ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
@Tracy, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@u2rem hocam hayırlı olsun. İnanın bana gelmiş gibi sevindim. Çünkü sabrınızı çok zorladılar. Tebrik eder, mülakatta başarılar dilerim.
Hocam çok teşekkür ederim aslında davam 5 ayda kabul edilmişti ama welcome letterimin gelmesi 12 ay sürmüştü, o günler özellikle belirsizlik çok zordu. Şükür sonunda aldık 🙏
-
@justmansam, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@u2rem Hayırlı uğurlu olsun. Kolaylıkla geçsin dilerim. Sizden ricam bu güzel haberi diğer sayfada da paylaşmanız. En azından orada mülakat tarihleriyle ilgili bir tahmin yapma şansımız oluyor. Tekrar hayırlı olsun...
Çok teşekkür ederim yazarım tabi ki
-
Diğer randevu alan hocalarımız da ilk sayfadaki exceli doldurursa bekleyenler için iyi olacaktır
-
@nano Doctorun’dan en erken randevuyu, mülakat tarihinden 30 gün öncesine alabiliyorsunuz veya en geç randevuyu mülakat tarihinden 2 iş gün öncesine kadar randevu alabiliyorsunuz. Sağlık muayenesi randevusu almak istediğiniz tarih de, istediğiniz muayene tarihinden 30 gün önce randevu alımına açılıyor.
Telefonla randevu verilmiyor randevu linki:
https://www.doctorun.com/tr/randevu-alin -
Bu ileti silindi!
-
Mulakata girecek arkadaslar, AIS kaydi yapmayi unutmayin lutfen.
-
Forumdaki bütün bilgiler için katkı veren arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Randevu alan arkadaşlarımızda da hayırlı olsun.
EB-2 NIW Category
Priority Date: 30.12.2022
I-140 Approved: 04.02.2022
DQ: 18.04.2023
Interview: -
Forumdaki bütün bilgiler için katkı veren arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Randevu alan arkadaşlarımızda da hayırlı olsun.
EB-2 NIW Category
Priority Date: 30.12.2022
I-140 Approved: 04.02.2023
DQ: 18.04.2023
Interview: -
@dpdemir Hocam AIS kaydi ne oluyor? Bir de sanirim birth certificate gerekli demis bazilari ama nufus kayit belgesi yeterli olur diye dusunuyorum. (Dogum tarihlerini ve yerini gosteriyor, ayrica ailedeki her bireyi gosterir bu nedenle tek tek cikarmaya gerek olmamasi lazim)
-
@Hildebrandt AIS kaydi, size gelen mulakati onayladiginizi ve mulakat sonrasi pasaportunuzun gonderilecegi adresi girmeniz gereken konsoloslugun PTT kaydi yapilan sayfasi. Linki asagidadir.
https://ais.usvisa-info.com/Birth certificate icin, e-devletten alinan “vukuatli nufus kayit ornegi” gecerli. Yetiskinler icin ayri ayri aliniyor. Cocuklar icin, anne yada babanin nufus kayit ornegi gecerli oluyor ama onlara da ayrica bir nusha cikarmaniz gerekiyor.
-
@Hildebrandt Aslında ben çocuklar için bağlı olduğum ilçe nüfus müdürlüğüne gidip oradan aldım, çocukların kendi adına vukuatlı nüfus kayıt örneği e-devlette yok fakat bu şekilde alınabiliyor, NVC ye belge gönderdiğim dosyamda buydu yer alan, ve DQ oldu bu şekilde. İSterseniz böyle de yapabilirsiniz. İçim rahat etmedi bildirmeden bunu ben böyle yaptığım için:)
-
@TOK geçmiş olsun hocam sevindim güzelce halletmenize.
-
@niwss çok geçmiş olsun hocam, bir step daha bitti:)
-
merhabalar, bugun mülakatımı tamamladım konsoloslukta. Sabah erken saatlerde randevum vardı. Öncesinde randevu saatinize göre dışarda sıraya giriyorsunuz ve sırayla içeri alınıyorsunuz. İçerde size bir numara veriyorlar ve bu numaraya göre önce evrak teslimine sonra da interview a çağrılıyorsunuz. Evrak teslim ederken sadece listedekiler istendi fazlasını götürmeye gerçekten gerek yokmuş ama evrakları alan memur bence yeni olduğu için ısrarla benden job offer istedi ve ben de ısrarla NIW başvurusu olduğumu soyledim. Sonrasında yanımda I-140 approval notice vaardı orda açıkca NIW olduğu yazdığı için onu ilettim ve ikna oldu. İnterview sırasında ise önce yemin sonrasında çok hızlı bir şekilde birkaç soru soruldu. Memur, mühendismissin, doktoranı bitirmişsin zaten, job offerında yok ama NIW mıssın gibi kendi sorup kendi cevap vererek çok hızlı bi şekilde tamam onaylıyorum vizeni, bir hafta 10 gün içinde ulaşır dedi. Bugun itibari ile vizem onaylanmış oldu. Tüm bekleyenlere benzer kolaylıkta bir süreç diliyorum.
-
@niwss hayirli olsun. Bizim de boyle olur sonuc umarim..
-
Bu ileti silindi! -
@niwss Gozunuz aydin. Hayirli, ugurlu olsun.
-
@dpdemir teşekkür ederim hocam. Destekleriniz için de teşekkür ederim.
-
@niwss Rica ederim. Ne demek. Formun amaci, bildiklerimizi paylasip yardimci olmak 😊 Sorunsuz ve kolaylikla atlatmaniza cok sevindim. Yolunuz acik olsun.
-
@niwss çok tebrik ederim. Yani duyumlarımızda olduğu gibi job offerın var mı? neden yok? veya ABD de nerede çalışacaksın, nerelere başvurdun, başvuru yaptın mı? gibi sorular sormadı yani hiç değil mi?
Veya alanın nedir, neden özel ve yararlı ABD için gibi sorular sormadı mı?
Ve merak ettiğim hiç nereye yerleşmeyi düşünüyorsun ve sebepleri nelerdir orayı seçmendeki gibi seyler soruyorlar mı?
Bir de kafama takılan benim I-140 da açıkça NIW yazmıyor. Sag üstte Section: Indiv w/Adv Deg or exceptional Ability in the National Interest
yazıyor. Bu değil mi bahsettiğiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum