Selamlar 1 Sene Geçti Ama Fişekler Hazır mı Çürümemiştir İnş 50 Gün Sonra Ateşliyoruz Fişekleri 🙂

• @clourpoint Eveet Cocuklar Hazırladı Mı Valizleri 1 Sene Rötarlı 🙂
    50 Gün Kaldı Açıklanmasına 🙂

• ⭐⭐

@hsn-kartal

mayıs mülakatlarının dağıtıldığından emin miyiz? 42XX'ler 2 kişi mail aldı. 2-3 katıda form dısı olsun. Mayısı boylece kapatmamıslardır umarım.

• ⭐⭐

@hsn-kartal, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@yusufalak mayıs yok,haziran temmuz ağustos Eylül ama 4 ay var doğrudur

Eylül'ü çok riskli ay kota problemi oldu gecen senelerde. o sebeble yazmamıştım.

• @yusufalak bu sene olmaz gibi

• @yusufalak sanırım mayisi boş geçmişler

• Bu saatten sonra dosya taşımak bile artık risk konumuna geldi ona ragmen bende düşünüyorum . 50xx lerdeyim ama hergün bakmaktan sıkıldık yani. Stresi de cabası .

• @hsn-kartal umarım boş geçmezler. Artık gerçekten insanı yıpratmaya başladı bu süreç. Umarım hepimizi şaşırtırlar ve çok sayıda kişiye mülakat verirler.

• ⭐⭐

@mustafa_27

İnşallah ama umutlar yavas yavas tükeniyor.

• ⭐⭐

@hsn-kartal
    İnşallah geçmemiştir. Cuma gece gelmezse umutlar hazirana bence.

Geldi dibimizde durdu resmen tırmalıyoruz ya. Sinir bozucu

• @yusufalak Sizin açınızdan ben problem olacağını düşünmüyorum. Case numberınız gayet güzel. Umarım herkes için istediği olur. Geçen sene bizim case numberımızdaki talihliler haziran ve temmuz ayında mülakat girmişler. Ben yine o şekilde olur diye tahmin ediyordum. Ama artık stres olmaya başladım. Umarım her şey istediğimiz gibi olur ve mailimizi alıp mülakatımıza gireriz.

• ⭐⭐

@hsn-kartal mayıs boş geçildi tamam artık ankara için süreç bittimi bittiyse bende dosya taşıma mailleri atayım

• @salih-atilla boş geçilmedi 8EU 42AS dağıtıldı. Cumartesi dvcharts da görürsünüz

• @salih-atilla bunu bilemeyiz ki geçmiş yıllarda da boş geçilen aylar olmuş, sonra toplu mülakat dağıtımı yapılmış

Benzer Başlıklar

• 22394
  • 7674
  • 22191
  • 4038
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

114

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |