DV2021 Bekleme Odası
-
@heleniki, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Evet, F-1'den E-2'ye gecis yapabilirsiniz, lakin F1 ile "authorized employment" belgesi olmadan bir is yeri veya sirket acamaz (F1 bunu saglamiyor)... Eger AOS yapacaksaniz, yani statunuzu ABD'deyken degistirecekseniz calisma izniniz olmadan calismadiginiza ve statunuzu kaybetmemis oldugunuza emin olmalisiniz. Surec buraya geldiginde yanlis bir islem yapmamak icin bir avukatla calismak iyi bir fikir olabilir...
Sayın @crazycells cevabınız için çok teşekkür ederim.Şu paragraftan bişey sormak istiyorum.F1 statüsündeki ben değilde F2 statüsündeki eşim E2 için başvuru yapabilir mi ABD deyken. ( eğer yapabiliyorsa sanırım bunun için en az 6 ay gibi zaman geçmiş olması gerekiyormuş.Yani ikna etmek için.ben buraya F2 ile geldim ama araştırdım gezdim vs şu şu alanda bir yatırım yapmak istiyorum, iş planım bu gibi gibi ) Süreci oradayken devam ettirip dediğiniz gibi iş o aşamaya geldiğinde bir avukatla çalışırız.
Evet, bildigim kadariyla dediginiz mumkun, yani kagit ustunde olasi; ama tahmin edebileceginiz gibi sartlari vardir bu sureclerin, o nedenle bu sartlara uydugunuza emin olmak icin onceden bir avukatla calismaya baslamak daha dogru olur... Dediginiz zamanlamalari cok iyi bilmiyorum, o nedenle yanlis yonlendirmek istemem...
-
@crazycells çok teşekkür ederim :folded_hands:
-
@AgeGuns, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@texasyoga, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar bi sorum olacak.2 üniversite okumuş olmak acaba kazanma şansını arttırır mi?ben pek çekiliş olduğunu düşünmüyorum zira
parça parça oldu pardon :D 3. sü de green card başvurularının 2 temel gerekliliği var bunlardan birini yerine getirmen yeterli. 1. si en az lise mezunu olmak 2. side lise mezunu değilsen svp değeri 7 ve üzeri bir meslekte son 5 yılının 2 yılını çalışmış olman gerek.
hocam 3 temel gereksinim var ,
biometrik foto
lise diploması (yada iş deneyimi )
pasaporten başında geleni demiştim yoksa resim ve pasaportu bi zahmet :D yeni gelenlerin kafasına takılan mesleğin veya eğitimin yardımı olur mu sorusu yüzünden öyle yazdım :D
-
@yasvedev, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@İsmail-Babalık Benim 21. başvurum...
Ben 21 senedir başvuru yapılabildiğini bile bilmiyordum..
Hakkınızda da hakkımızda da hayırlısı.... :grinning_face: -
@semavi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@kartalveat, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Verdigimiz greencard karari bizi cocuklarimizi ve muhtemelen torunlarimizi etkiler....
Sonrasini Torunlar dusunsun...
Hayat kisa...
Hımm... benden sonra nuh tufan mı diyorsunuz :)
Greencard dediğiniz gibi öncelikli bizi etkilesede ,bir neslin geleceğini belirleyecek ve onlar bırakılacak en iyi armağanlar içinde sayabiliriz.( eğitim,ahlak ,inanç, kök bilinci haricinde)
Herkesin kıyameti kendi ölümüdür diyorum :)
Kabul etmek lazım torunlarımızdan sonrası kendine Türk diyecek mi müslüman diyecek mi veya farklı bir şey diyecek mi... Bunları kabul ederek gelmek lazım. Ben çocuğuma bazı şeyleri açıklayabilirim ama torunuma da hadi bir nebze... Sonrası muamma. Tanıştığım hiçbir Amerikalı ben almanım ya da ispanyolum ya da ingilizim demiyor. Onlar da 3-4 nesil önce gelmişler ama Amerikalı izliyorlar sadece..
Öyle zaten Türklük Müslümanlık vesaire iddiaların çok yoktur. kırklareli'de doğdum sınırdan ötede Yunanistan'da da olsaydım ismim farklı dinin farklı olabilirdi...
Sayın @semavi hemşeriyiz demek bende lüleburgaz'lıyım. :)
Babaeski de doğdum .. Lüleburgaz da ise birinci sınıfa gittim. Yaman oteli karşısında evimiz vardı... Şimşek siteleri... Yıllar sonra gidince çok duygulanmistim... Severim trakyayi...
:) Şimşek sitelerini biliyorum tabii. bizde Yaman otelin orada oturuyorduk :) Komşuymuşuz :) kimbilir belki tanışıyor bile olabiliriz.Güzeldir trakyamız...
Ben de Kırklareli merkezdenim, Trakyalı çoktur tahminen burda :)
-
Neden bu kadar gitmek istiyorsunuz diyenlere kendi açımdan her şeyin özeti;
Pandemi oldu ve Amerika'da insanlar normalde kazandığından daha fazla yardım alabilecekler bu süreçte onaylanacak tasarılarla;
Pandemi oldu ve Türkiye'de insanlar normal çalıışma saatlerinden daha fazla çalışmak zorunda kaldılar, maaşlarını alabilsinler diye.
No more words, good luck everyone. -
Bu ileti silindi! -
Evrim Tayanç ve Çaylak İhtiyar şuan canlı yayında
https://www.youtube.com/watch?v=JWygipHF2zM -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Calibraturbo Dostum bu forumu aileler çocuğu olan hatta yeri geldi mi çocuğu okuyan insanlar var lütfen terbiyesizce konuşmayalım.
-
@Calibraturbo olmucan sen birader.bi dogru düzgün yazmayı öğrenemedin.ailemi var gencmi var yaşlısımi var aklina ne geldiyse yaziyorsun.ayrica bayanlardanda cok büyük sayıda forumu takip eden arkadaşımız var.biraz dikkat et.
-
@ChipsTR @clourpoint cevap vermenize gerek yoktu şikayet ettiydim zaten :D
-
evet selamlar illerden Elazığ :)
-
askerde bile bu kadar şafak saymamıştım son 23 :) izmirden selamlar
-
@Batuhan-Koçbuğ askerde 3–2 ve takılı kalırlar kaçtı diye sorar sende 5 dersinbir türlü 1 demezler bunun gibi trump 5 gelince kaçtı diye sormaın tekrar
-
Günaydın arkadaşlar son 23 gün sessiz bekleyiş devam ediyor :slightly_smiling_face:
-
@optimistic, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Günaydın arkadaşlar son 23 gün sessiz bekleyiş devam ediyor :slightly_smiling_face:
bitmeyen şafak gene atmasın 23 güne razıyız :)
-
2013 - 2020 yılları arasında bir umut başvuruyoruz, gün sayıyoruz, hayal kuruyoruz ama olmadı. Bu sene olacak, kazanacağım içimde garip bir his. Umarım buradaki herkese çıkar 🙂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum