Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @asencan neden 15'inde ne olması bekleniyor ki? Daha önce 11 nisan deniyordu ama sanırım bir ilerleme yok henüz

• Merhabalar bir sorum olucaktı

• @güneşinkızı 11 Nisan yeni getirilen (pasaport şartı, başvuru ücreti vs.) yürürlüğe resmi olarak girdiği tarihti. 15 Nisan dememin nedeni ise green card ile ilgili yapılan açıklamalar genellikle çarşamba günleri abd saati ile 12:00’da yapılıyor olması kaynaklıdır. Yani kısacası 15 Nisan yürürlülük tarihini takip eden ilk çarşamba günü olması nedeniyle bu tarihi söyledim. İnşallah beklediğimiz gibi olur.

• @asencan yanıt için teşekkür ederim umarım dediğiniz tarihte güzel bir gelişme yaşanır🙏🏻

• ⭐⭐

@Kalp Sorunuzu yaza bilirsiniz en azından sizi uygun başlığa yönlendire bilirim

• merhaba selamlar, green card çekilişleri en son suresiz iptal edilmişti diye hatirliyorum bu konu ile alakalı yeni bir gelişme var mi çekilişler yeniden başladı mi acaba ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@pearly 2-3 sayfa geriye doğru okursan sorduğun sorunun cevabını detaylı öğrenebilirsin. Ayrıca süresiz demediler sadece araştırma bitene kadar dediler.

• @T-C-Kubilay-Dikici ben 16 yaşındayım acık öğretim lisesinden mezun oldum green card çekilişine başvurabilir miyim?

• ⭐⭐

@Kalp Merhaba

🎓 Eğitim şartı
    En az lise mezunu olmak gerekir
    Açık öğretim lisesi geçerli kabul edilir (Türkiye’de resmi lise diploması sayılır)

👉 Bu yüzden bu şartı sağlıyorsun

Yaş kısmına gelecek olursak
    16 Yaşında deneyim okumadım genel şartlarda yaş sınırı yok ama 18 yaşından küçük olduğunuz için ek bir güvence isteye bilir (benim fikrim)

Ayrıca dv2027 başvurular henüz başlamadı bu yüzden dv27 kurallara nasıl olur bilmiyorum ayrıca dv2027 başlayıp başlamayacağı da net değil ama ben önceden araştırayım diyorsan dv2026 başvuru ile ilgili konu başlığını paylaşayım sizinle bir çok sorununuzun cevabı orada var:

Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

• Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@Kalp, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@T-C-Kubilay-Dikici ben 16 yaşındayım acık öğretim lisesinden mezun oldum green card çekilişine başvurabilir miyim?

There is no minimum age to apply, but the requirement of a high school education or work experience for each principal applicant at the time of application will effectively disqualify most persons who are under age 18.

Son yapilan DV2025 cekilis basvuru yonergesini inceleyebilirsiniz, sayfa 10-8. madde. DV basvurulari acilirsa yeni yonergede aciklanacak kriterlere gore durumunuzu tekrar degerlendirirsiniz @Kalp

• @ATS16 bu olumlu bir cevap mı?

• @asencan 15 nisan diye sabit bir tarihe odaklanmaya gerek yok aslında.. İlk bülten açıklandıktan sonra ve onu takip eden hafta veya günlerde bir şeyler bekleyebileceğimizi düşünüyorum.. Yani bülten odaklı takip etmek daha doğru bir yaklaşım olabilir diye düşünüyorum.

Hepimiz için belirsizliğin pozitif yönde kalktığı bir süreç dilerim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Kalp, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@ATS16 bu olumlu bir cevap mı?

@Kalp

ENG: There is no minimum age to apply, but the requirement of a high school education or work experience for each principal applicant at the time of application will effectively disqualify most persons who are under age 18.

TR: Başvuru için asgari yaş sınırı bulunmamakla birlikte, başvuru sırasında her bir ana başvuru sahibinin lise mezunu olması veya iş tecrübesine sahip olması şartı, 18 yaşın altındaki çoğu kişinin başvurularını fiilen geçersiz kılacaktır.

• arkadaşlar içinizi ferah tutun. çekilişe kadar paranızı biriktirin. zaten şu an ortalık karışık. bu ay sonuç alırız gibime geliyor.

• Vallahi ben sessiz sessiz usul usul bekliyorum bakalım.. Bu nisanda olmaz ise seneye kaldı...

• Saat 20.00'a kadar beklemekte fayda var.

• ⭐⭐

Sürekli kontrol ediyorum en az 100 kere girip çıkmışımdır 🙂

• yeni kurallar geldiğine göre önümüzdeki ilk 1 ay içerisinde duyuru yaparlar diye düşünüyorum bugün olmazsa bile dert etmeyin

• Bugün de gelmedi 😢

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |