Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da karşılaştığınız en tuhaf veya ilginç şeyler nelerdir?

Benzer Başlıklar

• 1 Oy
    3 İleti
    212 Bakış
    M
    @ATS16 https://apps.apple.com/us/app/money-manager-remove-ads/id564730202 Ben memnunum başka bir uygulama denemedim bunun kullanımı kolay geldi.
  • Amerika'da marul alırken dikkat

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
    8
    3 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    MySeaM
    Yok, Turklerle Romanyalilarin isi bu diyorlar 😂
  • Türkiyedeki Mesleğiniz Neydi Amerikada Ne oldu?

Taşındı Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
    91
    6 Oy
    91 İleti
    8k Bakış
    ATS16A
    Üniversitede Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olduktan sonra Türkiye’de turizm sektöründe, konaklama ve otelcilik alanında; uluslararası zincir ve yerli marka otellerin satış ve pazarlama departmanlarında farklı kademelerde 19 yıl görev yaptım. Amerika’ya göç ettikten sonra da konaklama ve otelcilik sektöründe, bir zincir markanın otelinde Satış & Pazarlama biriminde çalışmaya devam ediyorum. Göç sonrasında sektör değiştirmeyi tercih etmedim; otelciliği ve satışı sevdiğim için burada guclu olduğum alanda ilerlemek istedim. Göç sürecimden önce uzaktan ABD’de iş arama sürecine başladım ve online mülakatlara katıldım. Amerika’ya yerleştikten sonra yaklaşık 8. ayımda ve aktif iş arayışımın 4. ayında, halen çalışmakta olduğum otelden iş teklif mektubu aldım. Bu pozisyona, aynı iş yerinde çalışan Türk bir arkadaşımın referansı ile başladım. İlk olarak Yiyecek & İçecek biriminde yönetici pozisyonunda göreve başladım; işe başladıktan sonra ikinci ayda açılan bir fırsat doğrultusunda aynı otelin Satış & Pazarlama birimine yönetici olarak promote aldim.
  • Amerika'da işinize yarayabilecek aletler

Taşındı Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
    19
    9 Oy
    19 İleti
    2k Bakış
    semaviS
    Evet budur..
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k