Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 bu söz olay olur 😅🤜🤛

• @newbie97 burclar takim yildizlariyla alakali diye biliyorum ama yinede sen bilirsin. 😃 isimleride oradan geliyor zaten 😃

• @ATS16 tovbeler olsun yapmam ben cukurova cocuguyum 😃

• ⭐⭐

Atarsa Düzce 🙂 il plakaları an itibari ile başladı 🙂

image.png

• ⭐⭐⭐⭐

@Rhonster kütük olarak bende öyle, toprağım 🙂 buraya taşınmadan önceki son 20 yılımda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün "Hiç şüphesiz ki dünyanın en güzel yeridir." dediği şehirde yaşiyordum ☺

• Merhabalar don durum nedir bilen varmı? dosya numarası size göre kaç numaraya kadar şanslı?

• @ATS16 ben simdi farkettim sende burdasin 😃

• ⭐⭐⭐

@Rhonster Valla merak ettim baktım vikipedi de yazana göre takım yıldızlarıyla alakası yokmuş 😁 sizin bildiğiniz belki çin burcudur öyle bir terim de var. Batı astrolojisinde takım yıldızı yokmuş

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici 2 senedir diyorum her gün plakaları ezberleyeceğim bir türlü başaramıyorum 😁 O sene bu sene mi 😁

• @newbie97 kolay gelsin 😃 ben inanmadigim icin birsey diyemeyecegim 😃

• ⭐⭐

@Sencerium ben ara ara buradayim 🙂

• @Emrah-Borazan bende ara ara buradayım ama 2024 deki tat yok o yüzden millete bulaşmıyorum 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici her gün bekliyoruz o zaman plaka saymayı 😅

• @Emrah-Borazan bi biz denk gelemiyoruz yalnız. Ya da kardeşine bile görsen bile ilismiyorsun abi 😆

• @hashirama @Emrah-Borazan ile biz bile denk gelemiyoruz 🙂 önceden arardı hayırsız neredesin diye dün ben aradım sen neredesin diye düşün 🙂 bu emrah çok değişti anlatamam sana 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici yaklaştığında hem az kaldı kazanacağız gideceğiz diye heyecanlanıyoruz, hemde kazanmazsak 365 günü yeniden saymaya başlayacağız diye korkuyoruz. ↗↗↘↗↘↘↗↘

• ⭐⭐

@zakaria ilk başvurumda çıkmadığında çok üzülmüştüm artık ççıkmazsa önemli değil diyorum bu yüzden çıkmaz sadece 10 dk bir hayal kırıklığı oluyor benim için 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici başka yolum olmadığı için üzülüyorum zaten ama vizem olsa ben de bir zerre bile üzülmem bas git yaparım gittiğimde yasal bir şekilde yaşamak için onlarca yol mevcüttür. ilerde güzel hayat kurmak için ne kadar erken gitmek daha iyidir

• ⭐⭐

@zakaria yaşınız kaç bilmiyorum sadece bir konuya odaklanırsanız hayal kırıklığınız da çok olur şansa dayalı bir çekilişe tüm hayatınızı bağlamak yanlış türkiye de ne yapabilirim bu konuları düşünürseniz mental açıdan sizin için daha iyi olur..

İmzanızda b1b2 ret gördüm oraya gidip yasal olarak statü değiştirmeyi düşünüyordunuz da ret yediğiniz için hayal kırıklığına uğradıysanız daha bir çok yöntem var eb3 bunları araştırabilirsiniz

Türkiyeden bıktım dünyanın neresi olursa olsun diyorsanız da irlanda ya ankara anlaşmasını araştıra bilirsiniz.

Eliniz alında çok fazla veri var en önemli teknoloji var bir tıkla tüm bilgiye ulaşabilirsiniz ben greencard daha önce hiç duymamıştım dv23 de ilk duydum onuda iş yerimde amerikan vatandaşı bir kişiden o söyledi gitmek istiyorsan başvur dedii

• @Sencerium doğrudur abi. Bizde arada denk geliyorduk burada ama. Sen söyleyince hayatın insanlar üzerindeki değişim faktörü daha net canlandı gözümde 😅 duyurulur: @Emrah-Borazan 🙃

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

127

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |