• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Aslı Yıldırım
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Aslı Yıldırım

@Aslı Yıldırım

0
    İtibar
    4
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Aslı Yıldırım Takip etme Takip Et

Aslı Yıldırım tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler

@scholarway çok teşekkür ederim, size bir sorum daha olacak Dq olduğunuzda o gün mu mu
      mülakat maili geliyor, vize bülteninde temmuz itibarıyla current olduk şimdi mülakat bekleyeceğiz, bekleme süresi ne kadar oluyor ve tarih ne ara bildiriliyor onu merak etmiştim. Sizin de mülakat tarihiniz yaklaşmış sanıyorum, kolaylıkla geçmesini dilerim. Tekrar teşekkür ederim.

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Aslı Yıldırım
      Aslı Yıldırım
    • RE: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler

@scholarway eb3 benim pd temmuz 2024, welcome letter Nisan 17 de geldi ancak henüz evraklarım konsolosluğa girmedi

Aslı Yıldırım
      Aslı Yıldırım

Bu konuda çok tecrübesi olanlar vardır diye düşünüyorum, cevap gelirse çok mutlu olurum

Aslı Yıldırım
      Aslı Yıldırım

Merhabalar, forumda yeniyim, doğru başlığı buldum sanıyorum ☺️cevap da yazan olursa çok mutlu olurum. Temmuz 2024 de perm onayım geldi, evraklarım konsolosluğa yakında girecek ancak bu aos değişikliğinden dolayı endişeliyim, yığılma olur mu mülakat tarihlerinde diye, ortala ma deneyimlerinize göre özellikle yakin zamanda tarih alanlar için bekleme süreleri ne kadar? İlerlemeleri nereden takip edebiliyoruz. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim ☺️

Aslı Yıldırım
      Aslı Yıldırım