@Duygu-Çelik merhaba Duygu Hanım bende ayni kategoride bekliyorum pd 2023 mayis nvc dQ oldugunuzu dair mailmi geldi yada sayfada ne yazmasi benim sayfamda completed yaziyo anlayamadim teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum
acsmks01 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamalarıİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamalarıİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@tufank coook sinir bozucu other workers kategorisinde hiç bir ilerleme yok daha ne kadar süreceği belli degil
-
RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Cardİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Ferhat-Kar vasıfsız işçiler icin ingilizce zorunlu degil
acsmks01 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminlerİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Duygu-Çelik-1 bende 2023 mayis pd Türkiye de bekliyorum umarim bu yil curent oluruz beklemekten başka care yok ama yorucu beklemek
-
@tufank coook sinir bozucu other workers kategorisinde hiç bir ilerleme yok daha ne kadar süreceği belli degil
-
RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Cardİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Ferhat-Kar vasıfsız işçiler icin ingilizce zorunlu degil
-
Dignity act yürürlüğe girmesi icin ne yapmak lazım
-
Eb3 -EW PD 2023 I140 2024 KASIM DS260 27 KASIM 2024 HALA BEKLİYORUM
-
@acsmks01 imzami nereye tasimam gerekiyor anlamadım
-
Ne demek istediğinizi anlyamadim
-
@Duygu-Çelik merhaba Duygu Hanım bende ayni kategoride bekliyorum pd 2023 mayis nvc dQ oldugunuzu dair mailmi geldi yada sayfada ne yazmasi benim sayfamda completed yaziyo anlayamadim teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum
-
RE: CEAC Status Check / Visa Status Check (NIV & IV)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Merhaba ben pd 2023 mayıs ds 260 doldurdum other workers kategorisinde bekliyorum dosyamda completed yaziyor mülakata ne zaman çağırırlar