Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @heleniki, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@semavi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@heleniki, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@kartalveat, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Verdigimiz greencard karari bizi cocuklarimizi ve muhtemelen torunlarimizi etkiler....

Sonrasini Torunlar dusunsun...

Hayat kisa...

Hımm... benden sonra nuh tufan mı diyorsunuz 🙂

Greencard dediğiniz gibi öncelikli bizi etkilesede ,bir neslin geleceğini belirleyecek ve onlar bırakılacak en iyi armağanlar içinde sayabiliriz.( eğitim,ahlak ,inanç, kök bilinci haricinde)

Herkesin kıyameti kendi ölümüdür diyorum 🙂

Kabul etmek lazım torunlarımızdan sonrası kendine Türk diyecek mi müslüman diyecek mi veya farklı bir şey diyecek mi... Bunları kabul ederek gelmek lazım. Ben çocuğuma bazı şeyleri açıklayabilirim ama torunuma da hadi bir nebze... Sonrası muamma. Tanıştığım hiçbir Amerikalı ben almanım ya da ispanyolum ya da ingilizim demiyor. Onlar da 3-4 nesil önce gelmişler ama Amerikalı izliyorlar sadece..

Öyle zaten Türklük Müslümanlık vesaire iddiaların çok yoktur. kırklareli'de doğdum sınırdan ötede Yunanistan'da da olsaydım ismim farklı dinin farklı olabilirdi...

Sayın @semavi hemşeriyiz demek bende lüleburgaz'lıyım. 🙂

Babaeski de doğdum .. Lüleburgaz da ise birinci sınıfa gittim. Yaman oteli karşısında evimiz vardı... Şimşek siteleri... Yıllar sonra gidince çok duygulanmistim... Severim trakyayi...

🙂 Şimşek sitelerini biliyorum tabii. bizde Yaman otelin orada oturuyorduk 🙂 Komşuymuşuz 🙂 kimbilir belki tanışıyor bile olabiliriz.Güzeldir trakyamız...

Ben de Kırklareli merkezdenim, Trakyalı çoktur tahminen burda 🙂

• Neden bu kadar gitmek istiyorsunuz diyenlere kendi açımdan her şeyin özeti;
    Pandemi oldu ve Amerika'da insanlar normalde kazandığından daha fazla yardım alabilecekler bu süreçte onaylanacak tasarılarla;
    Pandemi oldu ve Türkiye'de insanlar normal çalıışma saatlerinden daha fazla çalışmak zorunda kaldılar, maaşlarını alabilsinler diye.
    No more words, good luck everyone.

• Bu ileti silindi!

• Evrim Tayanç ve Çaylak İhtiyar şuan canlı yayında

• ⭐⭐ Yasaklı

Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐ Yasaklı

Bu ileti silindi!

• @Calibraturbo Dostum bu forumu aileler çocuğu olan hatta yeri geldi mi çocuğu okuyan insanlar var lütfen terbiyesizce konuşmayalım.

• @Calibraturbo olmucan sen birader.bi dogru düzgün yazmayı öğrenemedin.ailemi var gencmi var yaşlısımi var aklina ne geldiyse yaziyorsun.ayrica bayanlardanda cok büyük sayıda forumu takip eden arkadaşımız var.biraz dikkat et.

• @ChipsTR @clourpoint cevap vermenize gerek yoktu şikayet ettiydim zaten 😃

• evet selamlar illerden Elazığ 🙂

• askerde bile bu kadar şafak saymamıştım son 23 🙂 izmirden selamlar

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Batuhan-Koçbuğ askerde 3–2 ve takılı kalırlar kaçtı diye sorar sende 5 dersinbir türlü 1 demezler bunun gibi trump 5 gelince kaçtı diye sormaın tekrar

• Günaydın arkadaşlar son 23 gün sessiz bekleyiş devam ediyor 🙂

• ⭐⭐

@optimistic, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Günaydın arkadaşlar son 23 gün sessiz bekleyiş devam ediyor 🙂

bitmeyen şafak gene atmasın 23 güne razıyız 🙂

• 2013 - 2020 yılları arasında bir umut başvuruyoruz, gün sayıyoruz, hayal kuruyoruz ama olmadı. Bu sene olacak, kazanacağım içimde garip bir his. Umarım buradaki herkese çıkar 🙂

• 3 hafta say geç 🙂

• Sonuçların açıklanma tarihinin ertelendiği haberinin gelmesinin üzerinden tam 17 gün geçmiş. Gerçekten daha bir hafta olmuş gibi geliyor bana. Yoğun iş temposunun da etkisi vardır muhtemelen ancak zaman hızlı geçiyor. Az kaldı sıkalım dişimizi 🙂

• @TughanTug, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Sonuçların açıklanma tarihinin ertelendiği haberinin gelmesinin üzerinden tam 17 gün geçmiş. Gerçekten daha bir hafta olmuş gibi geliyor bana. Yoğun iş temposunun da etkisi vardır muhtemelen ancak zaman hızlı geçiyor. Az kaldı sıkalım dişimizi 🙂

siz bide covid polikiliğinde çalıştığınızı düşünün. 2 aydır acil katındayız , dün farkettim 2 ay olduğunu

• ⭐⭐

@AgeGuns, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@TughanTug, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Sonuçların açıklanma tarihinin ertelendiği haberinin gelmesinin üzerinden tam 17 gün geçmiş. Gerçekten daha bir hafta olmuş gibi geliyor bana. Yoğun iş temposunun da etkisi vardır muhtemelen ancak zaman hızlı geçiyor. Az kaldı sıkalım dişimizi 🙂

siz bide covid polikiliğinde çalıştığınızı düşünün. 2 aydır acil katındayız , dün farkettim 2 ay olduğunu

Neden bana zaman geçmiyor acaba🤔

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |