Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

kafaya koyanlar , rısk almaya varım dıyenler hep aynı seylerden muzdarıp ve temelınde hıkayelerı , fıkırlerı okadar ortusuyorkı. ben beyaz yakalı bı ıste calısıyorum yazları memlekete gıbıp tarlada sırtımda cuval tasıyorum. koyarmı calısmak , ıkı uc ay sıkıntı cekmek ,ıs secmeden markette kolı tasıyıp raf dızmek vs ısler. burada kendım gıbı dusunen ınsanları gormek onların yazılarını okumak guzel. ınsallah nasıp olurda gıdersek oralarda rısk almıs , calısmaya , bır sure sıkıntı dahıl cekmeye hazır, hayallerı ve hedeflerı aynı, gelecekle ılgılı aynı kertede dusuncelere sahıp ınsanlar bırbırımıze destek olur, toplanır aksamları sohbet eder zaman gecırır yanlızlık cekmez , bısey ogrenen yontem bulan dıgerlerıyle paylasır bırlıkte 1 senelık sureclerı atlatırız. yeterkı ısteyın.