merhabalar, bugun mülakatımı tamamladım konsoloslukta. Sabah erken saatlerde randevum vardı. Öncesinde randevu saatinize göre dışarda sıraya giriyorsunuz ve sırayla içeri alınıyorsunuz. İçerde size bir numara veriyorlar ve bu numaraya göre önce evrak teslimine sonra da interview a çağrılıyorsunuz. Evrak teslim ederken sadece listedekiler istendi fazlasını götürmeye gerçekten gerek yokmuş ama evrakları alan memur bence yeni olduğu için ısrarla benden job offer istedi ve ben de ısrarla NIW başvurusu olduğumu soyledim. Sonrasında yanımda I-140 approval notice vaardı orda açıkca NIW olduğu yazdığı için onu ilettim ve ikna oldu. İnterview sırasında ise önce yemin sonrasında çok hızlı bir şekilde birkaç soru soruldu. Memur, mühendismissin, doktoranı bitirmişsin zaten, job offerında yok ama NIW mıssın gibi kendi sorup kendi cevap vererek çok hızlı bi şekilde tamam onaylıyorum vizeni, bir hafta 10 gün içinde ulaşır dedi. Bugun itibari ile vizem onaylanmış oldu. Tüm bekleyenlere benzer kolaylıkta bir süreç diliyorum.