50 değil 500$ olsa da veririm. çıkma olasılığımız artsın da para mühim değil.. parayı her zaman bulabiliriz. evlatlarımızın boşa geçip giden zamanları geri gelmez. hele ki hayatları hiç gelmez. gözlerimin önünde 20 yaş altındaki bir kızı hafriyat kamyonunun öldürdüğünü gördüm. kamyon şöförü 2 yıl sonun da nerede siz tahmin edin. 6 aylık kızım var ve kızımı bu ülkede asla büyütmeyeceğim. keşke paralı olsa da başvurular gerçekten de bizler gibi gitmek isteyenlerin daha da çok şanslarını arttırsa. umarım paralı olur başvurular..
smyael tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2020 bekleme odasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamalarıİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Ben 2018 den beridir dv ye boşvuruyorum eşimle birlikte. Çıkmıyor. Bu sene de çıkmadı. 2 çocuğum var. Amacım onlar için birşeyler yapabilmek. Kasım 2024de başvurduk Lc onayını bekliyorum. Bu şekilde devam ederse şubat-mart 2026gibi Lc onayım gelir ve bir sonraki aşamaya geçeriz. Şimdi keşke diyorum 2-3 sene önce başvursaydım. Süreç uzun malesef. Bizim gibi kesin bir şekilde yasal yoldan gitmeyi düşünen kişilerin vakit kaybetmemelerini tavsiye ederim. İş seçerken de bölge olarak değil ( ki ben bölge seçtim ama şansıma sponsorum büyük bir şirket ve geri adım atma olasılığı çok düşük) sponsorumuzu araştırıp öyle seçmeniz. Bunun için kendimden örnek vereyim. Bdv ile çalışıyorum ve kafama takılan her soruyu sağolsun Tufan bey'e ve bdv yetkililerine sordum. sürece başlamadan hangi adreste hangi dükkan da çalışacağım öğrenip orayı araştırıp kesin kararı verdim. Bdv bu konuda sizi fazlasıyla bilgilendiriyor.
-
RE: DV2021 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Muhtaradana sizin adınıza çok üzülüyorum. Bizler yıllardan beridir hayal kuruyoruz. Sizler 1 adım yaklaşmışken böyle bir haksızlığa uğruyorsunuz. Çok üzücü bir durum gerçektende. Bizim başımıza gelse çok stres ve üzüntü yaşarız hiç şüphesiz. Umarım en kısa zamanda vizenizi almanızı dilerim. 320milyonluk bir ülkede 50bin kişinin hesabı akla zarar bir şey bence.. foruma katkıkarınızı beğenerek takip ediyorum. Sağlıcakla..
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Tebrik ederim sizleri.. sizin adınıza çok sevindim. Bu demek oluyor ki hepinizin işlemlerini yetiştirecekler.. umarım biz de 5 mayısdaki çekilişimizden güzel haberler alırız.. hepinize hayırlı olsun tekrardan..
️ -
RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamalarıİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@oz4nkilic ben 2018 den beridir dv lottery çekilişine katılıyorum hem de eşimle birlikte her yıl 2 hak olmasına rağmen, çıkmıyor. Geçmişe gidebilseydim eğer eb3 e başvur derdim kendime.
️ O zamanlar bu kadar bekleme de olmuyormuş hem.. 2 yıl da sonuçlandırdı. -
RE: Amazon Flex DeliveryUlaşım içinde yayımlandı
@megashintai selamlar..
aşağıdaki videonun 17. saniyesine bakın. bir çok insan böyle yapıyor sanırım.. -
RE: 2020 Başkanlık SeçimiGündem ve Sohbet içinde yayımlandı
@MySea Biden, Türkiyeye değil başımızda ki şahısa o yaptırımları yapacak. Şu zamana kadar olan ekonomik problemi ülke dışında değilde, içeride arasak daha doğru olur kanaatindeyim. Sırf başımızda ki ile uğraşacak diye, bilimden yana olan,göçmen politikaları olumlu olan Biden'ı değil de, göreve geldiğinden beridir, tıpkı bir diktatör gibi yönetmeye çalışan ve göçmen karşıtı yaptırımları olan bir adamı destekleyenlerin, tuzu kuru amerikalılaşanlar olduğunu düşünüyorum. Ben sizin kadar makro ekonomi düşünemedim üzgünüm. Ucu bize dokundu malesef..
-
RE: 2020 Başkanlık SeçimiGündem ve Sohbet içinde yayımlandı
Umarım göçmenler ve Green Card çekilişi için daha ılımlı bir başkan olur. Umarım 2020 gc kazananlarına da yardımcı olur yeni başkan..

-
RE: (E1/E2) Tüccar ve Yatırımcı VizeleriYatırımcı ve Tüccar Vizeleri (E1/E2) içinde yayımlandı
@denizci10 Gc'ye başvurun yine de başvurmayın demiyorum da, başka alternatifiniz varsa e2 gibi, onu kullanırdım ben olsaydım diyorum. Size bir başka tavsiyem de, fecabook gruplarında, anahtar teslim, e2'ye uygun işletmeler satan insanlar olabiliyor. Geçen hatta, amerikalı Türkler miydi öyle bir geupta biri paylaşmıştı. Onları araştırabilirsiniz yatırımcı vizesi düşünüyorsanız.. böyle bir gelişme yaşarsanız bizleri de bilgilendirin lütfen.. bol şanslar..
