Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @emirhankd dr anderson' u bilmiyorum ama dr nicolson için e nabızdan cıkardığım belgelerde türkçe çıkan yerlerin altına tükenmez kalemle parantez açıp ingilizcelerini yazdım hicbirşey demediler.Zaten onlar için orada önemli olan değer aralıkları ve pozitif negatif yazması yani negative veya negatifi aynı şekilde anlıyorlar.

• @Talha-Furkan Umarım hemen lehinize sonuçlanır. Çok geçmiş olsun . Ayrıca bildiğim kadarıyla kısa bir AP sürecinden sonra size olumlu dönecekler .

• @omerko umarım öyle olur. Teşekkürler.

• Selamlar, son açıklanan sayılarla birlikte mülakat maili alan oldu mu ?

• @Serapp 2023 yılında kotanın 7 eylülde bitme sebebi mart ayında bülteni yüksek açmaları oldu bence bu seneden çok ileride vize basımı var 2023 yılının ben kotanın eylül ortalarına kadar dolmayacağını düşünüyorum ki bültende az az ilerliyor tabi eylül ayında yüksek açılırsa mülakat almak çok zorlaşacak o ayrı bir konu olacak

• ⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız Böyle bir olasılık olduğunu yazdım, umarım mülakat alabilen herkes vizelerine kavuşur.

• Selamlar, yeni açıklanan sayılarla birlikte mülakat maili alan oldu mu ? Ayrıca Viyana'dan başvuru yaparken Ds160 formu gerekli mi ve pasaport sistemine nasıl kayıt olabiliriz?

• @yalcin61 Hocam onlarca mülakat deneyimi okudum ilk defa senden böyle bir belgeyi duyuyorum. İstenmiyor ve soru gelmezse hiç de konusunu açıp akıllarını karıştırmayın. İşle alakalı soru sorarsa öğrenciyim veye yeni mezunum demek yeterli olur bence.

• @aliaytac41 HNK özelindeki mülakat deneyimlerini okursanız göreceksiniz

• Sizi çok büyük ihtimalle etkilemeyecek. Ancak kota dolmasını kapıdan çevrilme olarak da düşünmemek lazım.
    2024'te 20 Ağustos itibariyle tüm dünyada mülakat planlamasını durdurduklarını duyurmuşlardı. Yani insanlar cutoff oldu, dosyalarını da taşıdılar ancak mülakat alamadılar.
    Eğer EU current olursa ya da çok yüksek bir cutoff açıklanırsa bu sene bu tarih daha erkene gelebilir. Tenha konsolosluklardan birinde atıyorum 35k sıralama ile biri mülakat alırken, yoğun konsolosluklardan birinde 27k sıralama ile mülakat alamayan olabilir (Geçen sene olan durum).
    Son ay için çok iyi bir taktik gerekiyor diye düşünüyorum.

Geçen sene 20 Ağustos;
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/6410/dv2024-2024-green-card-lotosu-aşamaları/15972?page=799

@dogukan-altn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Böyle bir şey mümkün mü çünkü benim tahminimce ağustosta ilk current olacak kişilerden biri de ben olacağım o zamana kadar kota dolması pek olası görünmüyor bence

• @cttl sizinle aynı fikirdeyim

• @yalcin61 döküme gerek yok

• @mehmet-yücel-söğüt Bangkok mülakat için onay almadan kesinlikle buraya seyahat etmeyiniz diye dönüş yapmış bu sabah maalesef.

• @Mehmet-ynd 2nl mail gelmediği için istediği zorunlu belgeleri göremiyorum. Zorunlu belgeleri paylaşabilir misiniz?

• @3rdcaptain Bir önceki sayfada Tiflis de bir arkadaş girmiş mülakata oturum sormamışlar pasaport mührü ile mail atabilirseniz belki olumlu dönerler

• @mehmet-yücel-söğüt Kendisi KCC ile taşımış o sebeple yardımı olmuş olabilir. Benim current olduğu için kendi insiyatiflerinde artık.. Bakacağım

• @yalcin61 Okudum, hiçbirinde göremedim. Sizin gördüğünüz varsa da bir şey diyemem ama her talihliye farklı belge listesi göndereceklerini sanmıyorum. Sizin gördükleriniz talihli arkadaşların istenmemesine rağmen götürdükleri ekstra evrak olabilir. Bol şans

• @aliaytac41 @onuru @10urdmn @finn_ beylerin mülakat deneyimlerine bakarsanız göreceksiniz.

• @3rdcaptain önceden manila dan bahsetmiştik. İsterseniz bir bakın deneyimlerine, bir arkadaş sağlık muayenesinde sıkıntı yaşamıştı. İsterseniz detaylıca bakın, şu anlık başka seçeneğiniz yok gibi gözüküyor. Bir de Fas da mail ile kabul etmişti sanki yanlış hatırlamıyorsam. Sürecinizde başarılar dilerim.

• @yalcin61 Hocam bence sizin baştan okumanız lazım. Onuru arkadaşın mülakatını okudum ve SGK dökümünü alınmayan belgeler listesine yazmış zaten. Söylediğim gibi istemedikleri halde tedbir amaçlı götürdü muhtemelen onlar da ne alaka diye düşünüp almadılar yoksa getir dedikleri belgeyi niye almasınlar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |