Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.8m 1.7k

• @clourpoint Eveet Cocuklar Hazırladı Mı Valizleri 1 Sene Rötarlı :)
    50 Gün Kaldı Açıklanmasına :)

• ⭐⭐

@hsn-kartal

mayıs mülakatlarının dağıtıldığından emin miyiz? 42XX'ler 2 kişi mail aldı. 2-3 katıda form dısı olsun. Mayısı boylece kapatmamıslardır umarım.

• ⭐⭐

@hsn-kartal, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@yusufalak mayıs yok,haziran temmuz ağustos Eylül ama 4 ay var doğrudur

Eylül'ü çok riskli ay kota problemi oldu gecen senelerde. o sebeble yazmamıştım.

• @yusufalak bu sene olmaz gibi

• @yusufalak sanırım mayisi boş geçmişler

• Bu saatten sonra dosya taşımak bile artık risk konumuna geldi ona ragmen bende düşünüyorum . 50xx lerdeyim ama hergün bakmaktan sıkıldık yani. Stresi de cabası .

• @hsn-kartal umarım boş geçmezler. Artık gerçekten insanı yıpratmaya başladı bu süreç. Umarım hepimizi şaşırtırlar ve çok sayıda kişiye mülakat verirler.

• ⭐⭐

@mustafa_27

İnşallah ama umutlar yavas yavas tükeniyor.

• ⭐⭐

@hsn-kartal
    İnşallah geçmemiştir. Cuma gece gelmezse umutlar hazirana bence.

Geldi dibimizde durdu resmen tırmalıyoruz ya. Sinir bozucu

• @yusufalak Sizin açınızdan ben problem olacağını düşünmüyorum. Case numberınız gayet güzel. Umarım herkes için istediği olur. Geçen sene bizim case numberımızdaki talihliler haziran ve temmuz ayında mülakat girmişler. Ben yine o şekilde olur diye tahmin ediyordum. Ama artık stres olmaya başladım. Umarım her şey istediğimiz gibi olur ve mailimizi alıp mülakatımıza gireriz.

• ⭐⭐

@hsn-kartal mayıs boş geçildi tamam artık ankara için süreç bittimi bittiyse bende dosya taşıma mailleri atayım

• @salih-atilla boş geçilmedi 8EU 42AS dağıtıldı. Cumartesi dvcharts da görürsünüz

• @salih-atilla bunu bilemeyiz ki geçmiş yıllarda da boş geçilen aylar olmuş, sonra toplu mülakat dağıtımı yapılmış

• ⭐⭐

@salih-atilla
    @hsn-kartal

Arkadaşlar sizi bilemem ama süreç harbiden beni çok ama çok yormaya başladı. Sinir yapılarımdaki hasar gittiksire artmaya başladı.
    Çok sabır gerektiren bir süreç. Ankara total performansı bekli geçen senelerle benzer gidiyor olabilir. Ama kağıt üstünde baktığımızda 5-6K'ların mart ayında mülakata giriyor olması gerekiyordu. Hala mülakat bekliyor.

• @melikemim umarım Haziran Temmuz ayında hızlanırlar. Ben de artık yavaş yavaş stres olmaya başladım. Geçen yıl case numberı 9000 civarı olan bir tanıdığım kendilerinin de çok stres yaptıklarını, mayıs ayında gelen mülakat maili ile birlikte rahatladıklarını, bizim de bu case numarasıyla rahat olmamız gerektiğini söyledi ama artık gerçekten biz de stres olmaya başladık. Geçen yıl haziran, temmuz ve ağustos aylarında baya bir dağıtım yapmışlar. Umarım bu sene de öyle olur ve mülakatlarımıza gireriz.

• @yusufalak umarım cuma günü akşam saatlerinde mülakat maili aldığınızı paylaşırsınız😊 Umarım çok sayıda mülakat dağıtırlar ve hepimiz mülakatımızı alırız. Acaba geçtiğimiz senelerde bu ay yapılan gibi sadece sırası atlanan kişilere mülakat verip ayı boş geçtikleri oldu mu? Bu konuda bir bilginiz var mı?

• @mustafa_27 atlanan kişilere farklı bir günde mülakat maili gönderdikleri oldu. O sebeple ben ümitliyim yarın veya Cuma gelir diye umuyorum

• @Vildan-0 umarım bu şekilde olur. Ben de bugünden ve yarından ümitliyim. Umarım artık daha fazla kişiye mülakat dağıtımı yaparlar. Cevabınız için de çok teşekkürler.

• ⭐⭐

@mustafa_27
    inşallah

• @yusufalak Bugün yarın ilk güzel haberi sizden bekliyoruz hocam. Sıra sizlerde bakalım güzel haber umarım gelir ve geçtiği kapıyı da aralık bırakarak ilerler diyelim..

Benzer Başlıklar

• DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k