• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. kngslyr06
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Profil
    • Takip Edilenler 4
    • Takipçiler 5
    • Konu 0
    • İleti 149
    • En İyi 71
    • Tartışmalı 2
    • Gruplar 0

    kngslyr06

    @kngslyr06

    151
    İtibar
    525
    Profil Görüntülemeleri
    149
    İleti
    5
    Takipçiler
    4
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Yaş: 33

    kngslyr06 Takip etme Takip Et

    kngslyr06 tarafından gönderilen en iyi iletiler

    • RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

      @Mine-İpek
      Forumda deneyimleri bulabileceğiniz birçok konu başlığı var.
      Nacizane fikrimi ve kendi bakış açımı belirtmem gerekirse,ben kendi ailemede söyledim oraya milyon $'lar kazanmak için gitmiyorum.32 yaşındayım iyi bir mesleğim olmasına rağmen hepimizin bildiği nedenlerden ötürü iş bulma,evlenme,alım gücü gibi en basit yaşam faaliyetlerini bile yerine getiremiyor ve hiçte mutlu değilken en azından bunu denemem gerektiğini söyleyerek ne kadar ciddi olduğumu gösterdim.Şuan bu satırları yazarken bile dışarıdan sesler geliyor burada da rahat uyuyor olduğumuz söylenemez ancak tabi ki orada da bizi melekler beklemiyor.Türk insanının çalışkan olduğunu düşünen biri olarak aynı performansı orada gösteren herhangi birisi bence okul puanı yüksek yada makul oranda iyi bir bölgesinde güvenli bir şekilde yaşayabilecek parayı kazanabileceğini düşünüyorum.
      Ben kendimce artıları eksikleri önüme koyup çok derin ve uzun bir şekilde düşündüm.Zaman zaman Almanyayı da düşünüp girişimleri yaptım fakat sonunda Eb3 ile süreci başlatarak Amerikayı seçtim.
      En azından bana göre en temel ama çok büyük problemleri yaşamadığım burada düşünmekten uyuyamadığım konularda,orada aklıma bile gelmeyecek olması ve önüme çıkacak potansiyel sorunları göz önünde bulundurarak bunlarla başa çıkmam gerektiğini çünkü dönersem burada çok daha büyük problemlerle mücadele etmem gerektiğini düşünerek bu yola girdim.Çünkü burada ne kadar çabalarsan çabala hiçbir çabanın başarının karşılığını alamadığını görmek insanı fazlasıyla yoruyor.
      Şundan eminim ki Amerikalılar gibi tembellik edip umursamaz olursak ancak oranın acı yüzünü çok net bir şekilde görebiliriz diye düşünüyorum.
      Dediğim gibi bu tamamen nacizane benim düşüncem kimisine yanlış eksik vs gelebilir ama benim hayatımda olan net ve saf bir şekilde durum bu.
      Herkesin ailesi,hayatı,yaşam tarzı,profesyonel alanı gibi bir dizi denklem söz konusu.Beden ve ruh sağlığını kuralın en tepesine koyup sonra artıları eksileri dağıtıp size en iyisi hangi seçim olacağına yine siz karar vermelisiniz.Şahsen ben öyle yaptım.
      Evet az bir para değil çoğumuz hayatını buna yatırıyor ama karşılığında belki de aradığımız tek şeyi ' huzuru ' bulabiliriz (bulamayadabiliriz ama iyi düşünüp eylemlerimizi dileklerimizle bir tutmalıyız).
      Saygılar..

      İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      kngslyr06
      kngslyr06
    • RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

      Arkadaslar biraz once parayi Finansbank ATMsinden Enparaya yaptirdim. Uygulamadan da EB3vize.com icin verdikleri bilgilere gonderdim.1 gun sonra gonderim saglaniyor diye uyari geldi.Dekontu da gonderdikten sonra verecek sanirim.Onu da mail olarak atacagim.Bu arada gonderirken 5050 dolar gonderdim oradaki banka da kesiyormus.Yarin umarim tum islemler tamamlanmis ve baslatmis olurum. Yine bilgileri buraya aktaririm diger arkadaslara da yardimci olmus olur.
      Simdiden herkesin EB3'u hayirli olsun diyelim.
      Excel'e de en son kayit olacagim.
      Tennessee wait for me.

      İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      kngslyr06
      kngslyr06
    • RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

      Arkadaşlar merhabalar.Bugün itibariyle sürecimi başlatmış bulunmaktayım.
      Formu doldurdum.
      Şimdiden başlayanlara ve başlayacaklara sabır ve kolaylık diliyorum.Herkes gönlünde ki hayallere kavuşması dileğiyle 🙂

      İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      kngslyr06
      kngslyr06
    • RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

      LC dosyalanan arkadaşlara buradan da tebrik ediyorum.Umarım hepimizin süreci kolay ve hızlı ayrıca maddi açıdan da elimiz rahat gideriz.
      Bu arada imza konusunda çok becerikli olmadığım için direk gördüğümü copy-paste yaptım umarım itici durmuyordur. 🙂
      @Riethian bence 2026 ortası hepimize çok güzel haberler gelecek. 🙂 Haklı çıkarsam o tarihe geldiğimiz de bir tebrik mesajı alırım. Lol 🙂

      İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      kngslyr06
      kngslyr06
    • RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

      @hasnotben ( @Riethian ) Burada katılıyorum.Zaten alışmak ve ülkeye adapte olmaya çalışırken 1 yıl hızlı geçecektir.Ayrıca ben kardeşim ve eşini ikna edebilseydim bu sürece başlatacaktım ve onlarda bu konuda endişelilerdi.Ben ( eb3vize.com ) iki ilanıda biraz araştırdım ( https://www.areavibes.com/ burada ki yerden.). İkisininde ortalama puanlarına baktım,Criminal puanlarını karşılaştırdım ve birtanesini gözüme kestirmiştim ama şuan hatırlamıyorum.Siz biraz vakit geçirirseniz bu sitede kendiniz de karar verebilirsiniz. 🙂

      İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      kngslyr06
      kngslyr06
    • RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

      Şahsen ben bekar birisi olarak ve ilk birkaç yıl minimalist bir yaşam sürmeyi göze alarak ( eb3 masrafları hariç ) yanımda 15K$'ın yeteceğini düşünmekteyim.
      Aylık ortalama giderimi düşündüğüm de 2800$ gibi bir ücret çıkıyor. Wendy's de çalışırken ekstra mesai ve ek iş yaptığımda gelirim ortalama 3200$'ı bulabilir diye düşünüyorum. Hazır parayı biraz nakit vererek araç almaya,çok elzem olan ev eşyalarını almaya ve işe başlamadan önce gider olacak masraflar için harcamayı planlıyorum.
      Dediğim gibi bu bekar olarak ve minimalist bir yaşam tarzını göze alarak yaptığım hesaplama.
      Değerlendirme yapacak arkadaşlar için yorumlara açığım.Belki benim göremediğim hesap edemediğim şeyler olabilir.

      İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      kngslyr06
      kngslyr06
    • RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

      @tufank bey tüm istatistikler için teşekkürler,ayrıca aklıma bir çıkarım geldi doğru mu değil mi yanıtlayın lütfen.Görüldüğü üzere,Ankara'da basılan vize sayıları çok az ve genelde E3 çok basılmış sanırım.Meksika ilk sırayı almış vaziyette.Bu forumda bazen,bu vizeyi alma olasılığının çok zor olabileceği konuşuldu.Benim çıkarım şu,Meksika bile (sınır ülke olması kolaylaştırıyor mu bilmiyorum) çok sayıda EB3 Other Workers vizesi basmış.Ankara'da şartları karşılayan adayların red alması çok zor geliyor çünkü zaten tek tük vize başvurusu ve basımı gerçekleşmiş.Türkiye olarak kotayı zorlayacak bir pozisyonda olmadığımız için ve başvuru sayısının az olması,tüm kriterleri karşılayan adayların vizeyi almak için belki daha da kolaylaştırıyor gibi bir düşünce bürüdü beni.(Polyanacılık olarak düşünmediğimi de belirtmek isterim,sadece sayılara bakarak çıkarım yapmak istedim 🙂 )

      İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      kngslyr06
      kngslyr06
    • RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

      @Riethian Bende tam başka bir video atacaktım.Sizin attığınız videoyu da izleyelim.Ayrıca aşağıda ki video bize biraz bilgi verebilir diye bırakıyorum meraklılarımıza 🙂

      İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      kngslyr06
      kngslyr06
    • RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

      Sanırım burada da bahsi geçmişti.Eğer videoda ki tasarı yürürlüğe girerse çok büyük bir haber olabilir bizim için.
      Umutlarımızı diri tutup temennilerimizi eksik etmeyelim 🙂

      İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      kngslyr06
      kngslyr06
    • RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

      @asknakkaya İade edileceğini sanmıyorum zaten bu vize türüne başlamakta kararsız kalan birçok insan var ve onlar arasında bende vardım.Mayısta GC çıkar mı diye tereddüt ediyoruz ancak her sene '' bu sene çıkacak '' diye diye zaman boşa gidiyor.Ve geçen zamanı düşününce bugüne kadar bu vizeyi başlatsaydım belki de sürecin yarısına gelmiş olurdum diye düşünerek süreci başlatıyor insan.Tabi herşeyi göze alıp kesin gelmeye karar verdiysek.Aksi halde zamanın boşa gitmesiyle birlikte para da boşa gitmiş olacak.Önce kararı kesinleştirmek ve doğru vize türünü belirleyip ona başlamak gerek.Ayrıca çekilişe katılıp deneyebilirsiniz süreç bitene kadar çıkarsa zararın neresinden dönerseniz kar dersiniz.Çok çetrefilli bir süreç o yüzden kararı vermek için gerçekten cesaret gerektiriyor.

      İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      kngslyr06
      kngslyr06

    kngslyr06 tarafından gönderilen son iletiler

    • RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

      @vglbyz Teşekkür ederim. Bize söylenen,vergi ödeme zamanına geldiği için şirketin vergileri ödeyip güncel bilgilerini dosyaya eklemek istemişler sanırım.

      İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      kngslyr06
      kngslyr06
    • RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

      @vglbyz Bu ay içerisinde yapılmasını bekliyoruz.

      İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      kngslyr06
      kngslyr06
    • RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

      @Riethian Hayırlı olsun gözünüz aydın. Bu haberden sonra şimdi ben kararsız kaldım PP yapsam mı diye.

      İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      kngslyr06
      kngslyr06
    • RE: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak

      @rezanclz bu öneri ilk orduya katılınca mı yoksa asıl göreve atandıktan sonra mı?

      Adalet ve Güvenlik içinde yayımlandı
      kngslyr06
      kngslyr06
    • RE: Amerika'da ikinci el araba almak

      @MySea TR'ye gönderme konusunda güncel tecrübelerinizi çok merak ederiz.Burada da paylaşırsanız mutlu oluruz.Bende ileride Amry'e girdikten sonra (vatandaşlık aldıktan sonra) bir aracı TR'ye götürmeyi düşünüyorum,gittiğimde kullanacak aracım olsun diye.O yüzden güncel bilgileriniz çok değerli.

      Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      kngslyr06
      kngslyr06
    • RE: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

      @ugur077 https://www.youtube.com/@Turkiyeden_Amerikaya
      Afra hanım Tr'den kedi götürmüştü.Kendisine danışabilirsiniz.

      Yolculuk içinde yayımlandı
      kngslyr06
      kngslyr06
    • RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

      @Müberra-Dikici Merhabalar. Eğer sizde bu sürece başladıysanız rica etsem imzanıza ekler misin ?Hepimizin diğer arkadaşların süreçlerinden haberdar olması adına.

      İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      kngslyr06
      kngslyr06
    • RE: Amerika'da ikinci el araba almak

      @aysegul @hasbelkader O yüzden bulamadım sanırım. 🙂 Iphone alınca kullanacağız o halde.Yinede teşekkürler.

      Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      kngslyr06
      kngslyr06
    • RE: Amerika'da ikinci el araba almak

      @hasbelkader Microsoft Copilot'tan bahsetmiyorsunuz değil mi? Link vs atma şansınız var mı?

      Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      kngslyr06
      kngslyr06
    • RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

      @grounddreamer Siz TN Whatsapp grubunda değil misiniz? Avukat açıklama yapmıştı.Sanırım 17 kişinin onaylanmamış.Sebep ise EIN numarası doğrulanmamış görünüyormuş,o yüzden red gelmiş.Şirket aynı olduğu için şaşırdık ancak şirketin vergi numarası yüzünden red geldiği için ya sistemsel bir hata yada başka birşey var.Perm avukatı olumsuz bakmıyormuş konuya. EIN'i doğrulayan belgeleri tekrar gönderip itiraz edilecekmiş.Bu arada grupta değilseniz sizi dahil edelim.

      İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      kngslyr06
      kngslyr06