• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. kartalveat
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 2
    • İleti 472
    • En İyi 258
    • Tartışmalı 9
    • Gruplar 0

kartalveat

@kartalveat

442
    İtibar
    648
    Profil Görüntülemeleri
    472
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    İnternet Sitesi www.psikotedavi.com Konum Orhanlı

kartalveat Takip etme Takip Et

kartalveat tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2021 Bekleme Odası

@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

şu anda burada yazı yazanlar hangi şehirde oldukları umurumda değil tek bir şey sorucam kendi il yada ilçe yada kasaba hiç bir vukuat olmuyor mu yani hırsızlık - gasp - yaralama polis yada jandarma tavla yada batak mı oynuyor. Şu olayların çıkardınız ya son 15 sayfaya bakın amerikada yaşayan kimse yazı yazmıyor. Maşallah @semavi kulaklar çın çın bizden alıyor haberi. Siz yeni gelenler yazmaktan 2018 - 2019 - 2020 gidenler burada taraftar gibi izliyorlar orada yaşıyorlar fakat yazamıyorlar. Kuduz köpek gibi saldıracaksınız. Madem ki amerika belalı bir yer olaylar var çıkın gidin bu forumdan burada amerika hayali kuranlar var. Onların hayallerin içine etmeyin. Gitmeyeceksen ozaman susun. Yeter ya işin cılkı çıktı sonuç nedir 15 sayfadır yazıldı ne oldu sonuç ne oldu karar ne oldu

Bu kadar öfkeli olmayın, ruh ve vucud sağlığınıza ciddi zararı var.
      Aman daha yavaş ve sakin olun.
      İnsanları uyarmaksa amacınız; daha insani bir lisanı var.
      Onu kullanın lütfen
      İnsanları hakaret ederek veya emreder tonla yönetmeye kalkışmayın, burada kimsenin sizin emir eriniz olmadığını hatırlayınız.
      Saygı çerçevesinde herkes olumlu yada olumsuz fikirlerini beyan edebilir.
      Forum kurallarına uygun yazılmamışsa onun gereğinide forum sahibi yerine getirir zaten.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      kartalveat
      kartalveat
    • RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

@eb3vize-com Sizlere birkaç sorum var yanıtlarmısınız.
      1-Nitelikli iş gücü olan birileri mesela mühendis,psikolog,öğretmen vs konsolosluk görüşmesi sırasında sorulmayacakmı "Kalifiye elemansın ,neden niteliksiz iş gücü olarak gidiyorsun " diye.Bu konsolosluktan EB3 vizesinden red almaya sebep olmuyor mu? yada ne yanıt verilmesini öneriyorsunuz
      2-Süreçlerin neredeyse 2 yılı varması sebebiyle oradaki işverenlerin nasıl oluyorsa acil açık iş gücünden sayılıyor,o geçen süreye kadar iş yerleri başka vasıfsızları bulamıyor mu? Yoksa 180 gün geçerli sürekli ilanlar mı veriyorlar.
      3-DS260 doldurulmasında gereken bir amerika adresini siz temin ediyormusunuz bu hizmetinize dahil mi? Değilse adres işi nasıl çözüme kavuşturmada yardımcı
      oluyorsunuz?
      4-Karı koca gelmek istediğimizde de sadece 20 bin dolar mı ödüyoruz, yoksa eş içinde ilave resmi evraklar için para ödeniyor mu ,ödeniyorsa ne kadar ilave ücret alacaksınız? Ayrıca bu 20 bin dolara UCSIS te hızlandırlmış işlem ücreti de dahilmiydi?
      5-Anlaşmaya karar verildiğinde sözleşmeniz hazır mı,sözleşme içeriğinde her şey detaylandırılmış mı? herhangi bir dolandırıcılığa karşı yetkili mercilere tarafından bu işi yapanlardan teminat alınıyor mu? Yani avukat olmanız, haricinde hukuki güvence sağlayacak neler sunabiliyorsunuz bizlere.Güvenip güvenmemek size kalmış demezsiniz umarım.
      6-EB3 vizesini alarak oraya gelenlere en zor kısımlardan biri olan ev bulma ve kiralama konusunda destek olmayı düşünmüyormusunuz,?
      7-Karar verilirse taksitlendirilen ödemeleri amerikan banka hesabınıza mı yoksa Türkiyede varsa o banka hesabınıza mı yatırılacak. Ülke içinde olursa para transferinde zorluk çıkmamış olurdu.
      8-Karşılıklı anlaşıldığında işlemeler en geç ne zaman başlatıyorsunuz ve yaklaşık erken ve en geç ne zaman çalışma izni alınabiliyor.
      Vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
      İyi çalışmalar

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      kartalveat
      kartalveat
    • RE: DV2021 Bekleme Odası

@tanti, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

6 Haziran’da da bayram yaşarız umarım iyi bayramlar herkese.

İyi dileklerinize ben de katılıyorum.
      Herkesin bayramı kutlu olsun.

kartalveat
      kartalveat
    • RE: Amerika'ya büyük umutlarla gelip mutlu olamamak

@serkanist
      Senin durumuna benzer üniversiteden çok samimi olduğum sınıf arkadaşım var.Yıllarca TEDAŞ ta bölge müdürülüğü yaptı sonunda bu ülkede yapamayacağım diye senin gibi bir yıllık izini aldı ve amerikaya manhattana gitti. Türkiyede müdür olarak çalışacağıma 5-6 köpeği parklarda gezdirir bulursam çoçuklara matematik dersi verir yaşamımı kaçak göçekte olsa devam ettiririm diyordu.
      Köpeğini gezdirdiği Porta riko asıllı bir amerikan vatandaşı bayanla tanışıp evlendi ve şimdi çok şirin 2 çocuk babası.
      Yani seninde dediğin gibi bekarlar için birazda sosyal insansa evlilik yolu ile yasal vatandaş olma imkanı var.
      Yani gözü kara olmak gerekiyor.
      Her tercih ,bir vazgeçiştir.

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
      kartalveat
      kartalveat
    • RE: DV2023 Sohbet Odası

@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

.......İçimde kendi ülkeme karşı anlamlandıramadığım bir nefret oluştu artık. Kendi ülkemden tiksinmeye başladım. 25 veya 50 yaş farketmez buradan defolup gitmek bana farz oldu........

Nefretini yanlış yere yönlendirmişsin.
      -Ülkene değil ,ülkeyi bu hale getiren iktidara ve onun zihniyete olmalıydı.
      -Ülkeyi bu hale getiren zihniyeti 20 yıldır iktidardan indiremeyen, iktidarın yönlendirmesi ile gündemi takip eden halk ile bütünleşemeyen tüm muhalefete olsun.

İktidara destek olan zihniyete karşı onları düşüncelerinden vazgeçmeye ikna edecek çalışma yaptın mı?

Muhalefet partisini destekliyorsan ;20 yıldır iktidara niye gelecek projeler üretmiyorsunuz? halkla niye iç içe yaşam sürmüyorsunuz diye sorguladın mı ,onlardan hesap sordun mu?

Onlara, parti içi demokrasiyi uygulansın,delege ve üyelerin görüşlerine saygı duyulması için bir çaban oldu mu?

Ülkenin bu durumundan rahatsızlık duyup bir şekilde mücadele ettinmi yoksa başkaları benim yerime düşünsün aşamasında mı kaldın?

Mücadeleni yapmışsan üstüne düşeni yaptığın için, için rahat olsun.

Takım tutar gibi parti tutan adamlardan bu ülkeye hiç bir zaman hayır gelmez.

Her şeye rağmen sen gene ülkeni sev .

Amerika hayalinde bu çekilişle gerçekleşmesini temenni ederim.

kartalveat
      kartalveat
    • RE: Amerika'da Ehliyet Almak

@cesurcaner, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak

@kartalveat Teşekkürler bir kaç saat önce aldım ehliyeti sorunsuz bir şekilde.
      Yalnız pandemi dolayısıyla biraz değişiklik olmuş. Normalde görevli ile birlikte sürülüyordu araç ama pandemiden ötürü kayınvalidemin aracı ile gitmiştim. O da benimleydi haliyle, onunla beraber araçta kaldık ama konuşmamasını söyledi. Telefonla aradı ve dışardan direktifle bana yapmam gerekenleri söyledi. İlk bir soru geldi, daha sonra 4 kukanın arasına park ettim, 10mile çıkıp stop yaptırdı, geri geri gittim ve three point turn yaptırdı. 5 dakika kadar falan sürdü. Sorunun bir kısmını eksik ve 2 kere de sinyal unutmama rağmen geçtim enteresandı ben herhalde kaldım sandım 🙂

Hayırlı olsun, güzel haber.
      Amerika hayatının en önemli parçasının en etkili belgelerinden birisini aldığınız için Sizi canı gönülden kutlarım.

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      kartalveat
      kartalveat
    • RE: DV2022 Bekleme Odası

@haymatlos_, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

ümidin var mı derseniz bende kalmadı bir süre gelmem böylesi daha iyi olacak

alt metni

kartalveat
      kartalveat
    • RE: ABD polisinin sert müdahalesi sonucu olen siyahi adam

@Semihmete, içinde söyledi: ABD polisinin sert müdahalesi sonucu olen siyahi adam

Çin Dışişleri Bakanlığı: ABD'de George Floyd'un ölümü sonrası çıkan olayları yakından izliyoruz. Siyahların insan hakları güvence altına alınmalıdır.

Çin dışişleri anlaşılan berbat espiri de yapıyor.
      Gözleri sürekli dışarıda insan hakları mağduriyeti ararken, iç işlerine bir sorsunlar bakalım.DoğuTürkistanda yaptıkları zülümler içinde aynı şeyleri diyeceklermi ?

Gündem ve Sohbet içinde yayımlandı
      kartalveat
      kartalveat
    • RE: DV2023 Sohbet Odası

@Chromium, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Green card gene rüyama girdi.
      .....
      ne de bana çıkan bir kart. .....

