Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @clourpoint, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@Witch-Lilith, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Ben ne dedim pasaport gelecek dedim dimi !!! Bu adam görüntüleri sızdırmış ve pasaport giriş yeri ve para ödeme yeri var 03:55 saniyeye bakın. Sızmışşşş.

Bu ya çok tehlikeli,yada fake bir pdf hazırlamış.nasıl siteye girmiş ve test adında başvuru yapmış anlayamadım.Bu gerçekse bence suç işlemiş gibi.pasaport tamamda ödeme 1$ başvuran adına tüm aile fertlerini kapsamıyor görünüyor.Eşler birlikte başvurmada 1$+1$-2$ ödeyecek galiba çocuklara ödeme yok olarak anladım.siteye girebilen varmı?

dd25af3b-c965-4e5d-9d76-58050ea8878a-image.png

dünden beridir böyle vpn ile vpnsiz çok kez denedim. değişik locasyon vpn leri de denedim sonuç ayni. site açılmıyor

• @Witch-Lilith, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Ben ne dedim pasaport gelecek dedim dimi !!! Bu adam görüntüleri sızdırmış ve pasaport giriş yeri ve para ödeme yeri var 03:55 saniyeye bakın. Sızmışşşş.

18 Haziran 2025 tarihinde başvurunuz alındı yazıyor. Edindiği bilgiler olabilir ama üzerine tamamen varsayımsal bir tasarımla kendince birşey hazırlamış. Yani videodaki tüm herşey doğru diyemeyiz.

• @rnc ben Türkiye’den, bir arkadaşıma avrupadan, akrabama da amerikadan denettim. Site hiçbir yerde açılmıyor.

• @clourpoint Devlet sitesinden zaten anlasmislar bir firma ile 30.11.2025 e kadar yeni site biticekmis teslim edilcekmis yani tasarım herkes ulasabiliyo oraya

• @Savaş-0 Merhaba Case Number oluşması için sizin çekilişi kazanmış olmanız lazım, çekilişe başvurduğunuzda önce Confirmation Number oluşuyor sonuçlar açıklandığında siz sonuçları kontrol etme sayfasına girerek Confirmation Number ile çekilişi kazanıp kazanmadığınızı görüyorsunuz kazanmadıysanız açılan sayfada has not been selected olarak bir cümle görüyorsunuz şayet kazanmışsanız uzun cümleler olan bir sayfa ve o sayfanın baş cümlesinde You have been randomly selected yazısını görüyorsunuz ve sayfanın sonlarında da sizin kazanmış olduğunuz Case Number' ınızı görüyorsunuz bu Case Number ile daha sonrasında Green Card vize mülakat ataması oluşturulabilmesi için uzunca bir form olan DS260 formunu doldurmanız gerekiyor, sonrasında kazanmış olduğunuz mali yılın her ay açıklanan vize bültenlerindeki başvurmuş olduğunuz bölgenin Türkiye Avrupa bölgesinde (EU) o ay için hangi Case Number' lara sıra geldiğini takip ediyorsunuz, sizin Case Number' ınıza ait numara hangi ayın bülteni içine gelmişse size kuvvetle muhtemel o ay vize mülakatı atanıyor ve atanan tarihte mülakata gidiyorsunuz.

• @Cemda Ben hala giremiyorum bu arada bence sayfayı açmaya hazırlıyorlar

• @asencan Buradan yanlış anlaşılma olmasın iki ismimi birden first name kısmına yazmadım hiç.

Örnek aşağıdaki gibi doldurdum hep.

3cb25ed5-611e-4d0f-9798-3b3b997aa980-image.png

• @Witch-Lilith
    Teşekkür ederim. Ben en iyisi yenileyeyim de garanti olsun

• @Umayalp07
    Çok teşekkür ederim
    Şu an için sanırım yapmam gereken ilk iş pasaportu yenilemek ve başvuruyu bekleyip bülten takip etmek olacak:)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Onur-Kürekçi daha önce de yazdık ancak görmediniz galiba çünkü kılavuz açıklanmadan başvuru ekranı çıkmaz. Ondna dolayı önce kılavuz açıklanması gerekiyor. Bu başvuru da başlangıç ve bitiş tarihi sonra açıklanma tarihi sonra hangi şartlar var. Daha sonra hangi ülkeler başvuru yapabilir yada yasaklı ülkeler kimler en sonunda da lise mezunu olmayan bir kişi iş tecrübesi hangi puan olacak gibi gibi çok fazla bilgi içeren kılavuz açıklanır. Ondan dolayı hemen başvuru açılmayacak

• @nsercan talihli siz mi oldunuz hocam, yoksa eşiniz mi?

• Dv 2027 sayfası açılmıyor https://dvprogram.state.gov/ ne zaman başvurular açılıyor bilgisi olan var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@nsercan Ben de ekleme yapayım (teyit), bizim 4 kişilik ailemizde 3 kişinin 1den fazla ismi var. Ben ve iki çocuğumda. Ben de bütün başvurularımda ve bu seneki bütün doldurduğum formlarda, bütün aşamalarda first name e kimlikte yazan ilk ismi, middle name e kimlikteki 2. isimlerimizi yazdım. Aşamaların herhangi birinde ne bir soru, ne bir uyarı, ne de bir düzeltme ile karşılaştım. Hiç bir sorun olmadı yani, demekki çok da yanlış değilmiş. Hatta belki bu soruyla da gelen, araştıran olursa diye yazayım, oğlumun (malesef) 3 ismi var kimlikte, first name e ilk ismini, middle name e sonraki 2 ismi yazdım, onunla ilgili de hiç sorun olmadı.
    Edit : ve bence 2 isim de first name yazılıp middle name boş bırakılsa o zaman da sorun çıkarmazlardı, tabi tahmin benimki ama majör hatalar yapmadıkça sorun çıkmıyor arkadaşlar.

Bir de bu senenin mülakatlarının birinde, isim ve soyisimi başvuruda yanlış yazan (yerlerini karıştırmış talihli, isim yerine soyisim, soyisim yerine de isim yazmış aceleyle) talihlinin yaptığı bu hata evrak tesliminde düzeltilmiş, hiç de sorun etmemişler, bilginize. Yine de tabi en doğru haliyle, sakince doldurmakta fayda var formları, herkese bol şans 🙂

• @aysegul teşekkür ederim, bir soru işaretini giderdiniz.

• İlginç ya site halen açılmıyor daha önce de böyle bir şey oldumu aceba

• Evet ancak daha kısa sürmüştü. Her zaman başvurular açılmadan önce bu şekilde ulaşılma sorunu oluyordu. Ancak bu sene sitede yapılacak değişiklikler sebebiyle(ödeme sisteminin test edilmesi ve pasaport tarama fotoğraflarının yüklenebilmesi için alt yapı) biraz uzun sürecek gibi görünüyor. Bir kaç yerde gördüğüm kadarıyla işi yapacak firma 30 kasıma kadar sistemi yenilemek için süre almış.

• Yasaklı

Sitenin yapım aşaması zor bişi değil , isteseler çok kısa sürede şakadanak diye yaparlar , karşımızda interneti bulan insanlar var sonuçta , buradaki esas sıkıntı kanun nizam olayları kitabına göre gittiği için bizdeki gibi değil , abd başkanı ben istedim hemen bugün olsun dese yine olmuyor 🙂 ..... Bu çekilişten bile çok şey çıkartılabilir demokrasi adına

• Abiiiii, şimdi New York'ta olacaktın. Yılbaşı havası, hava karlı. evde oturmuş, manzaraya karşı kahveni yudumluyorsun. Hayali bile çok güzel bee. 🙂

• ⭐⭐

@mahmutceliker sitenin açılması neden önemli bir anlam ifade etmiyor. açılsa ne yapacaksınız daha 2027 talimatı yayınlanmadı ki. https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html

• Merhaba dostlar, başvuru formlarından görüntüler gelmeye başladı, doğruluğu kesin olmamakla beraber galiba pasaport şartı tekrardan geliyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |