• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Sabri FT
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    S
    • Takip Edilenler 3
    • Takipçiler 4
    • Konu 3
    • İleti 297
    • En İyi 126
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Sabri FT

@Sabri FT

224
    İtibar
    403
    Profil Görüntülemeleri
    297
    Takipçiler
    3
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Antalya Yaş: 21

Sabri FT Takip etme Takip Et

Sabri FT tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 Sohbet Odası

Tüm forum ailemizin bayramı kutlu olsun😊
      Umarız seneye hep beraber bayramı Amerika'da kutlariz 🙏😊

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      S
      Sabri FT

Merhaba herkese
      bugün size uzun zamandır aklımda olan bir fikrimi paylaşmak istiyorudum
      Forumca bir ingilizce odası mi kursak?
      Ne dersiniz?
      İngilizcesi olmayan veya biraz bilen insanların toplanıp ingilizce sohbet edebilecekleri bir oda. Her Gün basit basit cümleler kurarak birbirimizle sohbet edelim hayallerimizi,ABD gidince ne yapacağımızı,hangi eyalet,v.b zaten bunlar burda konuşuluyor türkçe olarak ya bunun ingilizce versiyonunu yapsak nasıl olur? hem ingilizcemizi geliştiririz hem ingilizceye maruz kalacağımız için kelimelerde aklımızda kalıcı olarak kalır GC sonuçlarının açıklanmasına az kaldı zaten hepimize çıkacak 🙂😉 şimdiden dilimizi geliştirielim

Bu fikrimi burda paylaşmamim asıl nedeni tek başina çalışınca sıkılıyor insan bir yerden sonra.
      İnsanlar burda birbirini teşvik eder hiç çoktan biri sohbete bir şey yazar ama sen ne anlama geldiğini bilmiyorsun dur hemen gidip araştırsın ne anlama geldiğini öğrenince hem yazan kişiye yanıt vermek istersin hemde aklının bir köşesinde kalır

Ben böyle düşünüyorum sizler ne dersiniz?
      Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim😊

S
      Sabri FT
    • RE: Amerika'da tutunamayıp geri dönenler var mı?

Geçen ay sevdiğim bir lise hocamin 5 yıllık Amerika macerasından sonra ailesi ile temeli olarak Türkiye'ye döndüğünü öğrendim buna şaşırdım açıkçası biraz

nedeni ise gitmek için bin şey düşünüyoruz ama o geri dönüyor ülkesine temeli olarak ama şaşırmamın ana nedeni gc çıktığı ilk gün olsun, konsolosluğu gidişi olsun, Türkiye'deki son gününe kadar çok iyi hatırlarım ailesi ile çok heycanlilardi, mutlulardi... İnanmasiniz belki ama gc çıktığı ilk günden beri şafak sayıyor desem yeridir gelmelerine şaşırmamın ana nedeni bu.

Kim bilir ne yaşamışlardır da böyle bir karar vermiştir diye hep aklımın ucundaydı ama taki 2 hafta önce evimizin önündeki parkta tek başına oturana dek onu görünce hemen yanına gidip sormak istedim 1 saat kadar konuştuk orda

Anladığım kadarıyla orda tek böbreğini sigara yüzünden kaybettiği, bir çok sağlık sorunu yaşadığını, nerdeyse tüm Birikimlerini kaybettiğini , orda yedikleri kazıkları... Anlatı da anlatı en sonda vatandaşlığı alıp ailesi ile geri döndü.

Bunu anlatırken gerçektende üzüldüm onun için ne umutlarla gitti,umutsuzluk la geri döndü film gibi bir hayat desem yeridir.

İnşallah kimsenin başına bu tarz olaylar gelmez.

Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
      S
      Sabri FT
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

Merhaba kardeşlerim, dostlarım, abilerim ve ablalarım
      Eskiden buralarda sohbet odalarında öyle bir muhabbet dönerdi ki, 800-1000 sayfa görmek sıradan bir şeydi. Klavyeler cayır cayır çalışır,eller ve klavyeler nasır olana kadar durulmaz,sabahlara kadar sohbet etmek normaldi. Geyikler, laf sokmalar, dertleşmeler, kahkahalar… Her şey tam yerindeydi

Ama bu yıl 400 sayfayı bile zor görmüşüz sanki. Biraz eksilmişiz, biraz sessizleşmişiz. N’oldu bize? Nerede o eski neşemiz?
      Belki de bir yerlerde koptuk, belki de sadece biraz mola verdik…
      Ama içimde hâlâ “yeniden olur” umudu var. Belki yine bir gece herkes online olur, sohbet bir başlar, sayfalar coşar da eski günleri aratmaz.

Hayırlı Green Card sonuçları dileğiyle

S
      Sabri FT
    • RE: DV2023 Sohbet Odası

Tüm forum ailesine iyi bayramlar 7 mayısta umarım isteyen herkese çıkar green card 🙂

S
      Sabri FT

@Hopes1 Allah'ım sen biliyorsun ne istediğimi 🤲

S
      Sabri FT
    • RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

@RaVeNx, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

Ücret tarifeniz nedir ve bu ücreti geldikten sonra kazandığımız para ile ödeyebilir miyiz ?

Screenshot_2023-05-07-13-49-17-919_com.android.chrome.jpg

Sitelerinde yazan fiyatlandırma bu ama bu konsolosluk için

@eb3vize-com
      Peki Amerika içinde yaparsak ne kadar maliyet olucak?

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      S
      Sabri FT
    • RE: Green Card Kazanınca Ailenizin Tepkisi Ne Oldu?

GC kazanırsam eğer aileme(anne ve babama) söyleyeceğim ama geçen hafta konusu açılmıştı yurtdışı hakında dedim baba benim abd ye gitme gibi bir şansım olursa izin verir misin destek çıkar mısın tepkileri annem napacan orda kaçırırlar seni:D içimden gülesim geldi babamda daha fırına kadar gidemiyorsun birde amerikaya mı gidicen sen tepkisi oldu çıkarsa eğer büyük ihtimale kararlarını değiştirirler umuduyla bekliyorum

S
      Sabri FT

@Hopes1 inş hepimize çıkar ama bana kesin çıkacak hem cuma gecesi başvurdum hem kandilde bunun olur moluru yok kesin çikacak😂

S
      Sabri FT

@Prm-oguzhan, içinde söyledi: Amerika'da tutunamayıp geri dönenler var mı?

Bazen bunu bende düşünüyorum ama fırsatlar türkiyeden çok çok daha fazla bu kesin.

Evet bu konuda hak veriyorum fırsatlar her yönden bizden daha iyi buna kimsenin lafı yok

türkiyede sigortan olmasa bile istediğin tedaviyi gör istediğin ameliyatı ol ödeyeceğin rakamlar çok çok az

Bu konuda pek emin olmazdım bırakın ameliyatı sigortasız ilaç almak bile çok pahalı, ameliyat parası bile altı basamaklı sayıların bile geçebilir siz düşünün

S
      Sabri FT

Sabri FT tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2026 Sohbet Odası

Merhaba kardeşlerim, dostlarım, abilerim ve ablalarım
      Eskiden buralarda sohbet odalarında öyle bir muhabbet dönerdi ki, 800-1000 sayfa görmek sıradan bir şeydi. Klavyeler cayır cayır çalışır,eller ve klavyeler nasır olana kadar durulmaz,sabahlara kadar sohbet etmek normaldi. Geyikler, laf sokmalar, dertleşmeler, kahkahalar… Her şey tam yerindeydi

Ama bu yıl 400 sayfayı bile zor görmüşüz sanki. Biraz eksilmişiz, biraz sessizleşmişiz. N’oldu bize? Nerede o eski neşemiz?
      Belki de bir yerlerde koptuk, belki de sadece biraz mola verdik…
      Ama içimde hâlâ “yeniden olur” umudu var. Belki yine bir gece herkes online olur, sohbet bir başlar, sayfalar coşar da eski günleri aratmaz.

Hayırlı Green Card sonuçları dileğiyle

S
      Sabri FT
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

@USA, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Çıkanlara hayırlı olsunda hiç çıkan göremedim bizde henüz kontrol edemedik nerede çıkanlar? Artık kazanan görmek istiyoruz

GC çıkan da sevinçten yazamaz ki anca yarın belli olur kazananlar

S
      Sabri FT

@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Büyük güne merhaba arkadaşlar 💐
      Günaydınlar.. Mıamı de şöyle küçük bir yerim olsa ne güzel olurdu ya 🙂
      Manifestlemek için uzun zamandır galerimde duruyor 🙏
      FB_IMG_1714678924256.jpg

Allah'ım sen bize nasip et bu günleri

S
      Sabri FT

@ayşebirkadın Tabii, o da var değil mi? Çıksa ayrı dert, çıkmasa ayrı dert😔

S
      Sabri FT

Kaç yıldır forum kullanıcısıyım, ilk defa bu kadar durgun gördüm forumu. Eskiden olsa, 1 ay önceden forum dolmaya başlar, 2-3 gün kaldığında yavaştan çökmeye başlardı. Eskiden bu zamanlar forma 1 gün girmezdim, 20-30 sayfa birikiyordu günde. Ama şu anki hali görüyorum ki eskisi gibi umut kalmamış forumdaşlarımın. Umarım bu yıl hepimizin umutsuz hayalleri gerçekleşir. Saygılar sevgiler

S
      Sabri FT

@mcvk ev her zaman alınır ama öncelikle belli bir gelir seviyesine gelmek yani Kendi işinin sahibi olmak

Örneğin, cebimde biriktirdiğim 200 bin dolarım var. Gidip bu parayla ilk başlarda ev alsam, vergisi, carti, curtu, kirayla aynı kapıya geliyor nerdeyse. Bir de bu evde bir sıkıntı olduğunda ooo işiniz yaş, alacağınız 3 bin dolar (başlarda). Amerika el işi işleri yüksek fiyatlara insanlara kitlemeyi seviyor, 20-30 bin dolara oradan 'vah anam vah' sonra nerde hata yaptık dersiniz. Kendi işinizi kursanız, biliyorsunuz ay sonu az çok ne kadar gelecek zaten. Bir işinizi geliştirip belli bir seviyeye gelince, hiç zorlanmadan istediğiniz evi alırsınız.

S
      Sabri FT

@HockeyUmpire2 evet haklısınız yazdığınız herşeyde yoksa diğer yoldan rezillikten veya ızdıraptan başka birşey olmaz

Diğer adıyla boş geldim boş gideceğim felsefesi

S
      Sabri FT

@Prm-oguzhan, içinde söyledi: Amerika'da tutunamayıp geri dönenler var mı?

Bazen bunu bende düşünüyorum ama fırsatlar türkiyeden çok çok daha fazla bu kesin.

Evet bu konuda hak veriyorum fırsatlar her yönden bizden daha iyi buna kimsenin lafı yok

türkiyede sigortan olmasa bile istediğin tedaviyi gör istediğin ameliyatı ol ödeyeceğin rakamlar çok çok az

Bu konuda pek emin olmazdım bırakın ameliyatı sigortasız ilaç almak bile çok pahalı, ameliyat parası bile altı basamaklı sayıların bile geçebilir siz düşünün

S
      Sabri FT

Aslında bu konu ABD'ye gitmek isteyen herkesin ilgilendiren bir konu çoğunluk sosyal medyanın pembe amerkasina odaklanmış ve kaybolmuş o dünyada, sosyal medya sağolsun çoğunluğu pohpohladiği için herkes oraya gidince hayatıni düzeleceğini zannediyor çevremden olsun forumdan olsun konuştuğum bir çok kişiden bunu anladım ama oraya giden insanlarla konuşunca bir çoğunun feda ettiği şeyler zorlandığı şeyler olsun en sonda değerli lise hocamın yaşadığı olayları düşününce;

Akıllarda tek bir soru pembe Amerika gerçektende varmı ?

S
      Sabri FT

Geçen ay sevdiğim bir lise hocamin 5 yıllık Amerika macerasından sonra ailesi ile temeli olarak Türkiye'ye döndüğünü öğrendim buna şaşırdım açıkçası biraz

nedeni ise gitmek için bin şey düşünüyoruz ama o geri dönüyor ülkesine temeli olarak ama şaşırmamın ana nedeni gc çıktığı ilk gün olsun, konsolosluğu gidişi olsun, Türkiye'deki son gününe kadar çok iyi hatırlarım ailesi ile çok heycanlilardi, mutlulardi... İnanmasiniz belki ama gc çıktığı ilk günden beri şafak sayıyor desem yeridir gelmelerine şaşırmamın ana nedeni bu.

Kim bilir ne yaşamışlardır da böyle bir karar vermiştir diye hep aklımın ucundaydı ama taki 2 hafta önce evimizin önündeki parkta tek başına oturana dek onu görünce hemen yanına gidip sormak istedim 1 saat kadar konuştuk orda

Anladığım kadarıyla orda tek böbreğini sigara yüzünden kaybettiği, bir çok sağlık sorunu yaşadığını, nerdeyse tüm Birikimlerini kaybettiğini , orda yedikleri kazıkları... Anlatı da anlatı en sonda vatandaşlığı alıp ailesi ile geri döndü.

Bunu anlatırken gerçektende üzüldüm onun için ne umutlarla gitti,umutsuzluk la geri döndü film gibi bir hayat desem yeridir.

İnşallah kimsenin başına bu tarz olaylar gelmez.

S
      Sabri FT