Hayaller Greencrad,
      gördüğümüz ise Kırmızı kart...

kartalveat
      kartalveat
    • RE: Dolar Çıldırdı

@nicely "bence Tayyip düşmanlığı bir çoğunuzu körleştirmiş ve ülkeye düşman hale getirmiş" demeniz berbat eşleştirme olmuş.
      Ülkemizi seviyoruz diye tayyibi sevmemizi gerektirmiyor.

"Ben kendim girişimciyim......." derken haklıymışsınız, ülke düşmanı ilan ederek bodoslama bize girişmişsiniz.

"benim pazarda gördüğüm girişimcilik hiç olmadığı kadar artmış" bu dediklerinizi resmi verilerle de destekleyebiliyormusunuz?

Ucuz iş gücü /nitelikli köle pazarına düştüğümüz için Çin ve Kore halkının geçmişte yaşadıklarını bizimde yaşamamız mı gerekiyor? Bu şekilde mi ülkeyi kalkındırma planı yapıldı.

Gündem ve Sohbet içinde yayımlandı
      kartalveat
      kartalveat

kartalveat tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2027 Sohbet Odası

@mesut1905 burada iki soru sorduk hemen beğenmeyerek eksi işaretler basmışısın.
      Yardımsever insanlar,insanca yanıt vererek bilgilendiriyorken sen neden olumsuz tavır alıyorsun?
      Biliyorsan yanıt veririsin ,bilmiyorsanda saygılı olur ve gereksiz beğenmedim diyerek eksi işareti basmazsın.
      Herkes her şeyi bilecek değil.
      Bu forumların amaçı bilgi paylaşımı.
      Forumun ruhuna uygun davran

kartalveat
      kartalveat

@elbruz, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@kartalveat forumu takip ederseniz gelişmelerden haberdar olursunuz. Amerika da hükümet kapalı olduğu için henüz başvurular başlamadı

Şimdi mesele anlaşıldı.Yardımınız ve bilgilendirmeniz için size teşkkür ederim.

kartalveat
      kartalveat

@kartalveat çünkü henüz başvurular başlamadı.

nasıl ekim ayı başında başlayıp kasımın il haftasında sona ermiyormuydu bu çekilişler.Bu sene değişiklik mi oldu

kartalveat
      kartalveat

@kartalveat https://dvprogram.state.gov/

verdiğiniz linki daha önce de denedim aynen şu çıkıyor karşıma .Girebileceğim bir alan yok sadece önceki çekilişi kontrol edeceğim sayfaya yönlendiriyor

aa3a40aa-f97f-41ea-beef-18e25c3d518e-image.png

kartalveat
      kartalveat

Doğrudan bağlanacak Göçmenlik vizesi başvuru linki yazarmısınız.Bulamadım

kartalveat
      kartalveat
    • RE: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

@Thy ve @ATS16 verdiğiniz bilgiler için sizlere teşekkür ederim.

Yolculuk içinde yayımlandı
      kartalveat
      kartalveat
    • RE: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Site içinde bir zamanlar okumuştum ama şu an bulamadım,garantilemek için soruyorum.
      Daha uygun fiyatlı olduğu için İstanbuldan Fransa aktarmalı uçuşta, transit vize yada schengen vizesi almak gerekiyormu? Yoksa aynı havalimanı içinde diye amerikan turist vizesi olan pasasportumuzla aktarma yapılacak ucağa binebiliyormuyuz?

Yada transit vizesi yada schengen vizesi gerektirmeden önereceğiniz aktarmalı uçuş için bir öneriniz varmı? THY nin maalesef direkt uçuşları çok pahalı

Yolculuk içinde yayımlandı
      kartalveat
      kartalveat
    • RE: Amerika'da Ehliyet Almak

@pulcet Güzel ve oldukça yararlı bilgiler verdiğiniz için size teşekkkür ederim.
      Amerika yaşantınızda sizlere mutluluklar dilerim.

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      kartalveat
      kartalveat
    • RE: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri

@MySea Hangi manyak, salatalıkları tek tek sretch filime sardır dı?
      Hijyen içinse diğer meyveler ve sebzelerde de niye bu uygulama yok?
      Buradaki amaç,Hijyen değilse manyağın salatalıklarla özel bir bağımı var?😁 😁

d6b3a09b-9052-4a99-9cc9-d984bfdf377d-image.png

kartalveat
      kartalveat
    • RE: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri

@MySea, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri

Delaware'den fiyatlar:

Tavuk gogus (2 lbs): $5.02
      Muz (5.43 lbs): $2.68
      Uzum (2.44 lbs): $4.86
      Organic yogurt: $3.99
      Dondurma (2 lbs): $8.00
      Karides (2.85 lbs): $17.13
      Cig fistik ici (8 lbs): $11.98
      Hurma (250 gr): $3.99
      Mantar (200 gr): $2.13

Toplam: $55.85

Gözünüz ve aklınız bir ara florida'da kalmıştı.
      Sakın sonrasında dalaweare yi aramayın.Bu fiyatlar oradada geçerlimi?

kartalveat
      kartalveat