-
RE: Amazon Flex DeliveryUlaşım içinde yayımlandı
@mehmett teşekkür ederim cevabınız için..sanırım, mesela lyft yaparken araya flexi sıkıştırmak daha mantıklı oluyordur. flex bitince lyfte devam gibi.. bol kazançlarınız olsun yapan arkadaşların.. arada burada paylaşımlarınızı bekleriz..
smyael tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: IndianaDiğer Eyaletler içinde yayımlandı
Merhaba.
Eb3 ile bizde bir kaç yıl içerisinde granger bölgesine taşıyacağız bir aksilik olmazsa. Okul puanları iyi, güvenli ve bölge ucuz. Araştırabilirsiniz isterseniz. Hayırlı olsun size. -
@oz4nkilic ben 2018 den beridir dv lottery çekilişine katılıyorum hem de eşimle birlikte her yıl 2 hak olmasına rağmen, çıkmıyor. Geçmişe gidebilseydim eğer eb3 e başvur derdim kendime.
️ O zamanlar bu kadar bekleme de olmuyormuş hem.. 2 yıl da sonuçlandırdı. -
RE: EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@ari-luli rica ederim ne yaptım ki.. bence fiyatı çok uygun.. bdv eb3 vizesinden en eski firma bildiğim kadarıyla. Çok deneyimliler..bölge seçerken sponsorları da sorun onları da araştırın tavsiyem.
-
RE: EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@ari-luli Lc başvuru tarihleri yaklaşan işlerde zaman zaman uygukuyorlar bu indirimi. Güzel fırsat bence. Ben 11000$ iken başvurmayı düşünüyordum sonra 3 aylığına 6000$ yaptılar ve hemen başvurdum. Sonra bazı bölgelerdeki işleri de 3000$ dolara düşünmüşlerdi. Size verdikleri fiyat gibi.
-
@ari-luli ödemeyi kredi kartınızdan yapıyorsunuz. Kredi kartınıza vadesiz USD hesabı açın. Bankanın döviz dönüşümü makaslı oluyor. %3 komisyon ücreti alınıyor kredi kartından ödemede .
-
@Riethian umarım yasalaşır. Çok güzel bir haber..

-
RE: Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
2018 den beri.. malesef yine olmadı.
-
Ben 2018 den beridir dv ye boşvuruyorum eşimle birlikte. Çıkmıyor. Bu sene de çıkmadı. 2 çocuğum var. Amacım onlar için birşeyler yapabilmek. Kasım 2024de başvurduk Lc onayını bekliyorum. Bu şekilde devam ederse şubat-mart 2026gibi Lc onayım gelir ve bir sonraki aşamaya geçeriz. Şimdi keşke diyorum 2-3 sene önce başvursaydım. Süreç uzun malesef. Bizim gibi kesin bir şekilde yasal yoldan gitmeyi düşünen kişilerin vakit kaybetmemelerini tavsiye ederim. İş seçerken de bölge olarak değil ( ki ben bölge seçtim ama şansıma sponsorum büyük bir şirket ve geri adım atma olasılığı çok düşük) sponsorumuzu araştırıp öyle seçmeniz. Bunun için kendimden örnek vereyim. Bdv ile çalışıyorum ve kafama takılan her soruyu sağolsun Tufan bey'e ve bdv yetkililerine sordum. sürece başlamadan hangi adreste hangi dükkan da çalışacağım öğrenip orayı araştırıp kesin kararı verdim. Bdv bu konuda sizi fazlasıyla bilgilendiriyor.
-
@loremipsum geçen hafta indirim yaptı bdv. Bana geçen hafta mail attılar. Yeni yapmadılar yani.
-
RE: Bavul Hazırlama - Yeni Hayat , Yeni Bir Başlangıç ...Yolculuk içinde yayımlandı
@Erhan-2, içinde söyledi: Bavul Hazırlama - Yeni Hayat , Yeni Bir Başlangıç ...
Merhaba,
temmuz ayı içerisinde USA'ya ilk girişimizi yapacağız. Ben Antalya'da yaşıyorum ve Myrtle Beach,SC'ye yerleşeceğim. Biletimi THY'den Antalya-Myrtle Beach olarak aldım(Ant-Ist-Şikago-Myrtle). Bavullarımızı Antalya'dan teslim edeceğiz, USA'ya ilk girişimiz Şikago'da olacak, oradan Myrtle geçeceğiz. Merak ettiğim, ben biletimi THY'den Antalya-Myrtle Beach olarak aldım, tüm operasyonu THY yapıyor, Şikago'da bavullarımızı alıp aktarma uçağına ben mi götüreceğim yoksa bavullarımı Myrtle'den mi alacağım. (Şikago-Myrtle uçuşunu yapan United Airlines havayolu firması Staralience üyesi)Merhaba Erhan bey.
Sanırım 1 yıldır Myrtle Beach de yaşıyorsunuz. Şimdi biz de (4kişilk bir aile olarak) bdv solutions aracılığıyla eb3 vizesi ile Myrtle Beach bölgesine başvuracağız. Size sorum, orası bir aile için nasıl bir yerdir? Güvenliği, iş imkanları gibi. Yaşanılabilir bir yer olarak gözlemliyorum araştırmalarım da ama orada yaşayan birinden yani sizden bilgi almak isterim. Cevap verebilirseniz çok sevinirim.